Beko'dan Anneler Günü'ne Özel Hediye Seçenekleri

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2480 defa incelendi
  • Puan : star star star star 56 incelemede 3,77 puan almıştır.
Anneler Günü yaklaşırken henüz ne hediye alacağına karar veremeyenler için Beko harika hediye alternatifleri sunuyor. Küçük ev aletlerinden oluşan Beko Black Series ile şımartma sırası sizde.

Beko, Anneler Günü’nde, hayatındaki en değerli varlığı mutlu etmek isteyenler için çok özel hediye seçenekleri sunuyor. Birbirinden üstün teknolojik özelliklere sahip Beko Black Series ürünlerinden birini seçip, annenizin hayatını kolaylaştırabilir, keyifli anlar yaşatabilirsiniz.

Beko Black Series
Ekmek kızartma makinesi, tost makinesi, mikser, hand blender set, kettle ve kahve makinesinden oluşan Beko Yeni Seri annenizin hayatını kolaylaştırarak kendisine ve size daha çok vakit ayırmasını sağlayacak.

BKK 3070 EK Ekmek Kızartma Makinesi kızartma ayar fonksiyonu, 2 dilim kullanım kapasitesi, çörek için built-in ısıtma rafı, kırıntı çekmecesi, buz çözme - tekrar ısıtma - durdurma düğmesi ve saklanabilir kordonuyla mutfakların vazgeçilmezi olacak.

BKK 3075 TG Tost Makinesi 105 ve 180 derece açılabilen üst kapağa sahip. Çıkarılabilir ısıtma plakaları, çift kat kaplı yapışmaz pişirme yüzeyleri, kademeli sıcaklık ayarı, ayarlanabilir yükseklik mekanizması, dik konumda saklama imkanı ile annenizin hayatını son derece kolaylaştıracak.

BKK 3055 MK Mikser 5 hız kademesi, turbo fonksiyonu, 2 adet çırpıcı, 2 adet hamur karıştırıcı ve dik durma konumu ile ideal bir seçenek.
BKK 3050 HB Hand Blender Set turbo fonksiyonu, 2 hız kademesi, komple paslanmaz çelik blender ayağı, paslanmaz çelik çırpıcı, ölçekli kap ve doğrayıcı aksesuara sahip.

BKK 3060 KL Kettle 1,7 litre su kapasitesi, kullanım kolaylığı sağlayan şeffaf su seviye göstergesi, ışıklı su haznesi, paslanmaz gizli rezistans ve 360 derece dönebilen kablosuz kullanımı ile annenizin en büyük yardımcısı olacak.

BKK 3065 KM Kahve Makinesi kullanım kolaylığı sağlayan şeffaf su seviye göstergesi, 0,9 L kapasiteli paslanmaz çelik termosu, çıkarılabilir kahve filtresi ve anti-drip özelliği ile kahve keyfi yaşatacak.

Ürün Fiyatları:
BKK 3070 Ekmek Kızartma Makinesi      109 TL
BKK 3075 Tost Makinesi            199 TL
BKK 3050 Hand Blender Set        139 TL
BKK 3055 Mikser                  99 TL
BKK 3060 Kettle                109 TL
BKK 3065 Kahve Makinesi            129 TL




İlgili etiketler : Beko, Anneler Günü, Anneler Günü 2013, Anneler Günü Hediyesi, Ekmek Kızartma Makinesi, Tost Makinesi, Mikser, Hand Blender Set, Kettle, Kahve Makinesi,

Haber Sahibi

Beko
  • Eklenme Tarihi

    : 29 Nisan 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 12 Mayıs 2013
  • Trafik

    : 2480

Diğer Beko Haberleri

Benzer Haberler

  • Tchibo Tchibo Anneler Günü Teması

    Tchibo Anneler Günü Teması "Şık Hediyeler"

    Tchibo, yeni teması “Şık Hediyeler”i tamamen kadınlara ayırdı. Yaklaşan anneler gününde hediye seçmekte zorlananlara birbirinden farklı hediye alternatiflerinin sunulduğu tema 8 Mayıs’ta Tch...
    30 Nisan 20133066 defa incelendi
  • Beymen Club Beymen Club'ın Birbirinden Göz Alıcı Anneler Günü Hediyeleri

    Beymen Club'ın Birbirinden Göz Alıcı Anneler Günü Hediyeleri

    Rahat, cool ve modern tasarımlarıyla her sezon moda tutkunlarının tercihi olan Beymen Club, Anneler günü için de farklı ürün gruplarından renkli ve çekici hediye seçenekleriyle annesini şıma...
    4 Mayıs 20133205 defa incelendi
  • Profilo Anneler Günü'nde Annenize En Güzel Hediye Profilo Ev Aletleri'nde

    Anneler Günü'nde Annenize En Güzel Hediye Profilo Ev Aletleri'nde

    Anneler Günü’nde her anneyi sevindirecek ve hayatını kolaylaştıracak bir hediye Profilo Ev Aletleri’nde... Mikserlerden çay makinelerine, saç bakım serisinden ütü ve el süpürgelerine kadar b...
    13 Nisan 20132221 defa incelendi
  • Favori Kuyumculuk Favori'den Anneler Gününe Özel

    Favori'den Anneler Gününe Özel "Melek Annem" Koleksiyonu

    Anneler Günü’nde annenizin güzelliğini, Favori’nin “Melek Annem” koleksiyonuyla tamamlayabilirsiniz. Favori, her devrin en kıymetli hediyesi altınla anneleri eşsiz kılıyor. Yeryüzündeki tek...
    26 Nisan 20133190 defa incelendi
  • Arçelik Arçelik'ten Anneler Günü için En İdeal Hediye Alternatifi!

    Arçelik'ten Anneler Günü için En İdeal Hediye Alternatifi!

    Arçelik’in en son teknolojilerini bir arada bulunduran, göz alıcı tasarımları ile dikkat çeken Swarovski kristalleri ile süslenmiş Fashionline Serisi saç bakım serisi  Anneler Günü için...
    1 Mayıs 20132485 defa incelendi