Anneler Günü'nde Annenize En Güzel Hediye Profilo Ev Aletleri'nde

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2221 defa incelendi
  • Puan : star star star star 31 incelemede 3,9 puan almıştır.
Anneler Günü’nde her anneyi sevindirecek ve hayatını kolaylaştıracak bir hediye Profilo Ev Aletleri’nde... Mikserlerden çay makinelerine, saç bakım serisinden ütü ve el süpürgelerine kadar birçok anlamlı hediye alternatifi, Anneler Günü’nde annesini en güzel hediye ile sevindirmek isteyenleri bekliyor. “Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo’su var” diyen Profilo, bir kez daha annelere kendilerini iyi ve güzel hissetmelerinin anahtarını veriyor.

Anneler Günü’nde annelerine kedini iyi ve güzel hissetmenin mutluluğunu hediye etmek isteyenler, aradıklarını Profilo Ev Aletleri’nde bulabilirler. “Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo’su var” yaklaşımı ile hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren ürünler sunan Profilo, Anneler Günü için cazip hediye seçenekleri sunuyor.

Mutfakta yorulma istiyorum, annecim seni çok seviyorum: Anneler Profilo MK4630 mikseri çok sevecek... Mutfaklara kolaylık ve konfor getiren Profilo MK4630 mikser, annelerin daha az yorulmasını sağlayacak bir ürün. 5 farklı hız kademesi çırpma, yoğurma uçlarını kolayca çıkarmaya yarayan “Eject-tuşu”, çok iyi sonuç veren 2 adet çırpma ucu, blender ayağı ile yeni Profilo MK4630, mutfaklarda işin büyük bölümünü annelerin üzerinden alıyor. Kimbilir belki bu cihazla anneler Günü sabahında annenize güzel bir kek ile sevginizi sunabilirsiniz…

Çay yapmakla yorulma istiyorum, annecim seni çok seviyorum: Bu çay keyfi annelere özel... Hayatın yorucu temposunda soluklanmayı, güzel bir çay keyfi eşliğinde dinlenmeyi ve bu esnada sevdikleriyle keyifle sohbet etmeyi en çok anneler hak ediyor. Siz de bu fikirdeyseniz Anneler Günü’nde annenizi Profilo CM 4000 çay makinesi ile sevindirebilirsiniz. Profilo CM 4000 çay makinesi klasik çaydanlık yöntemiyle aynı şekilde ve aynı lezzette ama çok daha kısa sürede çayı hazır hale getiriyor. Çelik çay süzgeci ile önemli bir kolaylık sunan makine, kaynama konumundan sıcak tutma konumuna otomatik olarak geçme, 360 derece hareket edebilme özelliklerine sahip.

Ütü seni hiç yormasın istiyorum, annecim seni çok seviyorum: Ütü artık annenizin zamanından çalmayacak...  Ütü yorucu, zaman alan ve sıkıca bir iş mi? Profilo UTU9150 ütü bu düşünceleri değiştirecek, annelerin hayatını kolaylaştıracak ve onlara kendileri için daha fazla zaman ayırmayı sağlayacak tüm özelliklere sahip. Profilo UTU9150, 2400 Watt gücü ile etkili bir performans sunuyor. Seranium seramik tabanı, dikey buhar verebilme özelliği, damlama emniyeti ve buhar ayar düğmesi ile ütüyü hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor. Ütü, kendi kendini temizleme ve entegre kireç önleme sistemi “Anticalc”a da sahip. “Soft touch” tutma yeri ile önemli bir kolaylık sunan Profilo UTU9150 ütü,  2 metrelik kablosu ve 300ml kapasiteli su tankı ile dikkat çekiyor.

Temizlik seni yormasın istiyorum, annecim seni çok seviyorum: Annenizin evdeki en önemli yardımcısı olacak... Profilo ES4144 el süpürgesi ile annenizi evin her yerinde, istediği zaman temizlik yapma rahatlığı ile tanıştırabilirsiniz. Profilo ES4144 el süpürgesi kablosuz süpürme olanağı, kolayca boşaltılabilen toz haznesi ve yıkanabilir filtresi ile önemli bir kullanım kolaylığı sunuyor. Süpürgenin dar aralık ucu, mobilya fırçası, sıvılar için süpürme ucundan oluşan üç aksesuar seti ile etkili bir temizlik yapılabiliyor. Çevreye dost NiMH batarya ve pil göstergesi de süpürgenin annelerin seveceği diğer özellikleri.

Saçların hep ışıldasın istiyorum, annecim seni çok seviyorum: Anneleri bir gün değil, her gün mutlu edecek, anlamlı bir hediye... “Saç Kurutma Makinesi”, “Saç Düzleştirici” ve “Saç Şekillendirici”den oluşan Profilo StarShine ürün serisi, annelere her an bakımlı ve güzel görünmenin mutluluğunu yaşatıyor. Bu mutluluk, Anneler Günü’nün en anlamlı hediye seçeneklerinden biri.

Profilo StarShine ürün serisindeki SK5000 saç kurutma makinesi ile kişisel ayarlar yapılabiliyor. Makinenin her saç tipi için 3 sıcaklık ayarı bulunuyor. Saç modelini sabitlemek için entegre “soğuk hava” tuşu, saça şekil vermek ve form kazandırmak için hava toplama başlığı, aşırı ısınmaya karşı emniyet makinenin diğer cazip özellikleri arasında yer alıyor.

Serideki SD5000 saç düzleştirici, dayanıklı ve saçlara zarar vermeyen özel anodize sıcaklık plakası ile saçları güvenle düzleştiriyor. 45 saniye gibi çok kısa bir sürede ısınıyor ve kırmızı uyarı ışıklı aç/ kapa kumanda gibi donanımları ile önemli bir kullanım kolaylığı sunuyor. SD5000, uygulama sırasında hareket özgürlüğü sağlayan döner kablosu ve ergonomik dizaynı ile evlerde kuaför uzmanlığı yaşatıyor.

SS5000  saç şekillendirici de iki ısı kademesi, daha fazla hacim için hava geçirgen fırçası ve hareket özgürlüğü sağlayan döner kablosu ile saçlara daha kolay şekil verilmesini sağlıyor. Yenilikçi saç şekillendirici, ergonomik dizaynı ile kadınlara, saçlarına hızlı ve pratik bir şekilde biçim vermek için ideal bir çözüm sunuyor. Profilo SS5000 saç şekillendiricinin aşırı ısınmaya karşı emniyet özelliği, saçları yıpranmaya karşı güvence altına alıyor.


İlgili etiketler : Profilo, Profile Ev Aletleri, Anneler Günü, Anneler Günü 2013, Anneler Günü Hediyesi, çay Makinesi, Ütü, El Süpürgesi,

Haber Sahibi

Profilo
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Nisan 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 12 Mayıs 2013
  • Trafik

    : 2221

Diğer Profilo Haberleri

Benzer Haberler