Tchibo Kayak Keyfini Zirveye Taşıyor

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1818 defa incelendi
  • Puan : star star star 14 incelemede 3 puan almıştır.
Tchibo, 28 Kasım’da başlayacak yeni temasıyla tepeden tırnağa kış sporlarına dair her tür ihtiyacı uygun fiyatlarla satışa sunuyor. “Ailece Kayak Keyfi” temasında ailenin tüm fertlerine kaliteli, güvenli ve şık tasarımlar vadediyor.

Tchibo, “Ailece Kayak Keyfi” teması ile 28 Kasım’dan itibaren Tchibo.com.tr, 444 2 826 numaralı telefonla sipariş hattı ve tüm Tchibo mağazalarından satışa çıkacak ürünleriyle kış sporları tutkunlarına tepeden tırnağa tüm ihtiyaçlarını tek bir adreste bulma imkanı sunuyor. Su tutmayan ve rüzgar geçirmeyen özelliğiyle nefes aldıran kayak montu kaymayı önleyen plastik kaplama ve çıkarılabilir kar korumasına sahip. Acil durumlarda yer belirlemeyi kolaylaştıran Recco reflektörü de olan ürün aynı zamanda içeriden dışarıya kablo çıkışı bulunan MP3 çalar cebiyle koleksiyondaki yerini alıyor. Tchibo’nun “Ailece Kayak Keyfi” temasında kış sporları kıyafetlerinin yanı sıra tüm gerekli ak
sesuarlar da bulunuyor. Buğulanmayı önleyen çift camlı, aynalı ve 100%UV korumalı kayak gözlüğü ideal görüş imkanı sağlayan özelliğiyle kayak severler için olmazsa olmaz ürünler arasında.

Tchibo Aksiyon kamerası ile heyecanınızı kaydedin, paylaşın
28 Kasım tarihinde başlayacak “Ailece Kayak Keyfi” teması ile aile fertlerinin kış sporlarına dair her tür ihtiyacını karşılayan Tchibo, güvenlik ekipmanlarının olmazsa olmazı aerodinamik, çarpmaya, UV ışınlarına ve soğuğa dayanıklı dış kaplamaya sahip kaskın yanında kış sporu sevenlerin tatil zamanlarını unutulmaz kılmak için aksiyon kamerasına da yer veriyor. HD kalitesinde kayıt yapan kamera elleriniz serbestken kullanılabilme ve çarpmaya dayanıklılık özellikleriyle güzel anları saklama imkanı sunuyor.


İlgili etiketler : Tchibo, Kayak Keyfi,

Haber Sahibi

Tchibo
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Kasım 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 2 Aralık 2012
  • Trafik

    : 1818

Diğer Tchibo Haberleri