Roberto Bravo'nun Yeni Koleksiyonları Büyük Beğeni Topladı

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1749 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 32 incelemede 4,53 puan almıştır.
Dünyaca ünlü mücevher markası Roberto Bravo, Istanbul Jewelry Show’da sıra dışı tasarımlarıyla göz kamaştırdı. Roberto Bravo’nun küresel ısınmaya dikkat çektiği Sonbahar/Kış koleksiyonu Global Warming ile büyük beğeni topladı.

Dünyaca ünlü mücevher markası Roberto Bravo, mücevher sektörünün önemli fuarlarından biri olan Istanbul Jewelry Show’da sıra dışı mücevher tasarımlarını sergiledi. Dünyanın birçok ülkesinden gelen sektör profesyonellerinin yoğun ilgi gösterdiği Roberto Bravo standı geniş ürün yelpazesi ve sergilenen yeni koleksiyonlarıyla dikkat çekti.

Küresel ısınmaya dikkat çeken koleksiyon: Global Warming
Roberto Bravo’nun sıra dışı koleksiyonları arasında yer alan, küresel ısınmayı konu edinen Global Warming Koleksiyonu tasarımı kadar hikayesi ile de dikkatleri çekti. İyi bir görünümü yaşam biçimi olarak benimseyen doğaya saygılı kadınlara hitap eden Global Warming Koleksiyonu; doğanın renklerini ve zarafeti bir arada sunuyor.
Renkli safir, altın ve pırlantanın mükemmel uyumunu çiçek ve kelebek figürleriyle birleştiren Global Warming Koleksiyonu, dünyayı güzelleştiren doğa detaylarını mücevherlere taşıyor. Roberto Bravo, Global Warming Koleksiyonu ile herkesi doğaya iyi davranmaya ve küresel ısınma konusunda daha dikkatli olmaya davet ediyor.

Miranda Kerr ve Irina Shayk’a özel tasarımlar fuara damgasını vurdu
Her sezon yaptığı sürprizlerle sektörün nabzını tutan Roberto Bravo dünyaca ünlü top modeller Miranda Kerr ve Irina Shayk için çok özel tasarımlara imza attı. Miranda Kerr için özel olarak tasarlanan, üzerinde 2014 adet mükemmel kesim pırlantanın yer aldığı set ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Black Magic Koleksiyonu’na dahil olan setin tanıtımını Miranda Kerr Türkiye’de düzenlenen özel bir organizasyonda tanıtmıştı.

Tanıtımını Irina Shayk’ın yaptığı Global Warming Koleksiyonu’nun bir parçası olan ve Irina Shayk’ın gözlerinden ilham alınarak ucu yeşim taşlarla tamamlanan, Irina Shayk için özel olarak tasarlanan kolye de fuarda görücüye çıktı.

Sektörde öncülüğü ve güçlü tasarım ekibiyle adından sıkça söz ettiren Roberto Bravo, Nuh’un Gemisi, La Grand Bleu ve Kral Kelebek koleksiyonları ve binlerce yeni modeli ile fuar ziyaretçilerinin tercihi oldu.



İlgili etiketler : Roberto Bravo, Takı, Aksesuar, Istanbul Jewelry Show,

Haber Sahibi

Roberto Bravo
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Ekim 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2014
  • Trafik

    : 1749

Diğer Roberto Bravo Haberleri

Benzer Haberler