Türk Telekom WanTTed 2014 Başvuruları Başladı!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1548 defa incelendi
  • Puan : star star star 21 incelemede 3,24 puan almıştır.
Türk Telekom, bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği WanTTed Genç Yetenek Programı ile gençlerin potansiyellerini keşfetmesini desteklemeye devam ediyor. Katılımcılara Türk Telekom bünyesinde iş ve staj imkanı da sağlanan program, bu yıl sinema konseptiyle gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom’un, bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği 'WanTTed Genç Yetenek Programı' 3 Mart 2014 tarihinde başlıyor. Diğer yıllardan farklı olarak bu yıl sinema temasıyla gerçekleştirilecek program kapsamında gençlere kendi kariyerlerinde başrol oynama fırsatı veriliyor.

Türk Telekom WanTTed ile telekomünikasyon sektöründe kariyer yapmak isteyen yetenekli gençlerin potansiyellerini ortaya çıkarmayı hedeflerken aynı zamanda şirketin ilgi çekici dünyasını kariyer için tercih edilen bir rota olarak konumlandırmayı amaçlıyor. Bu bağlamda katılımcılara staj ve iş imkanı sunacak olan Türk Telekom, başarılı gençleri Harvard Üniversitesi’nde düzenlenen seminerlere göndererek ödüllendiriliyor.

Öğrenciler programa 03 Mart - 04 Nisan 2014 tarihleri arasında İTÜ, Boğaziçi, Bilkent, ODTÜ ve Dokuz Eylül üniversitelerinde düzenlenecek 'WanTTed 2014' tanıtım günleri sırasında başvurabilecek. Beş üniversitede düzenlenecek olan tanıtım günleri dışında Anadolu’daki 10 üniversitede de tanıtım ve duyuru amaçlı çalışmalar yapılacak. Üniversitelerin tüm bölümlerinin son sınıf ve yüksek lisans öğrencileriyle yeni mezunlarının katılımına açık olan programa ayrıca www.WanTTed.com.tr üzerinden başvurulabiliyor.

Başkasının değil kendi yazdığın senaryoda oyna!
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen WanTTed etkinliği bundan sonra her yıl değişen bir konsept yerine sabit olan ama içeriği değişen sinema konseptiyle gerçekleştirilecek. Bu temadan hareketle etkinliğin sloganı, 'WanTTed Hayatının Filmi. Produced & Released by Türk Telekom. Kendi kariyer filminde başrol oynamak isteyen başarılı gençler aranıyor' olarak belirlendi.

Sunuculuğunu Ceyhun Yılmaz  yapacak
Sinema konsepti çerçevesinde düzenlenecek farklı etkinlikler ve uygulamalar sayesinde öğrenciler, WanTTed programına dahil edilecek. İlk olarak öğrencilerin kendini Türk Telekom’da hayal edip, kendi kariyer filmini yaşamasını sağlayacak WanTTed Sinema Balonu kurgusu hayata geçirilecek. Kampüste WanTTed Sinema Balonu alanına gelen gençler, entegre kiosk’a Facebook hesaplarıyla giriş yapabilecek. Gençler, burada soruları yanıtlayarak kendileri için hazırlanan beş farklı kariyer fragmanından birini belirleyecek. WanTTed Sinema Balonu tecrübesini ve fragmanı sosyal medyada da paylaşabilecek gençler, Sinema Balonu çıkışında ise WanTTed başvurusu yapabilecek. Gençler, Sinema Balonu içinde izledikleri fragmanların devamını 15 gün önceden duyurulmuş bir salonda, Ceyhun Yılmaz’ın sunumuyla izleyebilecekleri oturumlara davet edilecekler. Gençler Facebook/Wanttedcomtr  ve Twitter/Wantted  üzerinden yarışmaya başvurabilecek.

WanTTed 2014 tanıtım günleri 5 üniversitede düzenlenecek
03-06 Mart 2014: İstanbul Teknik Üniversitesi
07-12 Mart 2014: Boğaziçi Üniversitesi
18-21 Mart 2014: Bilkent üniversitesi
25-28 Mart 2014: Orta Doğu Teknik Üniversitesi
01-04 Nisan 2014: Dokuz Eylül Üniversitesi


İlgili etiketler : Türk Telekom, Türk Telekom Wantted, Wantted 2014,

Haber Sahibi

Türk Telekom
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Şubat 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2014
  • Trafik

    : 1548

Diğer Türk Telekom Haberleri

Benzer Haberler