Turkcell Goller Cepte ile Süper Lig Heyecanı 70 Milyon Kez Cebe Taşındı

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1781 defa incelendi
  • Puan : star star star star 73 incelemede 3,86 puan almıştır.
Turkcell’in “maç kaçırma” derdine son veren servisi GollerCepte, Spor Toto Süper Lig 2012-2013 sezonunda yaklaşık 70 milyon gol videosu ve maç özetini futbolseverlerin cebine taşıdı. “Yensen de Yenilsen de” kampanyasıyla toplam 7,2 milyonhediye dakika da kazanan GollerCepte üyelerinin en çok izledikleri goller Galatasaray-Sivasspor maçında Selçuk İnan’ın frikikten attığı gol ile Fenerbahçe-Galatasaray maçında Burak Yılmaz’ın penaltı golü oldu.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, teknolojik çözümleriyle hayatın her alanına dokunarak, müşterilerinin ilgi alanlarındaki gelişmeleri yakından takip etmelerini sağlıyor. Bu hizmetlerin en önemlilerinden olan TurkcellGollerCepte, stadyumda ya da televizyon başında olmasa da takımının maçlarını takip etmek isteyenleri, tüm goller ve maç özetleri ile buluşturuyor.

Goller Cepte’nin de şampiyonu Galatasaray
GollerCepte servisi sayesinde Spor Toto Süper Lig 2012-2013 sezonunda da Turkcell’liler gole doydu. 2 milyon kişinin yararlandığı servis kapsamında Turkcell’lilerin cep telefonlarına gol videoları, maç özetleri ve haberlerini içeren yaklaşık 70 milyon SMS gönderildi.

Süper Lig’de en çok izlenen gol, Galatasaray-Sivasspor maçında Selçuk İnan’ın frikikten attığı ilk gol oldu. Onu, Fenerbahçe-Galatasaray maçında Burak Yılmaz’ın penaltıdan attığı ilk gol ile yine aynı maçta Pierre Webo’nun kafa golü izledi.

Goller Cepte’de golleri en çok izlenen takımlar, Süper Lig’deki sıralamaya paralel bir şekilde gerçekleşti. Ligi şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’ın golleri en fazla izleme ile ilk sırada yer alırken, onu Fenerbahçe ve Beşiktaş takip etti.

Galatasaray’ın kendi evinde S.B. Elazığspor’u ağırladığı maçın özeti, en fazla kişinin ilgisini çeken GollerCepte haberi oldu. GollerCepte’nin mobil sitesihttp://gollercepte.tvadresi ise sezon boyunca 6 milyon kişi tarafından ziyaret edildi.

TurkcellGollerCepte ile futbolseverlere sadece takımlarını yakından takip etme imkânı sunmakla kalmadı, “Yensen de Yenilsen de” kampanyası ile takımını bildiren taraftarlara sezon boyunca 7,2 milyon hediye dakika dağıttı.

TurkcellGollerCepte’den nasıl yararlanırım?
TurkcellGollerCepteFull Paket’e abone olarak Spor Toto Süper Lig ve diğer birçok ligin tüm gol ve özetleri takip etmek mümkün. Ayrıca tek takımın gol ve maç özetlerini izleme, GollerCepte Avrupa Paketi ile UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi gol bilgilerine ulaşma ya da TFF 1. Lig Paketi ile bu ligin gol ve maçlarını takip etme seçenekleri mevcut.

Servisten yararlanmak için GOL yazıp 7777’ye, full paket üyeliği için FULL yazıp 4515’e göndermek yeterli. Goller Cepte tek takım üyeliği haftalık 2,45 TL, full paket üyeliği ise  haftalık 3,5 TL olarak ücretlendiriliyor. Servis fiyatına videoları indirirken kullanılan data ücreti ve tüm vergiler dahil. Servise abone olduktan sonra cep telefonuna gönderilen linke tıklamak ya da http://gollercepte.tv adresine gitmek yeterli.




İlgili etiketler : Turkcell, Goller Cepte, Süper Lig, Futbol,

Haber Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Mayıs 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2013
  • Trafik

    : 1781

Diğer Turkcell Haberleri

Benzer Haberler

  • Turkcell Turkcell'liler Milli Maç Heyecanına Cepten Ortak Oluyor

    Turkcell'liler Milli Maç Heyecanına Cepten Ortak Oluyor

    A Milli Futbol takımının bu akşam Belçika ile oynayacağı milli maçın önemli pozisyon ve golleri, Turkcell Goller Cepte servisi ile anında futbolseverlerin cebine gelecek. A Milli Futbol...
    3 Haziran 20112371 defa incelendi
  • Turkcell Futbol Aşkı Turkcell'le Engel Tanımıyor

    Futbol Aşkı Turkcell'le Engel Tanımıyor

    Turkcell, engelli vatandaşlara yönelik fırsat eşitliği sağlayan hizmetlerinden bir yenisini daha spor alanında hayata geçirdi. Görme engelli Turkcell aboneleri, ücretsiz GollerCepte hizmeti ...
    29 Ağustos 20131208 defa incelendi
  • Turkcell Turkcell Ve Biletix İşbirliğiyle Artık

    Turkcell Ve Biletix İşbirliğiyle Artık "Biletim Cepte"

    Turkcell’in mobil bilet servisi “Biletim Cepte” Biletix işbirliği ile cep telefonu kullanıcılarına eğlence dünyasının kapılarını sonuna kadar açıyor. Biletim Cepte servisi ile biletler cep t...
    11 Nisan 20141610 defa incelendi
  • Turkcell Turkcell T11 ile köprü ve otoyol geçişlerinde Cepte KGS dönemi başladı

    Turkcell T11 ile köprü ve otoyol geçişlerinde Cepte KGS dönemi ba

    Turkcell ve Bank Asya işbirliğiyle dünyanın ilk SİM bazlı mobil, temassız otoyol ödeme sistemi hayata geçirildi. Şu anda sadece Turkcell’in yeni akıllı telefonu T11’de çalışan uygulama, ...
    30 Ocak 20122125 defa incelendi
  • Turkcell Sakıp Sabancı Müzesi'ne Gidecek Turkcell'lilerin Bileti Cepte

    Sakıp Sabancı Müzesi'ne Gidecek Turkcell'lilerin Bileti Cepte

    Turkcell ve S.Ü. Sakıp Sabancı Müzesi işbirliği ile geliştirilen “Biletim Cepte” hizmeti sayesinde ziyaretçiler müzeyi, gişe sırası beklemeden kolaylıkla gezebiliyor. Bunun için biletleri Bi...
    15 Aralık 20151360 defa incelendi