Profilo'dan Anneler Günü'ne Özel Yepyeni Bir Uygulama!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1258 defa incelendi
  • Puan : star star star 40 incelemede 3,28 puan almıştır.
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin Anneler Günü nedeniyle hayata geçirdiği “Sevgi Ayrıntıda Gizlidir” adlı Facebook uygulamasına katılanlar, anneleriyle çektirdikleri en güzel anlarının fotoğraflarını binlerce kişiyle paylaşma olanağı elde edecek.

Anneleriyle birlikte yer aldıkları en güzel fotoğraf kareleri mozaik resim haline getirilerek Facebook sayfasından paylaşılacak. Birden çok mozaik resim yapma şansını elde edebilecek katılımcılar, anneleri için güzel bir hediye kazanma şansı da elde edecek

Sosyal medyada ‘Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo'su var' yaklaşımıyla sevilen işlere imza atan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Anneler Günü’ne özel çalışmalarıyla da dikkat çekiyor.  

“Sevgi Ayrıntıda Gizlidir” adlı facebook uygulaması ile annelerle birlikte mutlu ve güzel anıların yaşandığı fotoğraf kareleri, tek bir kareye mozaiklenerek ölümsüzleşiyor. Katılımcıların facebook – instagram ya da bilgisayarlarından seçtikleri en güzel fotoğraf karelerinin oluşturduğu mozaikle katıldığı uygulamada fotoğraflar, katılımcıların facebook sayfasından da paylaşılabilecek.  

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin 30 Nisan tarihine kadar devam edecek “Sevgi Ayrıntıda Gizlidir” uygulamasına katılanlar sevdiklerini hazırladıkları fotoğrafla sevindirmenin yanı sıra yapılacak çekilişle 100 katılımcı kendi mozaik resminden hazırlanacak kanvas bir tablo kazanma şansını elde edecek.  

Siz de Annenize, ona özel, yıllarca saklayacağı bir hediye vermek isterseniz Facebook uygulamamıza katılın, bu fırsatı kaçırmayın!




İlgili etiketler : Profilo, Profilo Anneler Günü, Anneler Günü Uygulaması, Sevgi Ayrıntıda Gizlidir, Profilo Facebook,

Haber Sahibi

Profilo
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Nisan 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 7 Nisan 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 11 Mayıs 2014
  • Trafik

    : 1258

Diğer Profilo Haberleri

Benzer Haberler