Prima Yeni Manifestosu "Sevgi, Uyku ve Oyun" Tanıttı

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1739 defa incelendi
  • Puan : star star star 12 incelemede 2,92 puan almıştır.
Prima, dünya çapında belirlediği manifestosu ‘Sevgi, Uyku ve Oyun’u Türkiye’de de tanıttı.

Şevval Sam, bebeklerin gelişiminde kritik öneme sahip olan ‘Sevgi, Uyku ve Oyun’a dikkat çekmek üzere Türkiye’deki anne ve bebeklerinden ilham alarak özel bir şarkı besteleyecek.

P&G’nin lider bebek bezi markası Prima, dünya çapında başlattığı Sevgi, Uyku ve Oyun isimli yeni manifestosunu duyurdu. Yeni manifestosu ile Prima, bebeklerin mutlu ve sağlılık gelişiminde sevgi, uyku ve oyunun öneminin altını çizecek.
 
Sevgi, Uyku ve Oyun manifestosu bebeklerin büyüme yolculuğunda milyonlarca farklı yol olduğunu ve her bebeğin gitmesi gereken yere kendi yolunu seçerek; kendi zamanlamasıyla varacağını vurguluyor. Yeni manifesto ile Prima, tüm dünyada bebeklerin sevgi, uyku ve oyunun milyonlarca farklı şekilde yaşanmasına katkı sağlayacak.

Sevgi, Uyku ve Oyun’un Lansmanı Şevval Sam ile yapılacak
Prima, Sevgi, Uyku ve Oyun’un manifestosunun ve öneminin Türkiye’deki geniş kitlelere ulaştırılması için ünlü sanatçı Şevval Sam ile işbirliği yaptı. Sanatçı, işbirliği doğrultusunda, annelerin paylaşımlarıyla, Türkiye’deki bebeklerden ilham alarak sevgi, uyku ve oyunu anlatan bir şarkı besteleyecek.

Prima, şarkının hazırlık aşamasında ilham kaynağı olması için anneleri yarisma@primasevgiuykuoyun.com e-posta adresinden bebeklerinin sevgi, uyku, oyun anlarının fotoğraf ve videolarını paylaşmaya davet ediyor. Dileyen anneler bebekleriyle birlikte söyledikleri veya dinledikleri bir şarkıyı da paylaşabilecek. Şevval Sam, bu içeriklerden ilham alarak Türkiye’deki bebeklerin sevgi, uyku ve oyun anlarını kutlamak amacıyla bir şarkı besteleyecek. Ardından şarkıya paylaşılan video ve fotoğraflarla bir klip hazırlanacak ve şarkı Şubat ayında tüm Türkiye ile paylaşılacak.

Türkiye’deki Annelerin Üçte Biri “Sevgi” Diyor
Prima, 10 ülkede 8.000’i aşkın ebeveyn ile bebeklerimizin sevgi, uyku, oyun alışkanlıklarını ortaya koymak için bir araştırma yaptı. Araştırma kapsamında ebeveynlere bu sevgi, uyku ve oyundan hangisinin bebek için en önemli olduğunu soruldu. Türkiye’deki ebeveynlerin 3’te 1’inden fazlası; yüzde 37’si, bebeğin mutlu ve sağlıklı gelişimi için sevginin en önemli şey olduğunu söyledi.
Araştırma ayrıca Türkiye’deki bebeklerin içinde bir sanatçı olduğuna da işaret ediyor. Ülkemizdeki bebeklerin yüzde 41’i yaratıcı oyunları tercih ediyor ve sakinleştirici bir müzik eşliğinde uyuyor.

Prima Sevgi, Uyku ve Oyun Şenliği 30 Kasım’da Zorlu Center’da!
Prima, Sevgi, Uyku ve Oyun’u 30 Kasım Pazar günü İstanbul, Zorlu Center PSM’deki özel fuaye alanında gerçekleştireceği dev etkinlikle kutlayacak. Saat 11.00’de başlayacak ve 17:00’a kadar sürecek etkinlikte anneler bebekleriyle Prima’nın sevgi, uyku ve oyun anları için özelleştirilmiş aktivite alanlarını ziyaret edebilecek.

Şenlikte annelerin bebekleriyle birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri özel aktivite alanları yer alacak. Ziyaretçiler alanlarında uzman 5 doktor ve 1 psikologdan oluşan Prima Uzman Kurulu üyeleriyle sevgi, uyku ve oyun üzerine sohbet etme şansı yakalayacak. Şevval Sam’ın şarkılarıyla renklenecek etkinlikte, sanatçının Türkiye’nin anne ve bebeklerinden ilham alarak besteleyeceği şarkı ve klip çalışmasının duyurusu da yapılacak.



İlgili etiketler : Prima, Bebek Bezi, Şevval Sam,

Haber Sahibi

Prima
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Kasım 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2014
  • Trafik

    : 1739

Diğer Prima Haberleri

Benzer Haberler

  • Molfix Yenidoğan Bebek Bakımı ile İlgili Her Şey Molfixyenidogan.com'da

    Yenidoğan Bebek Bakımı ile İlgili Her Şey Molfixyenidogan.com'da

    Anne adayları ve yeni doğan bebeğiyle ilgili ihtiyacı olabilecek her türlü bilgiye ulaşmak isteyen anneler, molfixyenidogan.com adresi ile buluşuyor! Molfix, göbek bağı oyuntulu yenidoğan b...
    3 Aralık 20142201 defa incelendi
  • Molfix Molfix'ten Yeni Doğan Bebekler İçin Bebek Bezi!

    Molfix'ten Yeni Doğan Bebekler İçin Bebek Bezi!

    Bebeklerin neşeli ve eğlenceli yüzü Molfix’in Yenidoğan Bebek Bezi, göbek bağı oyuntusuyla bebeklerin göbek bağı bölgesinin hava almasını sağlayarak ilk günden mükemmel koruma sağlıyor. Be...
    30 Ekim 20142200 defa incelendi
  • Zehra Bebek Bebek Bezi Alırken Dikkat !

    Bebek Bezi Alırken Dikkat !

    Bebeklerimizin sağlığının bizler için ne derece önem arz ettiğini hepimiz gayet iyi biliyoruz. Bebek sağlığı noktasında bizler oldukça titiz davranırız. Onların sağlıkları için kullandığımız...
    22 Aralık 20122127 defa incelendi
  • Canbebe Canbebe, Sapphire Çarşı ve Profilo AVM’de bebek bakım odası açtı

    Canbebe, Sapphire Çarşı ve Profilo AVM’de bebek bakım odası açtı

    Annelerin ev dışında hijyenik bir ortamda bebeklerinin günlük bakımları için özel odalar hazırlayan Canbebe, Starcity Alışveriş Merkezi ’nin ardından Profilo Alışveriş Merkezi ve kapıla...
    21 Mart 201120204 defa incelendi
  • Huggies Huggies'den Kız Ve Erkek Çocuklara İçin Ayrı Bebek Bezi

    Huggies'den Kız Ve Erkek Çocuklara İçin Ayrı Bebek Bezi

    Huggies, kız ve erkek bebeklerin anatomik özelliklerinden hareketle tasarlanan, Türkiye’nin kızlara ve erkeklere özel tek bebek bezini sundu. Bezlerin tasarımında emicilik kızlar için bezin ...
    8 Temmuz 20131989 defa incelendi