Pierre Cardin Lisansını Dünyaya Aydınlı Grup Verecek

  • 14 yıl önce eklendi
  • 4217 defa incelendi
  • Puan : star star 155 incelemede 2,49 puan almıştır.
18 yıldır Pierre Cardin’in 7 ülkede ana lisansörlüğünü yürüten Aydınlı Grup, imzalanan anlaşmayla markanın global lisans temsilciliğini yürütme hakkına sahip oldu. Aydınlı bundan böyle dünyanın her yerinde Pierre Cardin lisansı verebilecek.

Aydınlı Grup, dünyaca ünlü moda markası Pierre Cardin’in Türkiye’den kontrolü için dev bir adım atarak markanın global lisans temsilciliğini yürütme hakkına sahip oldu. Aydınlı Grup Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Said Kavurmacı, “Bundan böyle dünyanın her yerinde Pierre Cardin lisansı vereceğiz. X ülkesindeki bir firma, Y ürün grubu için lisans almak istediğinde bizimle görüşebilecek. Mösyö Pierre Cardin’in onayına sunmak üzere her türlü coğrafyada lisansörlük görüşmesi yapabileceğiz. Bu, dünyada bir ilk. Aydınlı dışında Pierre Cardin lisansı verme yetkisine sahip başka bir grup yok” dedi.

“Türkiye’nin en büyük lisans organizasyonunu yürütüyoruz”
Aydınlı Grup olarak Türkiye dahil 7 ülkede Pierre Cardin’in ana lisansörlüğünü üstlendiklerini dile getiren Ahmet Said Kavurmacı, “Pierre Cardin, lisanslama alanında dünyadaki ilk ve öncü moda markası. Biz de Pierre Cardin’le Türkiye’nin en büyük lisans organizasyonunu yürütüyoruz. Aydınlı ve Pierre Cardin markası arasındaki bu işbirliği ve lisanslama çalışmaları, farklı bir ekosistemi de beraberinde getirdi. Kurduğumuz bu özel ekosistemi uygulayan başka bir firma daha yok” diye konuştu.

“2020 yılına kadar 25 milyon dolar yatırımla 100 konsept mağaza”
Pierre Cardin kalitesini kırtasiyeden mobilyaya, halıdan ev tekstiline, ayakkabıdan eşarba 18 yıldır 30’a yakın iş kolunda tüketicilerle buluşturduklarını söyleyen Kavurmacı, şöyle konuştu:

“Her biri konusunda Türkiye’de ilk ya da ilk 3 içine girmiş 20 firmayla lisansörlük evliliğimiz var. Lisansörlerimiz 2010’da 300 milyon TL’lik ciro gerçekleştirdiler, 2011 hedefleri ise yüzde 30 büyüme. Şimdi de alt lisansörlerimizi ürün gruplarına özel konsept mağazalara taşıyoruz. Lisansörlerimizi ‘Pierre Cardin Shoes and Bags’, ‘Pierre Cardin Socks and Underwear’, ‘Pierre Cardin Wedding and Evening’ ve ‘Pierre Cardin Mobilia’ grupları altında topluyoruz. Şimdiden 19 mağaza açtık bile. 2020 yılına kadar 100 konsept mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. Mağaza başına 250 bin dolarla toplam 25 milyon dolarlık bir yatırım söz konusu olacak.”

“Pierre Cardin’le çikolata, kozmetik, mücevherat ve bisiklete de gireceğiz”
Pierre Cardin’in alt lisansörlük sistemiyle yaklaşık 500 kişiye doğrudan, 5 bin kişiye de dolaylı istihdam sağladıklarını belirten Kavurmacı, “Pierre Cardin 900 ürün grubuyla dünyanın en çok kabul gören ticari markası. Biz de bu zenginliği Türkiye’de yeni ürün gruplarıyla büyütmeyi hedefliyoruz” diyerek şunları söyledi:

“Şimdi de kadın hazır giyim, aydınlatma ve dekorasyon ürünleri, zücaciye, mücevherat, çikolata, düğün davet organizasyonu, kozmetik ve parfümeri, seramik, vitrifiye, armatür, bisiklet ürün gruplarında Pierre Cardin lisansı vermeyi planlıyoruz. Ayrıca Pierre Cardin tarafından iç dekorasyonu yapılmış olan yat, otomobil, uçak gibi butik tasarımsal çalışmaları da yapmak istiyoruz. Bu konuda herhangi bir sınırımız yok. Aydınlı olarak amacımız bu aileyi genişletmek, konusunda uzman firmaları tek çatı altında buluşturup markalı mağazacılığa yeni yatırımlar yapılmasının ve katma değerli ürüne geçişin önünü açmak” dedi.




 Pierre Cardin - Aydınlı Grup Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Said Kavurmacı
Pierre Cardin - Aydınlı Grup Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Said Kavurmacı

 Pierre Cardin Alt Lisansörler ve Ahmet Said Kavurmacı

Pierre Cardin Alt Lisansörler ve Ahmet Said Kavurmacı

İlgili etiketler : Pierre Cardin, Aydınlı Grıp,

Haber Sahibi

Pierre Cardin
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Haziran 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 3 Haziran 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2011
  • Trafik

    : 4217

Diğer Pierre Cardin Haberleri