Samsun Piazza AVM’de Ziyaretçi Rekoru

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1210 defa incelendi
  • Puan : star star star star 7 incelemede 3,86 puan almıştır.
Karadeniz’in en büyük alışveriş ve yaşam merkezlerinden biri olan ve Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezi Yarışması’nda Onur Ödülü alan Samsun Piazza AVM, Temmuz ayında 1 milyon 500 bin ziyaretçi ile büyük bir rekora imzasını attı.
Yıl boyunca her hafta sonu birbirinden renkli etkinliklere ve cazip kampanyalara ev sahipliği yapan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Temmuz ayında 1 milyon 500 bin ziyaretçi ağırlarken yılın bu dönemine kadar 10 milyonu aşkın kişiye ev sahipliği yaptı.

Samsun Piazza’nın ziyaretçi sayısı, sıcakların artışıyla birlikte tavan yaptı. Sıcaktan bunalan Samsunluların buluşma noktası haline gelen Piazza AVM, ziyaretçilerine serin bir ortamda dolaşma, özel etkinlikler ile keyifli vakit geçirme ve farklı kampanyalar ile avantajlı alışveriş yapma imkanı sunuyor.

155 bin m²’lik inşaat alanı ve 65 bin m²’lik kiralanabilir alanı ile sadece Samsun’un değil, aynı zamanda Orta Karadeniz Bölgesi’nin ticari ve sosyal hayatına yön veren Piazza, bölgede ilk kez mağaza açan birçok uluslararası ve ulusal markayı bünyesinde bulunduruyor. Inditex grubu bünyesindeki Zara, Bershka, Stradivaiurs, Pull&Bear gibi dünya markalarının yanı sıra H&M ve Decathlon gibi zincir markaları Samsunlular ile buluşturan tek yer olan Piazza AVM, Media Markt, Lacoste, Yargıcı, Kahve Dünyası, Starbucks, Cookshop, 5M Migros başta olmak üzere 161 mağazası ile ziyaretçilerini ağırlıyor.

Ziyaretçilerine alışveriş keyfi yaşatmanın yanı sıra kaliteli zaman geçirmelerini amaçlayan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 10 salonda 1600 koltuk kapasiteli sineması, 270 m²’lik buz pisti ve 10 hatlı bowling salonu ile eğlencenin de cazibe merkezi olmayı başarıyor. Piazza’nın içerisinde bulunan Sanat Galerisi ise Samsunlu sanatçıların fotoğraf, resim, el işi eserlerine ev sahipliği yapıyor.

Bugüne kadar düzenlediği çeşitli kampanyalar ile Mercedes C180, Hyundai ix35, Samsun’un yeni yerleşim alanı Atakum’da 2+1 daire, yüzlerce teknolojik ürün ve binlerce hediye kuponları kazandıran Piazza AVM ziyaretçilerini Ekim ayında da BMW Sedan 318i sürprizi bekliyor.

Her hafta sonu birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde minik ziyaretçiler Piazza Çocuk kulübündeki sanatsal, sportif, kültürel etkinlikler ve hobi atölyeleri ile hem el becerilerini geliştiriyor hem de eğlenceli zaman geçiriyor. Her yıl olduğu gibi bu sene de okul açılış döneminde onlarca çocuk Okula Dönüş Kampanyası’ndaki hediyeler ile okul sezonuna mutlu bir başlangıç yapıyor.

2500 kişinin istihdam ettiği ve perakendecilik alanında kariyer yapma fırsatı yakaladığı Piazza AVM, bölge ekonomisine büyük katkı sağlarken alışverişin canlanmasına ve kentin ülke genelinde aldığı payın artmasına neden oluyor.

Sosyal sorumluluk projeleri ile de gündeme gelen Samsun Piazza, Rönesans Eğitim Vakfı ile işbirliği içinde, kitap toplama ve ihtiyaç sahibi okullara gönderme, kentin sosyo-kültürel imkanlarından yararlanma imkanı bulamayan çocukları misafir ederek yaşamın farklı yönlerini gösterme ve ufuklarını açma gibi misyonları da üstleniyor.

Samsun Piazza, çeşitli kampanya ve renkli etkinlikleri ile Karadenizli ziyaretçilerini şaşırtmaya devam ediyor.



İlgili etiketler : Samsun Piazza Avm, Samsun Avm,

Haber Sahibi

Samsun Piazza AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Ağustos 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2015
  • Trafik

    : 1210

Diğer Samsun Piazza AVM Haberleri