Şahin'in Tuzu Azaltılmış Sucukları Ramazan Sofralarında

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1475 defa incelendi
  • Puan : star star star 20 incelemede 2,65 puan almıştır.
Şahin Sucukları "daha az tuz - daha sağlıklı yaşam" hedefiyle, lezzetten hiç ödün vermeden geliştirdiği "tuzu yüzde 80 azaltılmış sucuk" şimdi iftar ve sahurda Ramazan sofralarında. Şahin'in, sağlıklı yaşam hareketinin bir parçası haline gelen "tuzu az - lezzeti bol" sucukları, Ramazan sofralarına da sağlıklı lezzet katıyor.

Müşterilerinin sucuk keyfini doyasıya yaşayabilmelerini sağlayabilmek için araştırma-geliştirme (Ar-Ge) çalışmalarını aralıksız sürdüren Şahin Sucukları’nın "sağlıklı birey - sağlıklı toplum" çalışmaları çerçevesinde ürettiği yeni tip sucuklar Ramazan’da da büyük ilgi topluyor. Şahin Sucukları'nın Ar-Ge çalışmaları kapsamında, tüm dünyada giderek "sağlık için daha az tuz" hareketine uygun olarak ürettiği “tuzu azaltılmış – lezzeti çoğaltılmış” sucuklar, iftar ve sahur sofralarına da “sağlık ve lezzet” katıyor.

Ülkemizde tuz tüketiminin Dünya Sağlık Örgütü'nün önerdiği değerin yaklaşık üç katı kadar olduğu gerçeğinden hareket eden Şahin Sucukları Ar-Ge Merkezi, nefis Kayseri sucuğunun lezzetinden hiç ödün vermeden geliştirdiği "tuzu yüzde 80 azaltılmış sucuk" ile Türkiye’de bir ilke de imza atmış oldu.

Şahin Sucukları'nın geliştirdiği ve ürün gamında yeni bir alan yaratan “tuzu yüzde 80 azaltılmış sucuk", içerdikleri yüksek tuz oranlarından dolayı şarküteri ürünlerinin uzak duran obezite ve diabet hastalarının yanı sıra, sağlık için tuz kullanmayan birçok sucukseverin de ilgi odağı oldu.

Şahin Sucukları’nın “tuzu yüzde 80 azaltılmış sucuk”ları kısa sürede, yalnızca tuza bağlı hastalıklardan dolayı sucuktan uzak durmaya çalışan sucuk severlerin değil, aynı zamanda, "az tuzlu yaşam" hareketine katılanların da favorileri arasına girdi.

Ekmekte tuz oranının düşürülmesinin ardından, Şahin Sucukları'nın "tuzu yüzde 80 azaltılmış sucuk"ları ile tuz ile sorunları olanlar ya da tuzdan uzak durmaya çalışanlarda "sucuk-ekmek" keyfini yaşamaya başladı.

Şahin Sucukları, nefis Kayseri sucuğunun lezzetinden hiçbir şekilde ödün vermeden, tüketicinin damak zevkine hitaben geliştirdiği “tuzu yüzde 80 azaltılmış sucuk” ile yeni bir tat getirmenin yanı sıra sağlığına özen gösterenleri de unutmadığının altını çizdi.

Böylece, Şahin Sucukları, "100 gramda 0.5 gram tuz" kullanarak ürettiği “tuzu yüzde 80 azaltılmış sucuk” ile yüksek tuz tüketiminin yarattığı "birçok kronik hastalığın gelişimini önleyen lezzet" adayı da oldu.



İlgili etiketler : Şahin Sucuk, Sucuk, Gıda,

Haber Sahibi

Şahin Sucukları
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Haziran 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2015
  • Trafik

    : 1475

Diğer Şahin Sucukları Haberleri

Benzer Haberler

  • Şahin Sucukları Şahin Sucukları'ndan Altın Yenilik

    Şahin Sucukları'ndan Altın Yenilik

    Şahin Sucukları bir porsiyonluk “Altın Kesim” dilimli ürünlerini piyasaya sürdü. 35, 80 ve 120 gramlık  serinin ilk 35 gramlıkları şarküteri reyonlarında yerini aldı. Dilimli ürünler se...
    25 Temmuz 20122932 defa incelendi
  • Torku Torku Pratik Ürünler Ailesinin Yeni Üyesi: Mini Sucuk

    Torku Pratik Ürünler Ailesinin Yeni Üyesi: Mini Sucuk

    Tohumundan sofraya kadar tüm ürünlerini Türk çiftçisinin emeğini değerlendirerek üreten Torku, ürün çeşitliliğini hızla arttırmaya devam ederek  pratik ürünler ailesine yeni bir ürün da...
    13 Şubat 20171424 defa incelendi
  • Şahin Sucukları Şahin Sucukları 2016’yı Kurumsal Sosyal Sorumluluk Yılı İlan Etti

    Şahin Sucukları 2016’yı Kurumsal Sosyal Sorumluluk Yılı İlan Etti

    Şahin Sucukları Kurumsal İletişim Müdürü Ayşegül Sünbül, “Kurumsal Sosyal Sorumluluk Yılı” olarak ilan ettikleri 2016 yılında yaygın olarak iletişim ve sosyal sorumluluk projeleri üzerine yo...
    18 Aralık 20151555 defa incelendi
  • Şahin Sucukları Şahin Altın Kesim Hem Doyumluk, Hem Ekonomik

    Şahin Altın Kesim Hem Doyumluk, Hem Ekonomik

    Şahin Sucukları, pratik serisi Altın kesim ile tam doyumluk lezzetleri ekonomik paketlere sığdırırken, israfın da önüne geçerek, geleneksel lezzeti avantajlı paketlerde sunuyor. Türkiye'nin...
    5 Ekim 20151624 defa incelendi
  • Sbarro TAB Gıda’ya Büyük Ödül: 2010 Yılının En Başarılı Franchisee’si

    TAB Gıda’ya Büyük Ödül: 2010 Yılının En Başarılı Franchisee’si

    Napoli’nin geleneksel ve taze İtalyan tatlarını Sbarro markasıyla Türk halkının beğenisine sunan TAB Gıda’ya Sbarro Company’den 2010 yılında 4 ödül birden geldi… 2007 yılında Türkiye’nin li...
    4 Nisan 20113757 defa incelendi