Şahin Sucukları'ndan Altın Yenilik

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2924 defa incelendi
  • Puan : star star star 47 incelemede 2,72 puan almıştır.
Şahin Sucukları bir porsiyonluk “Altın Kesim” dilimli ürünlerini piyasaya sürdü. 35, 80 ve 120 gramlık  serinin ilk 35 gramlıkları şarküteri reyonlarında yerini aldı. Dilimli ürünler serisi sucuk, salam, jambon, kavurma ve pastırma çeşitlerinden oluşuyor.

Türkiye’de 78 bin noktada tüketiciyle buluşan marka, geleneksel pazara ilaveten Migros, Kipa, Carrefour-SA, Şok, Real, A-101 gibi ulusal marketlerde tüketiciyle buluşuyor. Şahin Sucukları ayrıca Onur, İsmar, Happy  gibi bölgesel ve ulusal marketler ile bir çok şehirlerdeki yerel marketlerin reyonlarında yer alıyor.

Türkiye’nin en büyük işlenmiş et ve et ürünleri firmaları arasında yer alan Şahin Sucukları yılın ilk yarısında da ödül rekoru kırdı. Şahin - Melek Et ve Et Mamulleri Genel Müdürü Mustafa Demirpalta kaliteden ödün vermeden yapılan üretimin bu başarıda büyük payı olduğunu ifade etti.
Şahin Sucukları Türkiye’de ilk defa 35 gramlık paketlerde ürünlerini piyasaya sürdü. “Şahin Altın Kesim” adını verdiği ürünler sucuk, salam, jambon, kavurma ve pastırma çeşitlerinden oluşuyor.
Şahin - Melek Et ve Et Mamulleri Genel Müdürü Mustafa Demirpalta dilimli ürünler pazarına yönelik değerlendirmesinde,” Türkiye’de şarküteri pazarının yüzde 25’ini oluşturan dilimli ürünler kategorisi giderek büyümesini sürdürüyor. Bu ürünler kategorisinde yüzde 75’lik pay ile salam lider, ikici sırada ise yüzde 25’lik pay ile sucuk ve diğer kategoriler yer alıyor.” dedi. Mustafa Demirpalta, bu ürünleri geliştirmelerinin öncelikli hedefinin her kesimden tüketiciye kolaylıkla ulaşabilmek olduğunun altını çizdi.

2012 YILINDA ÖDÜL REKORTMENİ OLDU…
Kayseri’deki fabrikada üretime büyüyerek devam ettiklerini ifade eden Şahin - Melek Et ve Et Mamulleri Genel Müdürü Mustafa Demirpalta,” Kalitemizi taçlandırdık.  Yılın ilk yarısında pek çok ödüle layık görüldük. Bunlardan bazılarını söylemem gerekirse;  25.inci Uluslararası Tüketici Zirvesi’nde  ‘2012 Yılı Tüketici Kalite Ödülü’, Tüm Tüketicileri Koruma Derneğinden  “ Altın Marka ve Tüm Tüketicilere tavsiye ediyoruz Ödülü” ve 3’üncü Uluslararası Güvenilir Gıda Zirvesi’nde  ‘En Güvenilir Marka Ödülü’ aldık.”dedi. Kaliteden ödün vermeden üretim yaptıklarının altını çizen Mustafa Demirpalta,” Aynı anlayış ve politika çerçevesinde üretimlerimizi arttırarak devam ettireceğiz.”şeklinde konuştu.

İŞLENMİŞ ET ÜRÜNLERİ PAZARINDA İLK ÜÇTE…
Şahin - Melek Et ve Et Mamulleri Genel Müdürü Mustafa Demirpalta;  pastırma, sucuk, salam, sosis, kavurma gibi işlenmiş et ürünleri markaları pazarında ilk üçte yer aldıklarını belirtti. Demirpalta; “Bizim bu pazardaki payımız yüzde 12. Geçen yıl 87 milyon Türk Lirası ciroya ulaştık.  Bu yıl ise 130 milyon Türk Lirası ciro hedefimiz bulunuyor. Avrupa’daki ekonomik krize ve ülkemizdeki ekonomik yavaşlamaya rağmen yılsonunda bu hedeflerimizi gerçekleştirebileceğimizi umuyoruz.” Dedi.
1923 yılında Kayseri’de Ali Fazlıoğlu tarafında kurulan Şahin –Melek Et ve Et Mamulleri  89 yıldır pastırma ve sucuk üretiyor.  Kayseri’deki tesislerinde üretimine devam eden firma ürün çeşitlerine “Kayseri Etli Mantısını” da ekledi.




İlgili etiketler : Şahin Sucukları, Altın Kesim, Gıda, Yiyecek, Sucuk, Salam, Jambon, Kavurma, Pastırma,

Haber Sahibi

Şahin Sucukları
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Temmuz 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2012
  • Trafik

    : 2924

Diğer Şahin Sucukları Haberleri

Benzer Haberler

  • Şahin Sucukları Şahin Altın Kesim Hem Doyumluk, Hem Ekonomik

    Şahin Altın Kesim Hem Doyumluk, Hem Ekonomik

    Şahin Sucukları, pratik serisi Altın kesim ile tam doyumluk lezzetleri ekonomik paketlere sığdırırken, israfın da önüne geçerek, geleneksel lezzeti avantajlı paketlerde sunuyor. Türkiye'nin...
    5 Ekim 20151614 defa incelendi
  • Little Caesars Little Caesars'dan Yeni Tatlı; Bombatat

    Little Caesars'dan Yeni Tatlı; Bombatat

    Türkiye’nin en hızlı büyüyen pizza zinciri Little Caesars, yeni tatlısı Bombatat ile Ramazan sofralarını tatlandırıyor. Susamlı milföy hamurunun içinde tahinli, elma püresi bulunan enfes çör...
    2 Temmuz 20141772 defa incelendi
  • Güllüoğlu Güllüoğlu'ndan Bol Kaymaklı  Şöbiyet Keyfi

    Güllüoğlu'ndan Bol Kaymaklı Şöbiyet Keyfi

    Dünyaya baklava yediren Nejat Güllü’nün Güllüoğlu, enfes lezzete sahip bol Antep fıstıklı ve kaymaklı şöbiyetlerini; özel aromasıyla damakları şenlendiren Urfa sadeyağı ile taçlandırıyor… ...
    27 Ağustos 20122619 defa incelendi
  • Popeyes Popeyes Chicken Waffle Tenders Menü

    Popeyes Chicken Waffle Tenders Menü

    Louisiana Mutfağı’nın eşsiz lezzetlerini müşterileri ile buluşturan Türkiye’nin lider tavuk restoran zinciri Popeyes Chicken Waffle Tenders Menü ile damaklardaki tadı doruğa çıkaracak.  ...
    4 Mayıs 20151906 defa incelendi
  • Arby's Arby's'den Yepyeni Bir Lezzet; Doritos Nacho Sandviç

    Arby's'den Yepyeni Bir Lezzet; Doritos Nacho Sandviç

    Sıra dışı ve doyurucu lezzetlerin tek adresi Arby’s, sevenlerine yepyeni lezzetler sunmaya devam ediyor. Arby’s’in özgün menüsüne yeni dahil olan Doritos Nacho Sandviç, damaklarda lezzet fır...
    1 Mayıs 20151809 defa incelendi