Türkçe Foursquare Turkcell’le Türkiye’de

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1972 defa incelendi
  • Puan : star star star 48 incelemede 3,15 puan almıştır.
Bulunduğunuz yerden daha fazlasını yapmanızı sağlayan konum tabanlı sosyal ağ Foursquare, Turkcell’le yaptığı iş birliği sayesinde Türkiye’de Türkçe olarak hizmet vermeye başladı. Foursquare’de rozet uygulamasını kullanan ilk Türk markası olan Turkcell, müşterilerine özel fırsatlar da sunacak.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, paylaşım ve kataloglama deneyimlerine dayalı bir mobil uygulama olan Foursquare ile iş birliği yaptı. Foursquare, Turkcell desteğiyle 7 Haziran’dan itibaren ilk kez Türkçe olarak iOS ve Android işletim sistemli telefonlar için (yakında önde gelen diğer akıllı telefon platformlarına da gelecek) www.foursqaure.com adresinde kullanıma sunuldu.

Dünya çapında 20 milyonun üzerinde kullanıcısı bulunan Foursquare, gerçek dünya maceralarını deneyimlemeniz için en iyi araç. Foursquare'i gitmek istediğiniz yerler hakkında kişisel tavsiyeler almak; yerel uzmanlardan, markalardan ve ünlülerden ipuçları ve öneriler almak; kullanıcılar tarafından oluşturulan gidilecek en iyi yerleri takip etmek veya diğerleriyle paylaşmak için listeler oluşturmak; arkadaşlarınızın yaptıklarını görmek veya kendi deneyimlerinizi paylaşmak; yapılacaklar listenize görmek istediğiniz yerleri eklemek ve buralara yakın olduğunuzda anımsatıcılar almak ve yerel iş yerlerinden indirimler ve ücretsiz ürünler alarak tasarruf etmek için kullanabilirsiniz.

Konum tabanlı Foursquare, Türkiye’deki ilk rozet kampanyasını Turkcell ile gerçekleştirdi. Turkcell’i Foursquare’den takip eden kullanıcılar, belirli mekanlarda 4 defa “check-in” yaptıklarında Turkcell 4 Çeker rozeti kazanacaklar. Dahası Turkcell’liler Kanyon, Bağdat Caddesi ve Capitol’de bulunan Turkcell mağazalarından “check-in” yaptıklarında, aksesuar seçeneklerini yüzde 30’a varan indirimlerle satın alma fırsatı bulacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Foursquare İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Holger Luedorf, “Türkiye için özel olarak hazırlanan uygulamalarımızın ve Türkiye pazarındaki ilk rozet kampanyamızın lansmanında Turkcell ile çalışmaktan büyük mutluluk duyuyoruz,” dedi. Luedorf, “Türkiye Foursquare için son derece önemli bir pazar. Bu kampanyanın bize bölgede daha da fazla tanınma ve büyüme olanağı sağlayacağını umuyoruz” diye konuştu.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın ise, Foursquare iş birliği sayesinde Turkcell’lilere gün geçtikçe zenginleşen bir ayrıcalıklar dünyası sunmayı planladıklarını ifade etti. Emre Sayın sözlerine şöyle devam etti:

“Dünyamızı saran sosyal ağlar arasında yaratıcı kullanım alanlarıyla fark yaratan Foursquare’i bundan böyle Türkiye’de Türkçe olarak kullanabileceğiz. Turkcell’lilerin mobilite ile kazandığı avantajlar, Foursquare ile gerçekleştirdiğimiz heyecan verici iş birliği sayesinde katlanacak. Bu yenilikçi sosyal paylaşım ağının ülkemizde kısa sürede önemli bir başarıya olacağını umuyor ve tüm Turkcell’lileri Foursquare’de belirlediğimiz noktalardan check-in yapmaya davet ediyoruz.”

Rakamlarla Foursquare
    Foursquare'in Türkiye'deki aktif kullanıcı sayısı son yılda % 650 büyüme gösterdi.
    Türkiye'deki Foursquare kullanıcıları bugüne kadar 50 milyon check-in yaptı.
    Türkiye'deki Foursquare kullanıcıları bugüne kadar platformda 700 bin mekan oluşturdu.

Foursquare nedir?
Foursquare sizin ve arkadaşlarınızın bulunduğunuz yeri en iyi şekilde değerlendirmenizi sağlayan ücretsiz bir mobil uygulamadır. Nerede olursanız olun Foursquare'i kullanarak deneyimlerinizi paylaşabilir ve bunlar için katalog oluşturabilirsiniz. Gelecek aktiviteniz için ilham mı arıyorsunuz? Sizin bulunduğunuz veya arkadaşlarınızın bulunduğu yere ve sizin zevklerinize sahip insanların denediği yerlere dayalı olarak kişiselleştirilmiş tavsiyeler ve fiyatlar almak için uygulamayı açmanız yeterli.



İlgili etiketler : Türkçe Foursquare, Foursquare, Foursquare Türkçe, Turkcell,

Haber Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Haziran 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2012
  • Trafik

    : 1972

Diğer Turkcell Haberleri

Benzer Haberler

  • İstikbal İstikbal 9. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları’nın Altın Sponsoru Oldu

    İstikbal 9. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları’nın Altın Sponsoru

    Türkiye’nin önde gelen markası İstikbal, Türk dilinin dünyanın farklı coğrafyalarında yaygınlaşmasını teşvik etmek amacıyla 2003 yılından bu yana düzenlenen 9. Uluslararası Türkçe Olim...
    18 Haziran 20113400 defa incelendi
  • Turkcell Turkcell Europe Avantajları ile Almanya’da

    Turkcell Europe Avantajları ile Almanya’da

    Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, yüzde yüz kendi iştiraki olan Turkcell Europe ile bugün Almanya operasyonunun başladığını açıkladı. Abonelerine, Türkiye'de ve A...
    25 Mart 20116770 defa incelendi
  • Turkcell Turkcell.com.tr BMW 116i Çekiliş Sonucu

    Turkcell.com.tr BMW 116i Çekiliş Sonucu

    4 Haziran - 4 Temmuz tarihleri arasında Turkcell.com.tr'den kredi kartıyla TL, Nar ya da İnternet Paketi yükleme işleminizin ardından, kampanyaya katılım formunu doldurarak kampanyaya ka...
    15 Temmuz 20134451 defa incelendi
  • Turkcell Turkcell Mobil Ödeme Çekiliş Sonuçları

    Turkcell Mobil Ödeme Çekiliş Sonuçları

    1-31 Aralık 2011 tarihleri arasında Turkcell Mobil ödeme ile yapacağınız her 5TL’lik harca yaptılar 10 iPad 2 ve 10 PSIII'den birini kazandılar. IPAD2 16 gb Wıfı + 3G Kazanan Asil Talih...
    20 Ocak 20124947 defa incelendi
  • Turkcell Turkcell TV Plus

    Turkcell TV Plus

    Turkcell’in, mobil uygulamalar ile akıllı cihazlar, web sitesi üzerinden bilgisayarlar ve TV Plus kutusu ile televizyonlar üzerinden kullanıcılarla buluşan kişisel televizyon platformu Turkc...
    16 Ekim 20143267 defa incelendi