Samsung Yeni Üç Kapılı Buzdolabı Teknolojisiyle Mutfakların Vazgeçilmezi Oluyor

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2990 defa incelendi
  • Puan : star 88 incelemede 1,09 puan almıştır.
Tüketici elektroniği ve elektrikli ev aletleri alanlarında pazar lideri olan Samsung Electronics Co. Ltd. tarafından geliştirilen Samsung yeni üç kapılı buzdolabı, sahip olduğu yenilikçi teknolojileriyle ailenizin ve mutfakların vazgeçilmezi oluyor.

Sade, zarif tasarımı ve sınıfında birçok ilke imza atmasıyla mutfağına düşkün ailelerin dikkatleri üzerine çeken Samsung yeni üç kapılı buzdolabı, Digital Inverter Kompresor ile dayanıklılığını ön plana çıkarıyor. Samsung tarafından geliştirilen Dijital Inverter Kompresör teknolojisi buzdolabının dayanıklılığını arttırırken daha etkin bir enerji tüketimi sağlıyor.

Digital Inverter Kompresor teknolojisinin yanı sıra sahip olduğu Moist Fresh Zone, Twin Cooling Plus ve Silver Nano Deodorizer teknolojileri başta olmak üzere birçok özelliği ile Samsung yeni üç kapılı buzdolabı yeniliklere imza atıyor.

Yeni üç kapılı buzdolabının sahip olduğu Moist Fresh Zone teknolojisi nem oranını optimal seviyede tutarak sebze ve meyvelerin daha uzun süre taze kalmasını sağlarken Coolpack seçeneği de elektrik kesintilerinde yiyecekleri hatta dondurmaları bile sekiz saat boyunca soğuk tutarak bozulmalarını engelliyor. ‘Hızlı Soğutma’ tuşu ise kullanıcıların hedefledikleri soğukluk derecesine hızlı bir şekilde ulaşmak isteyen kadınların hayatını kolaylaştırıyor.

Samsung’un yeni üç kapılı buzdolabında bulunan Twin Cooling Plus özelliği sayesinde hem buzdolabı hem de dondurucu için en iyi soğutma şartlarını sağlıyor. Twin Cooling Plus teknolojisi, meyve ve sebzelerin içindeki nemi yüzde 70’e kadar muhafaza ederek kokuların birbirine karışmasını engelliyor. Samsung’un Silver Nano Deodorizer teknolojisi ise buzdolabınızdaki bakteri oluşumuna engel oluyor ve kötü kokulardan arındırıyor.

Gelişmiş Multi Flow soğutma teknolojisi, yiyeceklerin tazeliğinin daha uzun süre korunması için buzdolabı içerisindeki soğutma koşullarını optimize ederken her rafın arka tarafında bulunan hava çıkışlarından elde edilen soğuk havayla tüm yiyeceklerin eşit olarak soğutulması da sağlanıyor.

Özel olarak geliştirilen Space Max teknolojisi sayesinde buzdolabının dış boyutları sabit tutularak iç hacim maksimum genişliğe çıkartılıyor. En yüksek teknolojiyle geliştirilen özel ve ince malzeme sayesinde elde edilen daha ince yan duvarlar yeni üç kapılı buzdolabında aynı boyuttaki buzdolaplarına göre daha geniş bir iç hacim sağlıyor.  

Samsung tüketicilere sunduğu, 10 yıl Digital Inverter Kompresör garantisiyle buzdolabınızı güvence altına alıyor. Samsung yeni üç kapılı buzdolabı avantajlı fiyatlarıyla tüketicilerin beğenisine sunuluyor.




 Samsung

Samsung

İlgili etiketler : Samsung, Samsung Beyaz Eşya, Samsung Buzdolabı,

Haber Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Mayıs 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 21 Mayıs 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2013
  • Trafik

    : 2990

Diğer Samsung Haberleri

Benzer Haberler

  • Samsung Samsung'un Yeni Dört Kapılı Buzdolabı Türkiye'de

    Samsung'un Yeni Dört Kapılı Buzdolabı Türkiye'de

    Geniş kapasitesiyle kalabalık aileler için beklenen çözüm olacak Samsung Dört Kapılı Buzdolabı Eylül ayından itibaren Türkiye’de satışa sunuluyor Yenilikçi beyaz eşya alanında bir dünya lid...
    17 Eylül 20132573 defa incelendi
  • Samsung Eşinize Yeni Yıl Hediyesi Samsung Eco Bubble Çamaşır Makinesi

    Eşinize Yeni Yıl Hediyesi Samsung Eco Bubble Çamaşır Makinesi

    Yeni yıla girerken sevdiklerimize verdiğimiz yılbaşı hediyeleri en büyük neşe kaynağımız Samsung’un Eco Bubble teknolojili çamaşır makineleri hamarat annelere en güzel hediye seçeneği oluyor...
    26 Kasım 20121735 defa incelendi
  • Samsung Samsung'dan Bütçeye Dost 10 Yıl Garantili Buzdolabı

    Samsung'dan Bütçeye Dost 10 Yıl Garantili Buzdolabı

    Samsung Electronics, geliştirdiği “Dijital İnverter Teknolojisi” sayesinde 10 yıl kullanımı garanti eden buzdolapları ile hem elektrik faturalarından hem gıda harcamalarından tasarruf edilme...
    3 Eylül 20151492 defa incelendi
  • Samsung Samsung Buzdolapları ile Yaz Gıdaları Kışın da Taptaze!

    Samsung Buzdolapları ile Yaz Gıdaları Kışın da Taptaze!

    En yenilikçi teknolojilerle donatılan Samsung buzdolapları, kış mevsiminde sezonun sebze ve meyvelerine ek olarak tüm tazeliğiyle muhafaza ettiği gıdalarla, kullanıcılara kışın da yazı yaşat...
    1 Ekim 20151664 defa incelendi
  • Samsung Samsung Forum 2012 Smart Kitchen Alanı Şef Arda Türkmen'in Şovuyla Renkleniyor

    Samsung Forum 2012 Smart Kitchen Alanı Şef Arda Türkmen'in Şovuyl

    Şef Arda Türkmen 19 – 20 Mart Tarihlerinde Samsung Smart Kitchen alanında ziyaretçilerine Bahar tatlısını sunacak. Tüketici elektroniği ve elektrikli ev aletleri alanlarında pazar lideri ol...
    17 Mart 20122541 defa incelendi