Tom Ford'un ikonik "Private Blend" Parfüm Serisi, Harvey Nichols'ta!

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2272 defa incelendi
  • Puan : star star star 88 incelemede 3,02 puan almıştır.
Amerikalı özgün tasarımcı Tom Ford’un hayatının her karesinden esinlenerek tasarladığı uniseks parfüm serisi Private Blend’in baş döndürücü notaları kadını ve erkeği Harvey Nichols’ta binbir gece masallarına davet ediyor. Tom Ford’un özel parfüm serisinde, tutkunu olduğu Akdeniz’in sıcaklığından Oscar Wilde’a, Londra seyahatlerinden ofisindeki bonzai ağacına kadar hayatının bütününü oluşturan en ince detaylardan ilham alıyor. Parfüm dünyasına hayat veren 6 ana koku grubunu olan oryantal, çiçeksi, tütünsü, odunsu, deri ve kolonyamsı içeriğin 11 farklı parfümü harmanlandığı eşsiz serinin şaşalı damlacıklarını tasarımcının en sevdiği renk olan siyahın asaletiyle kaplanan şişe tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Oryantal dokunuşlar…
Klasik ve zarif amber Absolute…

Mistik pudranın kışkırtıcı partikülleri içeren nadir bir içeriği sunan parfüm geleneksel tarzlara modern bir dokunuş sunuyor.  Zarif bir etki yaratmak isteyenlerin tercihi olan kokunun baş notalarında amber akordu, afrika tütsüsü ve vanilya taneleri yer alıyor.

Seksi ve şımarık Noir de Noir…
Maskülen kökler ve kadınsı çiçeklerin baz alındığı Androjen adlandırılan parfüm içeriğinde bulunan ilr black truffle mantarı, vanilyanın çekici esansı, paçuli aroması ve ağaç yosununun ferahlığıyla oryantalizmi yaşatıyor.

Çiçeksi notalar…
Retro ve kural dışı siyah menekşe…

Tom Ford’un kuraldışı kişiliğiyle özdeşleştirdiği mor renkli giyimiyle tanınan ünlü ingiliz oyun yazarı Oscar Wilde’ı ilham aldığı parfümün özünde siyah menekşe, mandalina, çikolata damlalı orkide’nin muhteşem uyumundan ortaya çıkarırken kadının ve erkeğin tenini adeta ele geçiriyor.

Lüks ve baş döndürücü Velvet Gardenia…
Tasarımcının en favori gece giysisi ritüeli olan kadife ceketin yakasına mutlaka bir gardenya iliştirirken gün ve gece boyu yavaşça ortalığa yayılan gardenya gibi lüks özlerinde yer alan siyah gardenya, portakal, yasemin, gül ve inciçiçeğinin eşsiz damlacıklarını özel şişe dizaynında buluşturuyor.

Tütünümsü detaylar…
Zarif ve özel Tobacco Vanille…

Tom Ford’un Londra’ya olan tutkusundan esinlenerek ortaya çıkardığı tılsımlı koku, özünde bulunan zengin tütün yaprakları ve aromatik baharat notaları ise tatlı odun dalları, kremsi vanilya ve kakao ile çevrilmiştir.

Egzotik gül ağacı, kakule, sandal ağacı ve vetiver… Tonka fasulyesi ve amber parfüme sıcaklık ve ruh katmaktadır.

Odunsu ayrıntılar…
Baharat, derin ve lüks Bois Rouge…
Özel parfüm, beyaz perdenin nostaljik yıldızları arasında yer alan Cary Grant’tın çok yönlü, çekici ve maskülen tarzına adanıyor. Oryantal kokunun içeriğinde kendini hissettiren turunçgiller ve baharat notaları açılarak sedir ağacı ve sandal ağacı notalarına ulaşıyor. Amberin dikkat çeken esintisi ise parfümün dokusunu vücuda derinliğini veren dip notası olarak göze çarpıyor.

Egzotik ve özgün Oud wood…
Ünlü tasarımcı, Butan Tapınakları’na gerçekleştirdiği ziyareti sırasında budist rahipler tarafından sıkça kullanılan tütsü ağacında esinlenerek yarattığı kokunun baş notalarında sandal ağacı yağı, gül ağacı yağı, kalp notalarında ise kakule, Çin biberi ve paçulinin özgün içeriği yer alıyor.

Özgür ve itaatsiz Purple Patchouli…
Tom Ford’un özgür aşk jenerasyonuna atıfta bulunduğu eşsiz parfüm, ünlü tasarımcının en favori kokuları arasında yer alıyor.

Paçuli’nin kendini her damlacıkta hissettirdiği parfüm, paçuli ve peru balsamıyla zenginleştirilmiş olan çiçeksi ve egzotik baharatların flörtünü sunuyor.

Belirgin ve romantik Moss Breches…
Amerikalı tasarımcının New York’ta bulunan butiğindeki Bonsai açağının köklerinden etkilenerek sunduğu parfüm, özüne hükmeden Baltık yosunu, çimen, Toskana bergamotu, Fas adaçayı ve Macar tarhunun nostaljik rüzgarıyla ezberleri bozuyor.

Derimsi özellikler…
Akdeniz esintili ve gösterişli Tuscan Leather…
Tasarımcının ince ve zarif derinin görünümünden ve tende hissettirdiklerinden dolayı tasarlanan ultra seksi parfümün özünü oluşturan safran, böğürtlen, kekik ve gece açan yaseminin asaleti tamamıyla iç güdüleri yoğun çekicilikle bütünleştirip ortaya çıkmasını sağlıyor.

Kolonyamsı içerikler…

Işıltılı ve bütünsel Japon Noir…
Tom Ford’un mağaza tasarımlarındaki siyah lake’den esinlenen mucizevi iksir baharat, buketinin ferahlatıcı hissi kimyonun baskınlığı ve kakule’nin iç açıcı esansıyla benliği sarıyor. 

Değişim, Neroli Portofino…
Tom Ford’un Akdeniz’deki yaz tatillerinin yanı sıra denizin ve güneşin kokusundan ilham alan parfüm adeta serin rüzgarları, tertemiz suları, bitki yapraklarıyla beraber İtalya’nın keyifli sahillerini yansıtıyor. Kokunun özünde kendi varlığını gösteren Tunus neroli, İtalyan bergamotu, ve Sicilya limonu tamamıyla bir İtalyan işinin detaylarını yansıtıyor. Lavantanın canlandırıcı özelliği, biberiyenin vazgeçilmez esintisi , fas portakal çiçeğinin özgün aromasıyla zamanı durduruyor.




İlgili etiketler : Tom Ford, Private Blend, Harvey Nichols, Parfüm, Kozmetik,

Haber Sahibi

Harvey Nichols
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Kasım 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2012
  • Trafik

    : 2272

Diğer Harvey Nichols Haberleri

Benzer Haberler