TOKİ Mobil Bilgi Servisi Hizmete Başladı

  • 14 yıl önce eklendi
  • 3273 defa incelendi
  • Puan : star star star 46 incelemede 3,41 puan almıştır.
Halkımız tarafından yoğun ilgi gören TOKİ projelerinde ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağından yararlanmak isteyen vatandaşlar, takip ettikleri illerdeki satış ilanı duyurularından SMS ile haberdar edilerek, satış işlemleri ile ilgili bilgilendirilecek. Kura çekimi ile yapılan satış sonuçlarından da dileyen başvuru sahipleri SMS ile haberdar olacak.

TOKİ ayrıca; Konut, Sosyal Tesis İnşaatları, Altyapı, Çevre Düzenlemesi vb. yapım işi ihaleleri ve önemli kurumsal haberler hakkında da kurum ve kuruluşları SMS ile haberdar edecek. 

Bilgiye erişimde zaman ve mekan sınırlarını ortadan kaldıran TOKİ bu hizmeti, Turkcell, Avea ve Vodafone'un çözüm ortağı olan Ester'in "Mobilöğren TOKİ Mobil Bilgi Servisi" altyapısı ile sunacak olup, hizmetten yararlanmak isteyenlerin aşağıdaki komutları kullanması yeterli olacak.

Satış İlanlarından haberdar olmak isteyen vatandaşlar, cep telefonlarından 3737 kısa mesaj servis numarasına, “TOKI boşluk SATIS boşluk IL PLAKA KODU’nuveya IL ADI” nı yazarak gönderecekler. Kişiler tek bir kayıtla dilerlerse birden fazla il içinde bilgi alabilecekler. Bunun için il plaka kodlarının aralarında birer boşluk bırakarak 3737 servis numarasına göndermeleri yeterli olacak. (Örnek; "TOKI boşluk SATIS boşluk 26 34 42")

Kura sonuçları hakkında bilgi almak isteyenler 3737 kısa mesaj servis numarasına TOKI boşluk KURA boşluk IL PLAKA KODU’nuveya IL ADI” nı yazarak göndermeleri durumunda kura ile ilgili bilgilerden SMS haberdar olacak.

İhalelere katılmak isteyen kurum ve kuruluşlar ise servisten 3737'ye TOKI boşluk IHALE boşluk IL PLAKA KODU'nu veya IL ADI" nı yazıp göndererek aboneliklerini başlatabilecekler.

Cep telefonunun yanı sıra web sayfalarından da kolayca kayıt yapılabilecek, "Mobilöğren TOKİ Mobil Bilgi Servisi"nde herhangi bir sabit abonelik ücreti olmayıp, sadece bilgi almak istenilen konularda gönderilen her bir mesaj 0,50 TL olarak ücretlendirilecek.

"Mobilöğren TOKİ Mobil Bilgi Servisi" hakkında detaylı bilgilere www.toki.gov.tr ve www.mobilogren.net adreslerinden ulaşılabilinir.



İlgili etiketler : Toki, Toki Mobil Bilgi Servisi, Toki Haberleri, Mobil Toki,

Haber Sahibi

Toki
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Mart 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2011
  • Trafik

    : 3273

Diğer Toki Haberleri

Benzer Haberler

  • Toki TOKİ'de Şubat Kuraları Çekiliyor

    TOKİ'de Şubat Kuraları Çekiliyor

    Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Şubat 2011 ayı içerisinde aralarında sosyal yardımlaşma konutlarının da bulunduğu 2 bin 244 konutun kurasını çekiyor. TOKİ tarafından...
    10 Şubat 20114588 defa incelendi
  • Toki Toki Kayaşehir Toplu Konut Satışları Başlıyor

    Toki Kayaşehir Toplu Konut Satışları Başlıyor

    Türkiye'nin en büyük uydu kenti Kayaşehir'de yaşam başlıyor... Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca,İstanbul ili Kayaşehir Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 434 adet konut sat...
    6 Ocak 20119420 defa incelendi
  • Toki TOKİ Türkiye Genelinde 50 Bin Konut İçin Talep Toplamaya Başladı!

    TOKİ Türkiye Genelinde 50 Bin Konut İçin Talep Toplamaya Başladı!

    Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı Türkiye genelinde 50 Bin Sosyal Konut İçin Talep Toplanmaya Başlandı! Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Türkiye’nin 67 ilinde 140 pr...
    8 Mart 20191070 defa incelendi
  • Turkcell Turkcell ile Tüm Resmi İşleriniz Tek Bir Uygulamada

    Turkcell ile Tüm Resmi İşleriniz Tek Bir Uygulamada

    Turkcell Resmi İşlerim uygulaması sayesinde, çocuğunuzun sınav sonuçlarından elektrik faturasına kadar pek çok konuda cepten bilgi edinmek mümkün. 6 ayrı mobil bilgi servisini tek bir uygula...
    7 Ocak 20142025 defa incelendi
  • Avea Avea'lılar SBS Sonuçlarına Anında Cepten Ulaşabilecek

    Avea'lılar SBS Sonuçlarına Anında Cepten Ulaşabilecek

    Müşterilerine hayatın her alanında ayrıcalıklı hizmetler sunan Avea, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ile ilgili tüm gelişmeleri;  Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sist...
    10 Haziran 20131698 defa incelendi