Alışveriş Tutkunları için Her Şey Düşünüldü - The Ritz-Carlton

  • 14 yıl önce eklendi
  • 3156 defa incelendi
  • Puan : star star star star 51 incelemede 4 puan almıştır.

Alışveriş Tutkunları için Her Şey Düşünüldü

The Ritz-Carlton, İstanbul ve Harvey Nichols, “İstanbul Shopping Fest”i desteklemek amacıyla, alışveriş tutkunları için özel bir paket yarattılar. Yıl sonuna kadar geçerli olacak “The Ritz-Carlton, İstanbul & Harvey Nichols Alışveriş Paketi” kısmi boğaz manzaralı odada iki kişilik konaklamadan özel styling desteğine kadar birçok hizmeti içeriyor. Renkli bir haftasonu yaşamak ve kendilerini ödüllendirmek isteyenler bu paketi tercih edebilirler.

18 Mart-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan “İstanbul Shopping Fest”i yerli ve yabancı platformda desteklemek amacıyla, The Ritz-Carlton, İstanbul ve Harvey Nichols özel bir işbirliği yaparak konaklamalı alışveriş paketi hazırladı.

The Ritz-Carlton, İstanbul’da konaklamak, Spa’daki masaj ve bakımlardan indirimli olarak faydalanmak, Harvey Nichols’ta ücretsiz makyaj yaptırmak, özel styling desteği almak ve daha birçok hizmetten yararlanmak için The Ritz-Carlton, İstanbul & Harvey Nichols Alışveriş Paketi’ni tercih edebilirsiniz.

Hafta sonları geçerli olacak alışveriş paketine, kısmi Boğaz manzaralı odada 2 kişilik konaklama, Çintemani Restaurant’ta 2 kişilik açık büfe kahvaltı, Fitness Center ve sauna kullanımı, Spa’da masaj, hamam, cilt bakımı ve vücut bakımlarında %20, logolu tekstil ve hediyelik ürünlerinde %15 indirim ve Lobby Lounge’da 1 seferlik geçerli olmak üzere 2 kişilik akşamüstü çay keyfi dahil.

Bu paketi satın alan misafirlere “Harvey Nichols Cab” ile otelden alınma, “personal shopping” bölümlerinde yiyecek-içecek ikramı, paketlerin otele gönderilmesi, özel styling desteği ve öncesinde randevu alınarak Harvey Nichols kozmetik departmanında ücretsiz makyaj hizmeti sunuluyor.

The Ritz-Carlton, İstanbul ve Harvey Nichols’ın işbirliğiyle sunulan bu paketin detayları için 0212 334 44 05’i  arayabilirsiniz.




İlgili etiketler : The Ritz-carlton, İstanbul Ve Harvey Nichols, İstanbul Shopping Center 2011, İstanbul Alışveriş Festivali 2011, Spa, Konaklama, Otel, Boğaz Manzarası, The Ritz-carlton Otel, Harvey Nichols Kozmetik,

Haber Sahibi

İstanbul Shopping Fest
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Mart 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 21 Mart 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 26 Nisan 2011
  • Trafik

    : 3156

Diğer İstanbul Shopping Fest Haberleri

Benzer Haberler