Philips'ten Çevre Dostu Akıllı Monitör

  • 14 yıl önce eklendi
  • 2723 defa incelendi
  • Puan : star star star 19 incelemede 3,26 puan almıştır.
Kullanıcının bilgisayar karşısından kalktığını algılayan PowerSensör özellikli Philips 225B2 serisi monitörler, çevre dostu şirketlerin gözdesi... Ayrıca SmartPower yapay zeka yazılımına sahip olan monitörler, ekran içeriğine göre kullanım esnasında da enerji tasarrufu sağlıyor.

Philips’in akıllı PowerSensor özellikli 225B2 serisi 22 inç ofis monitörleri, zararsız kızılötesi sinyallerle kullanıcının bilgisayar karşısından kalktığını anlayarak ekran parlaklığını otomatik olarak azaltıyor ve yüzde 80'e varan oranda enerji tasarrufu sağlıyor. Kullanıcı kalktığı anda görüntüyü karartan monitörler böylece güç tüketimini 0,1 watt’a kadar düşürüyor.

Philips 225B2 monitörler ayrıca SmartPower yapay zeka yazılımları sayesinde ekrandaki içeriğe göre görüntü özelliklerini optimize ederek kullanım esnasında da enerji tüketimini azaltıyor.

Öte yandan 225B2CB serisi ofis monitörleri, ekranın arka tarafında kolayca erişilebilir konumda bulunan açma/kapama düğmesiyle dilendiğinde tümüyle kapatılarak gerçek anlamda enerji tüketimi sıfıra düşürülebiliyor.

Çevre dostu özellikleri uluslararası EPEAT Gold, Energy Star ve TCO 5.0 sertifikalarıyla onaylanan Philips 225B2CB ofis monitörlerinin üretiminde tümüyle geri dönüşümlü malzemeler kullanılıyor.

Görüntü kalitesinden ve kullanım kolaylığından da ödün vermiyor

Philips 225B2 monitörler çok sayıda çevre dostu özellik sunarken görüntü kalitesinden ve kullanım kolaylığından da ödün vermiyor. SmartImage özelliği sayesinde ekranda görüntülenen içeriği analiz ederek en yüksek performansı sunan monitörler, kullanıcılara İş, Görüntü, Eğlence, Ekonomi gibi çeşitli modlar arasından uygulamaya en uygun olanı seçme olanağı sunuyor. SmartImage arayüzü ile kontrastı, renk doygunluğunu, fotoğraf ve videoların netliğini dinamik olarak optimum hale getirebiliyor.

Philips 225B2 serisi ofis monitörleri; USB bellek cihazları, kamera, portatif HDD, Web kamerası, PDA, yazıcı ve USB bağlantısı bulunan birçok tak ve çalıştır multimedya cihazına kolayca bağlanabiliniyor.

Dokunmatik SmartTouch kontrol paneli sayesinde görüntü özellikleri rahatlıkla ayarlanabilen  225B2 monitörlerde eğilme ve dönme ayarının yanı sıra 7 santimetreye kadar yükseklik ayarı da yapılabiliyor.





İlgili etiketler : Philips, Philips 225b2 Monitör, Çevre Dostu Monitör,

Haber Sahibi

Philips
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Nisan 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2011
  • Trafik

    : 2723

Diğer Philips Haberleri

Benzer Haberler

  • Philips Philips'in Yeni 27

    Philips'in Yeni 27" LED Monitör ile Eğlenceye Hazır Olun

    Yeni Philips 273E3L monitor serisi ile 2011 eğlence yılı olacak! 27 inç ekranlı 273E3L monitörler; Full HD kalitesi, LED teknolojisi ve sadece bir milisaniyelik tepkime süresi ile mükemm...
    14 Haziran 20113996 defa incelendi
  • Samsung Samsung 7 Serisi Akıllı Monitörler HD TV Özelliği İle Yakında Türkiye'de

    Samsung 7 Serisi Akıllı Monitörler HD TV Özelliği İle Yakında Tür

    Tüketici Elektronikleri Fuarı (CES) ‘nda İnovasyon ödülü alan Samsung 7 Serisi Akıllı Monitörler ; TV olarak kullanılma özelliği ve Smart Hub uygulamaları ile tüketicilerin beğenisine sunulu...
    15 Mart 20122210 defa incelendi
  • Philips Philips'ten TV Özellikli LED Monitör

    Philips'ten TV Özellikli LED Monitör

     Philips’in yeni 221TE2L serisi monitörü, LED ekranda HD kalitesiyle TV deneyimi yaşatıyor. Bilgisayar kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmaya devam eden Philips’in yeni 221TE2L se...
    17 Mayıs 20113724 defa incelendi
  • Samsung Samsung Kavisli Monitör Serisine 5 Yeni Model Ekledi

    Samsung Kavisli Monitör Serisine 5 Yeni Model Ekledi

    Samsung Electronics’in son teknoloji ile tasarlanan monitörleri gelişmiş kavisli ekran, artırılmış çözünürlük ve tasarım özellikleri ile tüketicilere daha rahat bir görüntüleme deneyimi sunu...
    1 Nisan 20151346 defa incelendi
  • Samsung Samsung 5 Serisi CB550 LED Smart Station Monitör Türkiye’de Raflarda Yerini Alıyor

    Samsung 5 Serisi CB550 LED Smart Station Monitör Türkiye’de Rafla

    Üstün kalitede LED Smart Station monitör Samsung 5 Serisi CB550 Smart Station, verimliliği ve çok yönlülüğü arttırıyor. Samsung Electronics Co’nun ikinci nesil central station serisinin yen...
    19 Eylül 20122545 defa incelendi