Pierre Cardin 2015-2016 Sonbahar/Kış Koleksiyonu

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2296 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 22 incelemede 4,86 puan almıştır.
Başarıyı taşıyabilen ve detaylara önem veren Pierre Cardin erkeği, 2015 – 2016 sonbahar/kış sezonunda kendini fonksiyonel detayların eşlik ettiği iddialı renkler, soylu ve karakteristik dokular, konforu şıklıkla buluşturan modellerle ifade ediyor.

Natürel toprak tonlarının dokunuşuyla doğayla buluşan, özgürlüğünü ve maceracı ruhunu yaşam tarzına yansıtan Pierre Cardin erkeği, bu sezon başarıyı ve uyumu detaylarda yakalıyor.

Pierre Cardin 2015-2016 Sonbahar/Kış koleksiyonunda özellikle yaka ve dirseklerde ön plana çıkan deri detaylar smartcasual stili sıcacık bir dokunuşla tamamlarken, tüm koleksiyonda kullanılan boynuz düğmeler farklılaşan şıklığı Pierre Cardin erkeğinin gardırobuna taşıyor.Klasik stili sporlaştıran nopeli ipliklerle hazırlanan ceket ve trikolar koleksiyonda sıklıkla yer alıyor ve aynı efekt kravatlarda da kullanılıyor.

Sezonun ön plana çıkan parçası yeleklerPierre Cardin erkeğinin yeni alışkanlığı haline gelirken, denim ve emprime gömlekler koleksiyonun soylu yaklaşımını farklı bir dokuyla yorumluyor. Yanık oranjdan adaçayı yeşiline uzanan ve sezonun en kullanışlı parçası olan Chino pantolonlar, örme kravatlar ve parça boya ceketlerle bir araya gelerek sezonun aristokrat tarzına gönderme yapıyor.

De monte yelekli kabanlar ve çok cepli montlar ile tüm fonksiyonel detayları şıklıkla taşıyan dış giyim koleksiyonu, soğuk geçecek kışı Pierre Cardin erkeğine çok sevdiriyor. Zamansız ve klas duruşun anahtar parçası kapitone kumaş, Pierre Cardin montlarda bu sezon yeniden form buluyor ve dış giyimin yaka detaylarında kullanılan kürkler, ilhamını topraktan alan koleksiyonu modern bir yaklaşımla yorumluyor.

Sezonu başlatan ve uzun bir süre etkisi altına alan Well-Dressed Koleksiyonu ile aristokrat ve soylu, aynı zamanda maceracı ve sportmen yaklaşım Pierre Cardin erkeğine çok yakışıyor. Takım elbiselerde lacivertten kobalt mavisine uzanan renkler görülürken, ceket yakaları ve iç astarlarda adaçayı yeşili ve Orchid renkleri dikkat çekiyor. Koleksiyonda kullanılan kahverengi deri detaylar yakalarda ve dirsekliklerdefarklılık yaratıyor ve aynı tonlardaki ayakkabılar Pierre Cardin erkeğini şık adımlarla buluşturuyor.

Maceracı, özgürlüğünü seven ama aynı zamanda eğitimi ve kültürüyle ön plana çıkan erkekleri temsil eden Hunter Koleksiyonu’nda göze çarpan safran rengi, triko ve örmelerde;huntergreen (avcı yeşili) ve yanık oranj ise Chino pantolonlarda kullanılıyor. Koleksiyonun ana renklerini tamamlayan petrol mavi, antrasit, gri ve kahve ise Pierre Cardin şıklığını detaylarda yaşatıyor. Süet yelekler, indigo gömlekler, örme kravatlar ve renkli Chino’lar koleksiyonun yıldız parçaları oluyor. Dış giyimde kullanılan demonte yelekler yine detaylarda Pierre Cardin’ianlatan dikkat çekici yenilikler olarak karşımıza çıkıyor ve sımsıcak bir kış vadediyor. Örgü kemerler,vintageefekt yıkamalar,nopeli ceketler,kruvaze trikolar ve çok cepli fonksiyonel pantolonlar koleksiyonu zenginleştiren detaylar içeriyor.

Sezonun sonuna doğru Pierre Cardin erkeğiyle buluşacak olan Nobles of theSteppes Koleksiyonuise topraktan ilham alan soylu bir yaklaşımla ifade edilirken,Hunter Koleksiyonunun devamını oluşturuyor. Smart görünümü destekleyen ve koleksiyona hakim olan toprak tonları, petrol mavisiyle canlanıyor, kahverengi deri detaylarla hareketleniyor. Kalın ceketler ve blazer’laranopeli trikolar eşlik ediyor, yıkanmış yün efektiilesmartcasual stili destekleniyor.

Detaylara önem veren vemodern stilini şıklıkla buluşturan erkeklere geniş seçenekler sunan Pierre Cardin, yeni sezonda da tasarımlarıyla konuşulmaya devam edecek.



İlgili etiketler : Pierre Cardin, Pierre Cardin 2016 Koleksiyonu, Sonbahar Koleksiyonu, Kış Koleksiyonu, Erkek Giyim,

Haber Sahibi

Pierre Cardin
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Eylül 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 29 Şubat 2016
  • Trafik

    : 2296

Diğer Pierre Cardin Haberleri

Benzer Haberler

  • Pierre Cardin Pierre Cardin, Sonbahar/Kış 2014 Koleksiyonu

    Pierre Cardin, Sonbahar/Kış 2014 Koleksiyonu

    Yeşil tepelerin üzerinde bir köy kalesi… Soylu geçmişi ihtişamlı kaleye bağlanan ve tepeyi sarmalayan yollar… Rüzgar bu tepelerde gücünü özellikle bahşediyor… Gücünü rüzgardan, asaletini soy...
    26 Eylül 20132449 defa incelendi
  • Pierre Cardin Pierre Cardin 2011 - 2012 Sonbahar / Kış Koleksiyonu

    Pierre Cardin 2011 - 2012 Sonbahar / Kış Koleksiyonu

    Pierre Cardin, yeni baş tasarımcısı Faruk Kalaycı’nın hazırladığı ilk koleksiyonu görücüye çıkardı. Pierre Cardin  “Innovate” (Yenilik) isimli koleksiyonda, tutkunlarını şaşırta...
    30 Eylül 20116660 defa incelendi
  • DeFacto Pierre Cardin 2014-2015 Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu

    Pierre Cardin 2014-2015 Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu

    Stil sahibi erkeklerin vazgeçilmez markası Pierre Cardin, 2014-2015 Sonbahar-Kış koleksiyonu ile dünya modasına yön veriyor. Pierre Cardin, şıklığından ve rahatlığından ödün vermeyen erkekle...
    24 Eylül 20142193 defa incelendi
  • İpekyol İpekyol 2015-16 Sonbahar Kış Koleksiyonu

    İpekyol 2015-16 Sonbahar Kış Koleksiyonu

    2015-16 Sonbahar Kış sezonunda dünyaca ünlü Top Model Lindsay Ellingson’ın hayat verdiği koleksiyon, modern business yorumu ile karşımıza çıkıyor. Tarzıyla fark yaratan Ipekyol kadını, bu se...
    12 Ağustos 20152439 defa incelendi
  • C&A C&A 2015/16 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu

    C&A 2015/16 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu

    Her yaşa ve tarza uygun geniş bir ürün yelpazesi sunan C&A’nın  yeni Sonbahar-Kış Koleksiyonu ‘stil’ sahibi kadınları odak noktasına alıyor. Koleksiyon, sezonun önde gelen trendleri...
    2 Eylül 20155305 defa incelendi