Beko'dan Yılbaşına Özel Hediye Seçenekleri!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1786 defa incelendi
  • Puan : star star star star 33 incelemede 3,73 puan almıştır.
Beko, yılbaşına özel sunduğu hediye seçenekleriyle evde geçirilen zamanı keyfe dönüştürüyor. Evinizdeki dünya markası Beko, küçük ev aletleriyle kahvaltıları renklendirirken yeni seri UHD televizyonlarıyla da mükemmel bir seyir deneyimi sunuyor.

Beko’da, sevdiklerinizin yeni yıl heyecanına eşlik edecek özel hediye seçenekleri sizleri bekliyor.

BKK 2212 – Otomatik Çay Makinesi
Seçime bağlı olarak siyah çay, yeşil çay ve özel modu ile tüm bitki çaylarını yapabilme özelliği bulunan otomatik çay makinesi, özel su transfer sistemi ile ideal sıcaklıkta su ile otomatik çay demleyebiliyor. Kişiye özel programlanabilen çay yapma, su ısıtıcısı ve bakım fonksiyonuna sahip olan ürün dijital kontrol paneli, zamanlayıcı özelliği, sıcaklık ayarlı kettle olarak kullanılabilme özelliği ve komple paslanmaz çelik çay filtresi ile de dikkat çekiyor.

BKK 2192 EK – Ekmek Kızartma Makinesi
38 mm genişliğinde ekstra geniş pişirme yuvaları ve özel simit ısıtma fonksiyonu ile kahvaltıların vazgeçilmezi olan Beko ekmek kızartma makinesi şeffaf ön yüzeyi ile pişirme sırasında ekmeklerin istenen oranda kızardığını gözleme imkanı sunuyor. Infrared ısıtma sistemi ile homojen kızarmış ekmekler yapmaya imkan veren ürün 7 kademeli kızartma derecesi, buz çözme, yeniden ısıtma ve iptal fonksiyonuna da sahip.

BKK 2203 – Kettle
Işıklı cam hazne ile mutfakta şık görünüm sunan Beko kettle, cam malzemesi ile sağlık güvencesi de veriyor. Camın berraklığı ile suyun kaynamasını en canlı şekilde görme imkanı bulunan kettle, 1,7 L geniş kapasite, gizli rezistans ve su seviye göstergesine de sahip.
Ürün Fiyatları:
BKK 2212 – Otomatik çay makinesi: 249 TL
BKK 2192 EK – Ekmek kızartma makinesi: 129 TL
BKK 2203 - Kettle: 95 TL


Yeni Beko ULTRA-HD TV Serisi: B55 LB 9486, B55 LW 9486, B48-LW-9486, B48-LW-9486
Beko’nun Futbol App ve Yakala-Paylaş özellikli yeni seri Ultra HD televizyon ürünleri, özel olarak geliştirilen Upscale teknolojisi ile her görüntü kaynağını olabilecek en mükemmel kaliteye uyarlamaktadır. İçerikleriniz otomatik olarak 4K formatında ölçeklenerek mükemmel görüntü kalitesine erişilir. Bu sayede HD veya Full HD içeriklerinizi, ULTRA HD kalitesine çok yakın bir detay; netlik ve keskinlikte izleyebilirsiniz. Full HD görüntü kalitesinden 4 kat daha yüksek bir çözünürlüğü hayal edin ve kendinizi mükemmel BEKO ULTRA HD-TV’ye hazırlayın.

8.294.400 piksel, 600 HZ PPR ve neredeyse sonsuz renk sayısı ile mükemmel seviyede detay ve keskin görüntüler ile izledikleriniz size adeta gerçeklik hissi verecek.

Beko ULTRA HD-TV’nin son teknoloji ile geliştirilen ULTRASOUND ses sistemi sayesinde, evinizde sizlere adeta bir sinema keyfi yaşatıyor.

Dahili WiFi ve dahili HD uydu alıcısı bulunan Beko ULTRA-HD TV serisi Active 3D teknolojisine sahip. akıllı TV rehberi, My TV Cloud özelliği, Miracast uyumlu mobil cihaz ekranlarını TV’ye yansıtma özelliği ve siyah beyaz renk alternatifleri ürünlerin diğer özellikleri arasında bulunuyor.

Ürün Fiyatları:
2.799 TL’den başlayan fiyatlarla





İlgili etiketler : Beko, Yılbaşı Hediyesi, Küçük Ev Aletleri, Yılbaşı 2015, Yeni Yıl,

Haber Sahibi

Beko
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Aralık 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 16 Aralık 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2014
  • Trafik

    : 1786

Diğer Beko Haberleri

Benzer Haberler

  • Vakko Vakko 2014 Yılbaşı Koleksiyonları

    Vakko 2014 Yılbaşı Koleksiyonları

    Her biri sınırlı sayıda üretilmiş, titizlikle bir araya getirilmiş armağan seçeneklerinden oluşan “Vakko Yılbaşı Koleksiyonları” sevdiklerinize, iş dünyanızdaki dostlarınıza yeni yıl dilekle...
    6 Kasım 20142669 defa incelendi
  • GittiGidiyor Yeni Yıl Hediyesini Ünlü Hediye Uzmanları ile Seçin!

    Yeni Yıl Hediyesini Ünlü Hediye Uzmanları ile Seçin!

    GittiGidiyor, bu yıl da sizi, sevdiklerinize yeni yıl hediyesi seçme derdinden kurtarıyor. Nasıl mı? Herkesin yakından takip ettiği ünlü isimlerin, yani GittiGidiyor “hediye uzmanları”nın he...
    22 Aralık 20141812 defa incelendi
  • Karaca Home Karaca Home'dan Dekoratif Yılbaşı Hediyesi Seçenekleri!

    Karaca Home'dan Dekoratif Yılbaşı Hediyesi Seçenekleri!

    Karaca Home’ un aksesuar koleksiyonundan seçeceğiniz birbirinden güzel ürünler yeni yılda sevdiklerinizi mutlu edeceğiniz hediyelere dönüşüyor. Yılbaşında sevdiklerine ne hediye alacağına h...
    12 Kasım 20142711 defa incelendi
  • Beymen Yeni Yıl İçin Birbirinden Özel Hediye Seçenekleri Beymen'lerde

    Yeni Yıl İçin Birbirinden Özel Hediye Seçenekleri Beymen'lerde

    Yeni yılda sevdiklerini özel bir hediye ile mutlu etmek isteyenler BEYMEN’lerde sunulan 560’tan fazla markanın binlerce hediye seçeneğiyle buluşuyor. Kadın, erkek, dekorasyon ve  kozmet...
    17 Kasım 20142165 defa incelendi
  • Atasay Erkekler İçin Yılbaşında En Şık Hediye Alternatifleri Atasay'da

    Erkekler İçin Yılbaşında En Şık Hediye Alternatifleri Atasay'da

    Erkek mücevher modasının en şık temsilcisi Vive Le Roi tasarımları, bu yılbaşı erkeklerin en çok beğendiği hediyeleri olacak. Her stile uygun, krallara layık hediye alternatifleri Atasay’da!...
    7 Kasım 20144025 defa incelendi