Samsung, Dünyanın İlk Kavisli OLED TV’sini CES 2013'te Tanıttı!

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1541 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 29 incelemede 4,62 puan almıştır.
Samsung’un kavisli OLED TV’si panorama etkisi yaratarak, gerçek bir sarmal izleme deneyimi sunuyor

Samsung Electronics, Las Vegas’ta 8-11 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES), ev eğlence sistemlerinde inovasyon tanımında çıtayı bir kademe daha yükselterek, Kavisli OLED TV'sini görücüye çıkardı.

Samsung OLED TV; kavisli yapısıyla, içeriğe çok daha fazla derinlik kazandırıyor ve gerçek hayata daha yakın bir izleme deneyimi sunuyor.

Bunun yanı sıra, geleneksel düz ekranlarda (Flat Panel TV) mümkün olmayan sarmal panorama etkisi sayesinde tüketiciler, Kavisli OLED TV'nin keyfini azami ölçüde yaşama fırsatı elde ediyor. Kullanıcılar, geniş arazi görüntüleri ve doğa manzaraları gibi büyüleyici görüntüleri izlerken, bu muhteşem görüntüler tarafından sarmalanmış gibi hissedecekler.

Ekran teknolojileri konusundaki uzmanlığını kullanan Samsung, rahat bir izleyici deneyimi sağlayabilmek amacıyla Kavisli OLED TV'nin görüntü kalitesini de en üst düzeye çıkardı. Kavisli ekran sayesinde kullanıcı ile televizyon arasındaki mesafe hemen her açıdan aynı kaldığı için  her türlü görsel içerik, insan gözü için de konforlu bir deneyime dönüşüyor.

Samsung Electronics'in Görsel Ekran Birimi'nin Başkan Yardımcısı HS Kim, "Samsung, tüketicilerin beklentilerinin ve hatta hayallerinin ötesinde yenilikçi televizyon çözümleri geliştirmeye kendisini adamış bir şirket. Dünyanın İlk Kavisli OLED TV'sinin de ötesine geçerek, kullanıcıların hayatlarını iyileştiren yeni televizyon teknolojilerini düzenli olarak pazara sunmayı ve Samsung'un televizyon alanında yenilikçi adımlar atma geleneğini sürdüreceğiz" dedi.

Bu geleceğin teknolojisini birinci elden deneyimlemek amacıyla CES'teki standımızı ziyaret edebilirsiniz. Samsung ürünleri, Las Vegas Kongre Merkezi'nin Merkez Salonu'nda 12004 numaralı stantta 11 Ocak tarihine kadar sergilenecek.
 
Ürünlerle ilgili her türlü detay, video içeriği ve ürün görselleri Samsung'un özel olarak hazırladığı www.samsungces.com internet sitesinde yer alıyor. Mobil cihazlardan bu siteye m.samsungces.com  adresinden erişebilirsiniz.

Ayrıca, Samsung Tomorrow blog sitesi global.samsungtomorrow.com ile Samsung'un özel olarak hazırladığı web sitesinden CES boyunca canlı yayınlanacak olan Samsung Tomorrow TV CES 2013 özel içeriğine göz atmayı unutmayın. Canlı sunumların ardından videolara, http://youtube.com/SamsungTomorrow sitesinden ulaşabilirsiniz.




 Samsung OLED TV - 1

Samsung OLED TV - 1

 Samsung OLED TV - 2

Samsung OLED TV - 2

İlgili etiketler : Samsung, Ces 2013, Samsung Oled Tv, Oled Tv, Televizyon,

Haber Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Ocak 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 10 Ocak 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2013
  • Trafik

    : 1541

Diğer Samsung Haberleri

Benzer Haberler

  • LG LG'den Curved OLED TV

    LG'den Curved OLED TV

    Yeni Curved OLED TV, LG’nin teknoloji ve tasarım alanındaki öncülüğünü bir kere daha ispatladı. LG Electronics, CES 2013 Fuarı’nda, devrim niteliğindeki Curved OLED TV’si EA9800’ü teknoloj...
    18 Ocak 20131844 defa incelendi
  • LG LG, HDR Teknolojili 4K OLED TV'lerini Tanıttı

    LG, HDR Teknolojili 4K OLED TV'lerini Tanıttı

    LG’nin IFA 2015 kapsamında sergilediği yeni genişletilmiş TV ürün ailesi, dünyanın ilk HDR teknolojisi uyumlu 4K OLED TV’lerini kullanıcıların beğenisine sunuyor. Dünyanın ilk 4K OLED TV ür...
    8 Eylül 20151445 defa incelendi
  • Samsung Samsung IFA 2012'de İnovasyonun Sınırlarını Zorluyor

    Samsung IFA 2012'de İnovasyonun Sınırlarını Zorluyor

    OLED TV, GALAXY Note II, GALAXY Camera ve Space Max Buzdolapları Samsung’un benzersiz kullanıcı deneyimi yaratma konusunda öne çıkan ürünleri arasında yer alıyor. 30 Ağustos 2012, İstanbul...
    30 Ağustos 20121980 defa incelendi
  • LG LG, OLED ve Ultra HD TV Pazarlarına Liderlik Edecek

    LG, OLED ve Ultra HD TV Pazarlarına Liderlik Edecek

    LG, OLED TV, yeni Ultra HD TV serileri ve benzersiz Smart TV özellikleriyle sektördeki liderlik konumunu güçlendirecek. CES 2013 Fuarı’nda konuşan LG Electronics Ev Eğlencesi Bölümü Yöneti...
    23 Ocak 20131359 defa incelendi
  • LG LG, Dual Premium Stratejisi ile TV Pazarına Yön Verecek

    LG, Dual Premium Stratejisi ile TV Pazarına Yön Verecek

    Yeni stratejinin mihenk taşı, kusursuz görüntü kalitesine sahip yeni televizyonlar olacak. LG Electronics, Seul’de dünya çapında satışa sunulacak yeni TV ürün gamının tanıtımını gerçekleşti...
    28 Şubat 20151288 defa incelendi