Tchibo ile Ailece Yaz Keyfi

  • 13 yıl önce eklendi
  • 6223 defa incelendi
  • Puan : star star star 291 incelemede 2,87 puan almıştır.
Deniz ve kumsalı çağrıştıran, sıcak yaz günlerinde rahatlık sunan ürünler Tchibo’nun yeni temasında…

Yaz sıcaklığının hissedildiği şu günlerde, yeni teması ile Tchibo ailece sizi tatile hazırlıyor. Kırmızı, pembe, mavi ve beyaz renklerin hakim olduğu ve büyük-küçük tüm aile bireylerine uygun ürünlerin sunulduğu Tchibo’nun yeni teması “Ailece Yaz Keyfi” 18 Temmuz Pazartesi’den itibaren www.tchibo.com.tr online alışveriş noktasında; 20 Temmuz Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo mağazalarında satışta olacak.

Tchibo’nun yeni temasında herkes rahatlıkla bedenine göre kıyafet bulabiliyor. Farklı vücut yapılarını göz önünde bulunduran Tchibo, doğru beden ölçüsü ve duruş için ipuçları sunuyor. Her bedene uyabilen klasik fit kesim, kıyafetlerin üzerinizde bol durmasını sağlayan geniş kesim ve rahatlığı ön plana çıkaran normal kesim seçenekleri ile birbirinden şık kıyafetler, sıcak yaz günlerinde giyim konforu sağlıyor.

Ailece keyifli bir yaz için gerekli olan detayların sunulduğu temada; yaz renklerinin hakim olduğu bluzlar, pantolonlar, şortlar, hırka, etekler, elbiseler, ayakkabılar, tişörtler, şal ve çanta dikkat çekiyor. Tchibo’nun “Ailece Yaz Keyfi” temasında fiyatlar, 12,95 TL.’den başlıyor.

“Ailece Yaz Keyfi” temasından bazı ürünler

Penguen Valiz: Esnek, yumuşak ve dayanıklı valizin, iki kademeli taşıma kolu ve iki adet kolay sürüşlü tekerleri bulunuyor. Siyah, beyaz renklerdeki valizin fiyatı 99,95 TL.

Kot Elbise: Denim kumaşından üretilen normal kesim elbisenin etek uçlarında küçük yırtmaçlar bulunuyor. Ön kısmı biye üzeri çıt çıt olan mavi renkteki elbise, 36-38-40-42-44 ve 46 beden seçenekleri sunuluyor. Fiyatı: 49,95 TL.

Kargo Pantolon: Pantolon, saf pamuktan üretilmiş kumaşı sayesinde kolay deforme olmuyor.
İki adet ön cebi, iki adet kargo cebi ve iki adet çıt çıtlı arka cebi bulunana lacivert renkteki pantolon, 48-50-52-54-56-58 beden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 64,95 TL.

Erkek Çocuk Bermuda Pantolon: Bel genişliği ayarlanabilen gri renkteki pantolonun, iki adet ön cebi, iki adet kargo cebi ve iki adet kapaklı çırt cırtlı arka cebi bulunuyor.
Fiyatı: 28,95 TL.

Bluz: Kot görünümlü dökümlü kumaştan üretilen bluz, ince gösteren bir kesime sahip. Minik yırtmaçları olan mavi renkteki bluz, 36-38-40-42-44-46-48 beden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 39,95 TL.

Kız Çocuk Şort: Saf pamuklu kumaştan üretilen kırmızı, beyaz kareli şortun, iki adet yan cebi, iki adet kapaklı arka cebi bulunuyor. Şortun bel lastiği sayesinde bel genişliğini ayarlanabiliyor. Fiyatı: 22,95 TL.

Kot Şort: Kıvrılabilen paçalara sahip şort, kesimi sayesinde giyim konforu sunuyor ve vücuda tam oturuyor. Denim kumaştan üretilen mavi renkteki şort, 36-38-40-42-44 ve 46 beden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 44,95 TL.

Sneaker: Pamuk, kanvas karışımı kumaştan üretilen sneaker, destekli iç tabanı sayesinde giyim konforu sunuyor. Mavi renkteki sneaker’ın 42-43-44-45 numara seçenekleri bulunuyor. Fiyatı: 39,95 TL.

Tchibo ile Ailece Yaz Keyfi Katologuna buradan ulaşabilirsiniz




 Penguen Valiz

Penguen Valiz

 Kot Elbise

Kot Elbise

 Kargo Pantolon

Kargo Pantolon

 Kız Çocuk Şort

Kız Çocuk Şort

Tchibo Adresine Git!

İlgili etiketler : Tchibo, Yaz Keyfi, Penguen Valiz, Kot Elbise, Kargo Pantolon, Bermuda Pantolon, Bluz, Kız Çocuk Şort, Kot Şort, Sneaker,

Haber Sahibi

Tchibo
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Temmuz 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 13 Temmuz 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2011
  • Trafik

    : 6223

Diğer Tchibo Haberleri

Benzer Haberler

  • Eti Çay Keyfi ETİ Çay Keyfi Kurabiyelerine Kakaolu ve Fıstıklı Tarçınlı Eklendi

    ETİ Çay Keyfi Kurabiyelerine Kakaolu ve Fıstıklı Tarçınlı Eklendi

    Çay saatlerine keyif ve mutluluk katan ETİ Çay Keyfi kurabiyelerineiki yeni lezzeteklendi: Kakaolu ve Fıstıklı Tarçınlı Ürünleri ile hayata lezzet ve mutluluk katan ETİ, çay saatlerinin vaz...
    5 Kasım 20131645 defa incelendi
  • İpekyol İpekyol 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonuyla Çok İddalı

    İpekyol 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonuyla Çok İddalı

    2011 İlkbahar-Yaz Sezonunda başrol İpekyol'un 2011 İlkbahar-Yaz sezonuna iddialı bir giriş yapan Ipekyol  Koleksiyonu'nda döneme damgasını vuran stil ikonları Bianca Jagger, Je...
    15 Mart 20116121 defa incelendi
  • Tchibo Tchibo Kayak Keyfini Zirveye Taşıyor

    Tchibo Kayak Keyfini Zirveye Taşıyor

    Tchibo, 28 Kasım’da başlayacak yeni temasıyla tepeden tırnağa kış sporlarına dair her tür ihtiyacı uygun fiyatlarla satışa sunuyor. “Ailece Kayak Keyfi” temasında ailenin tüm fertlerine kali...
    20 Kasım 20121816 defa incelendi
  • Morhipo Öğrenci Bütçesine Uygun Mezuniyet Kıyafetleri Morhipo.com'da

    Öğrenci Bütçesine Uygun Mezuniyet Kıyafetleri Morhipo.com'da

    59 TL’den başlayan abiyeler de dâhil öğrencilere mezuniyet elbisesi, ayakkabı ve takı kombini sunan Morhipo.com gençlerin bu özel günlerinde yardımına koşuyor. Mezuniyet döneminin yaklaşmas...
    17 Mayıs 20163091 defa incelendi
  • Atalar ATALAR, Elbise Koleksiyonu'nu Şehirli Kadının Beğenisine Sundu

    ATALAR, Elbise Koleksiyonu'nu Şehirli Kadının Beğenisine Sundu

    ATALAR, trendleri yakından takip eden, enerjik ve şehirli kadından ilham alarak tasarladığı Elbise Koleksiyonu’nu, kış aylarının soğuk havasına rağmen, stilinden ödün vermek istemeyenler içi...
    22 Şubat 20136313 defa incelendi