Samsung’un Yeni Inox Renkte Ecobubble Çamaşır Makinesi ile Banyolar Daha Güzel

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2070 defa incelendi
  • Puan : star star star 35 incelemede 2,97 puan almıştır.
Yeni Ecobubble çamaşır makineleri, Inox görünümü ile banyolara farklı bir şıklık katarken yüzde 70’e varan enerji tasarrufu ile de yüzünüzü güldürüyor

Samsung şık tasarımı ile öne çıkan Inox renkte Ecobubble çamaşır makinelerini tüketicilerin beğenisine sundu. Tüketicilerin denedikten sonra asla vazgeçemedikleri Ecobubble teknolojisini, kusursuz bir şıklığa sahip paslanmaz çelik görünümlü Inox gövde ve krom kapakla bütünleştiren Samsung’un yeni Ecobubble çamaşır makinesi evlere ayrı bir şıklık getiriyor,  8kg ve 9 kg’luk kapasiteleri ile farklı ihtiyaçlara cevap veren, geniş led göstergesiyle büyük bir kullanım kolaylığı da sunuyor.

Yeni Inox Renkte Ecobubble Çamaşır Makinesi, teknolojisi ile devrim yaratıyor
Ecobubble çamaşır makinesinin benzersiz köpük teknolojisi sayesinde yıkama programı başlamadan deterjan, hava ve su ile karıştırılarak köpükler oluşturuluyor ve tamamen çözülen deterjan geleneksel makinelere oranla çamaşırlara 40 kat daha hızlı ve eşit bir şekilde nüfuz ederek hiç bir leke ve deterjan artığı bırakmadan derinlemesine temizlik sağlıyor.

Yüzde 70’e varan enerji tasarrufu
Ecobubble çamaşır makineleri soğuk suda yıkama ve benzersiz köpük teknolojisi sayesinde %70’e varan enerji tasarrufu sağlayarak ev ekonomisine de büyük katkı sağlıyor.

15 dakikalık kısa programı ile annelere zamandan kazandırıyor!
Her gün değişen gömlekler, okul formaları için Samsung Ecobubble’ın 15 dakikalık kısa programıyla hem zamandan hem enerjiden tasarruf sağlanıyor.
 
Mükemmel Kumaş Koruma İle Elde Yıkama Derdine Son!
Samsung Ecobubble da bulunan kumaş koruma teknolojisi sayesinde en hassas kumaşlar, sürekli yıkanan çamaşırlar da yıpranmıyor ve renginden ödün vermiyor.

Her ailenin ihtiyacına özel çözümler getiren Samsung Inox Renkte Ecobubble çamaşır makineleri 8 kg ve 9 kg kapasiteye sahip farklı modelleri ve 1.799 TL’den başlayan fiyatlarla  tüm Samsung yetkili satıcılarında sizleri bekliyor.



İlgili etiketler : Ecobubble Çamaşır Makine, Samsung, Çamaşır Makinesi,

Haber Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Aralık 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2013
  • Trafik

    : 2070

Diğer Samsung Haberleri

Benzer Haberler