Türk Telekom Bireysel Müşterilerine 2013 Yılında 20 Milyon TL Avantaj Sağladı

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1604 defa incelendi
  • Puan : star star star 24 incelemede 3,33 puan almıştır.
Türk Telekom, gerçekleştirdiği marka işbirlikleriyle 2013 yılında bireysel müşterilerine toplam 20 milyon TL’lik avantaj sağladı. 23 farklı sektörden prestijli markalarla düzenlediği toplam 62 kampanya ile Türk Telekom, müşterilerinin aile bütçelerine önemli miktarda katkıda bulundu.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, büyük ilgi gören marka işbirlikleriyle 2013 yılında market, hazır giyim, mobilya, ev eşyası, bankacılık ve turizm gibi 23 farklı sektörde düzenlediği 62 indirim kampanyasıylaTürk Telekomlularatoplam 20 milyon TL indirim sağladı.

Türk Telekom;önceki yıllarda başlattığı kampanyasını 2013 yılında Şok, Tepe Home, Ulusoy/Varan, FLO, YKM, KFC, Morhipo, Jolly Tur, Tekin Acar Kozmetik, Garanti Bankası, TEB, Altınyıldız, Soyak İnşaat gibi lider markalarla sürdürerek,müşterilerine çok özel avantajlar sundu.

İndirimli konut ve banka kredisi
Türk Telekom’un Soyak İnşaat işbirliğiyle başlattığı kampanyayla; 21 Türk Telekom müşterisi İstanbul Halkalı Soyak Evostar, İzmirSoyak Siesta ve Soyak Mavişehir Optimus evlerinde 13.500 TL’ye varan indirimlerle ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı.

Sektördeki lider bankalarla yapılan işbirliklerinden yararlanan 5.000Türk Telekom müşterisi ise piyasa koşullarına göre çok daha rekabetçi faiz oranları ile ihtiyaç ve konut kredisi kullandı.

Bireysel fatura zarflarında özel indirim kuponları
2013’ün Eylül ve Kasım dönemlerinde Türk Telekom tüm bireysel müşterilerinin fatura zarflarına ilk kez indirim kuponu ekledi. Türk Telekomlular bu kuponlarla Şok ve P&G market alışverişlerinde yüzde 30’a varan indirimlerle alışveriş yaptı. Türk Telekom, 2013 yılının Babalar Günü’nde ise müşterilerini Tekin Acar’dan yüzde 50’ye varan indirimle buluşturdu.

Yeni yıl hediyesi
Türk Telekom’unAralık ayında, mobilya ve aksesuarmağazacılığı alanında sektörün lider markası Tepe Home ile yaptığı yüzde 50’ye varan indirime ek olarak yüzde 15’e varan ekstra indirim kampanyası ile Türk Telekom müşterileri sevdiklerine avantajlı fiyatlarla yeni yıl hediyesi aldı. Türk Telekom müşterileri 2013’te ayrıca Altınyıldız markalı tüm erkek koleksiyonlarında indirimli tek fiyat kampanyasından da yararlandı.

Türk Telekom olarak modern iletişim altyapısı üzerinde sundukları yenilikçi ürün ve servislerle hizmet verirken Türk Telekomlulara özel cazip kampanyalar da hazırladıklarını belirten Türk Telekom Bireysel Müşteri Başkanı Ali Yılmaz, “Sektörünün lideri konumundaki markalarla yaptığımız işbirlikleri, önceki yıllarda olduğu gibi 2013 yılında da müşterilerimizin büyük bir ilgisi ile karşılaştı. Türk Telekom olarak, müşterilerimizin yaşamlarına daha fazla değer katmak amacıyla farklı ihtiyaçlara yönelik ayrıcalıklı markalar ile yaptığımız işbirliklerini de sunarak kalıcı ve uzun süreli bir müşteri mutluluğu yaratmayı hedefliyoruz. Bu vizyonumuz doğrultusunda önümüzdeki dönemde de müşterilerimize daha üstün hizmet ve ayrıcalıklar sunabilmek için işbirliği platformumuzu geliştirerek devam ettireceğiz.” dedi.



İlgili etiketler : Türk Telekom, Avantaj, İndirim,

Haber Sahibi

Türk Telekom
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Ocak 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2014
  • Trafik

    : 1604

Diğer Türk Telekom Haberleri

Benzer Haberler

  • Vodafone Vodafone Kırmızı Pasaport

    Vodafone Kırmızı Pasaport

    Vodafone Kırmızı Pasaportla yurtdışında konuşma ve internet çok avantajlı Vodafone Kırmızı Pasaportla yurtdışında yaşadığınız fatura şokuna son! Şimdi yeni roaming teklifleriyle Voda...
    18 Aralık 20104481 defa incelendi
  • Turkcell Turkcell Europe'tan Almanya'da Hızlı Başlangıç

    Turkcell Europe'tan Almanya'da Hızlı Başlangıç

    Abonelerine Türkiye’de ve Almanya’da eşsiz bir deneyim yaşatma hedefiyle Almanya pazarına giren Turkcell Europe, iddialı ses ve data teklifleri ile piyasayı fethetti. 132 bin aboneye ula...
    22 Ağustos 20113221 defa incelendi
  • Ford Ford Fiesta'da Teknolojik Plus Paket Avantajı

    Ford Fiesta'da Teknolojik Plus Paket Avantajı

    Üretiminin 35’inci yıldönümünü kutlayan Fiesta, 2012 model yılı yenilikleri ile segmentinin standartlarını daha da yukarıya taşıyor. Avrupa ve Türkiye’de segmentinin en çok satılan modeli Fi...
    18 Ekim 20113592 defa incelendi
  • Vodafone Vodafone Kamu Avantaj

    Vodafone Kamu Avantaj

    Kamu Çalışanlarına Özel Birçok İlk Vodafone Kamu Avantaj İle Tek Çatı Altında Vodafone Türkiye, farklı müşteri segmentlerinin ihtiyaçlarına cevap veren özel programlarına Vodafone Kamu Av...
    8 Ağustos 20116374 defa incelendi
  • Kliksa Kliksa.com İle Yılın Her Günü

    Kliksa.com İle Yılın Her Günü "Ucuza Kon"acaksınız

    Yılın 365 günü tüketicilere “kaliteli ürün, ucuz fiyat, bol çeşit ve hızlı teslimat” avantajı sunacak olan yeni e-ticaret sitesi kliksa.com, teknoloji ürünleriyle satışa başladı. Yüzde 80’e ...
    18 Nisan 20123109 defa incelendi