Sağlıklı Philips Ürünleri İle Yazın da Formda Kalın

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1762 defa incelendi
  • Puan : star star star 41 incelemede 3,44 puan almıştır.
Sağlığına önem veren, yaza sağlıklı ve fit bir şekilde hazırlanmak isteyenler, Philips’in Avance ve Airfryer ürünlerine mutlaka göz atmalı. Doğal ve sağlıklı pişen yemeklerle, taze sıkılmış meyve suyunun detoks etkisi, bu yaz da Philips kullanıcılarının yanında olacak.

Pratik, sağlam, kullanışlı ev aletleri ile hayatı kolaylaştıran ve herkes için iyi olanı sunan Philips, Airfryer ve Avance’la yaz aylarında da formunuzu ve sağlığınızı gözetmeye devam ediyor. Üstelik de leziz sofralardan ödün vermeden. Airfyer’ın yağsız kızartma performansı bu yaz favori listesinin üst sıralarında yer almaya aday. Bu lezzetli performansa, Avance’ın her türlü meyve ve sebzenin suyunu çıkaran gücü ver pratikliği de eklenince formda ve eğlenceli bir yaz dönemi için hazırsınız demektir.  

Sağlıklı kızartmalar için; Philips Airfryer

En favori yemekleri, yağ kullanmadan ve lezzetli şekilde hazırlayabilen Philips Airfryer ile mutfaklara sağlık geldi. Minimum yağ kullanım özelliği ile yazın kaçınılan kızartmalar, artık gönül rahatlığı ile hazırlanabilecek.

Airfryer’ın sahip olduğu RapidAir hava teknolojisi, sağlıklı ve lezzetli yemekler ile mükemmel sofralar hazırlanmasına olanak sağlıyor. Sıcaklık kontrolü sayesinde pişireceğiniz yemekler için en uygun sıcaklıkta ve zaman ayarı özelliği ile en doğru süreyi seçmenizi sağlayan Airfryer, yemeklerin ideal sıcaklığını da koruyabiliyor. Aynı anda farklı kızartmalar hazırlamak için kullanabileceğiniz hazne ayracı ile yemeklerinizi çeşitlendirebilir, sofranızı zenginleştirebilirsiniz.

Philips Airfryer’ın sahip olduğu entegre hava filtresi, aynı zamanda mutfakta istenmeyen yemek kokularını da önlüyor. Üstelik bulaşık makinesinde yıkanabilen parçaları ve kablo sarıcısıyla, hem temizleme hem de saklama kolaylığı sunuyor. Philips Airfryer, 499,90 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Philips Avance ile doğal detoks

Philips Avance HR1871/00 katı meyve sıkacağı ile yazın da sağlıklı yaşamdan taviz vermeyin. Bikini sezonuna selülitlerden uzak ve formda girmek için, Philips Avance katı meyve sıkacağı ile sağlıklı ve lezzetli karışımlar sizi bekliyor.

Philips Avance, meyve ve sebzeleri son damlasına kadar sıkabilme özelliği ile ihtiyaç duyulan tüm vitamini ve enerjiyi tek bir bardakta sunuyor. Güçlü 800 W motoru sayesinde ise en sert meyveleri bile kolayca sıkabiliyor. Meyve ve sebzelerin sertliğine göre iki ayrı hız ayarı bulunan ürün, tek seferde 2,5 litre su üretebilme özelliğine sahip.

Philips Avance katı meyve suyu sıkacağı, süzgeçte kalan liflerin temizlenmesini kolaylaştıran, elektrokimyasal yöntemle cilalanmış ve hızlı temizlenen bir süzgece sahip. Son derece pratik olan cihazın, entegre posa kabı sayesinde tek bir yerde biriken posa da kolayca temizlenebiliyor. Böylece temizlik sırasında ovalama veya fırçalama gibi işlemlere gerek kalmıyor. Philips Avance HR1871/00 katı meyve sıkacağına, 529,90 TL’ye sahip olabilirsiniz. 



İlgili etiketler : Philips Airfryer, Philips Avance,

Haber Sahibi

Philips
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Haziran 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 5 Haziran 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2012
  • Trafik

    : 1762

Diğer Philips Haberleri