Sephora'dan Tüm Dünyada En Çok Konuşulan Ürünler!

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1674 defa incelendi
  • Puan : star star star star 52 incelemede 4,27 puan almıştır.
Güzellik dünyasına yön veren marka Sephora, yeni sezonun “Hot Now” ürünlerini belirledi.

Yeni sezonda,  Benefit Fake Up,  Nails Inc. “Bling It On Midnight”, Urban Decay Naked Basics Palette ve  Lancome Visionnaire Fond de Teint tüm dünyada en çok konuşturan ürünler olarak Sephora Mağazaları’ndaki yerini aldı.

Benefit Fake Up
Benefit Cosmetics, Fake Up ile kapatıcı kavramına yepyeni bir özellik daha kazandırıyor. Çizgilenmeye karşı, nemlendirici özellikli kapatıcı Fake up, dış çemberde yer alan nemlendirici ve merkezde yer alan kapatıcı kısımdan oluşuyor. Çift etkili bu sistem sayesinde kuruyarak çizgilenen göz çevresi sorunu tarihe karışıyor. Açık tenliler için light, kumrallar için medium ve esmerler için dark olmak üzere üç renk seçeneği bulunan Fake Up, Profesör Pink’in en iddialı buluşu oluyor. Fake Up, yorgun göz çevresi, koyu renk halkalar ve kızarıklıklariçin stick formundaki yapısı ile kolay uygulama sunuyor.
Fiyat: 72 TL
 
Lancome Visionnaire Fond De Teint
Cilt bakım ürünü olan Visionnaire Serum’da kullanılan LR 2412 molekülü ilk defa Lancome tarafından bir makyaj ürününde kullanılıyor. Ürün ince yapısı ve üst düzeyde kapatıcı özelliğiyle anında homojen bir görünüm sağlarken, üst düzey konsantre yapısı ile zaman içerisinde cildin kalitesini artırıyor. Düzenli kullanım ile cilde çıplak ten mükemmelliği kazandıran ürün, cilt kalitesini iki katına çıkarıyor.
Fiyat: 159 TL

Urban Decay Naked Basics Palette
Urban Decay altı nötr ton ve Urban Decay tarafından daha önce hiç kullanılmamış dört farklı renk ile mat bir palet yaratıyor. Bu palet mükemmel mat göz makyajı için gerekli olan her şeyi bir arada sunuyor. Bu farlar, makyajı son bir dokunuş ile tamamlamak için, gözün içine kenarlarına ince şekilde kullanılıyor. Daha sade bir görünüm için, en favori renkten önce gölge tonları kullanılıyor.  Türkiye’de sadece Sephora’larda bulunan markanın Naked Paleti bir önceki Hot Now ürünleri arasındaydı ve satış rekorları kırmıştı. Heyecanla beklenen yeni plaet ise raflardaki yerini aldı.
Fiyat: 72 TL.

Nails Inc. Bling It In Midnight
Nails Inc.’in “Bling It On Midnight” kiti, kadınların yaratıcı yönünü ortaya çıkarmak ve ojelerini kişiselleştirmek için özel bir seri sunuyor. Kitin içeriğinde fırça, base coat, top coat (florasan veya parıltılı) ve küçük süslemeler yer alıyor. Çarpıcı ve iddialı tırnaklar Nails Inc. Bling It On serisi ile hayal olmaktan çıkıyor.
Fiyat: 69 TL




İlgili etiketler : Sephora, Fake Up, Cilt Bakım Ürünleri, Kozmetik, Makyaj,

Haber Sahibi

Sephora
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Mart 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2013
  • Trafik

    : 1674

Diğer Sephora Haberleri

Benzer Haberler