Philips Konferans Hoparlörü

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1390 defa incelendi
  • Puan : star star star star 28 incelemede 4,43 puan almıştır.
Kolayca taşınabilen Philips WeCall Bluetooth konferans hoparlörü, üstün ses ve konuşma performansı sayesinde yüz yüzeden farksız konferans görüşmeleri imkanı sunuyor.

Hoparlör etrafındaki dört çok yönlü mikrofonlarla gelişmiş gürültü engelleme özelliği, konuşmaya birden fazla kişinin katılmasını ve seslerin en net halleriyle duyulmasını sağlıyor, gürültüsüz bir konuşma için sabit ve sabit olmayan gürültüler azaltılıyor.

Hızlı ve gelişmiş yankı azaltma özelliği, yankıları ortadan kaldırmak ve hoparlörden mikrofona gelen yankıyı önlemek için zorlu ve gürültülü koşullarda ve mobilyası az olan ofisler gibi sesin yankılandığı odalarda özellikle ideal olan uyarlamalı bir algoritma ile geliştirildi. Philips WeCall’da bulunan güçlü dahili hoparlör, odada gezinirken veya odanın herhangi bir yerinden kalitede hiç düşüş yaşamadan konuşmayı mümkün kılıyor. Bu hoparlörler ile ideal müzik keyfini de yaşayabiliyorsunuz.
10 metre kablosuz aralığıyla iPhone ve Bluetooth özellikli tüm akıllı telefon, bilgisayar ve dizüstü bilgisayara otomatik eşleştirme ile sorunsuz bağlantı sağlayan Philips WeCall, doğal ses için gelişmiş HD ses teknolojisine sahip. Kullanışlı Philips WeCall uygulaması ise sadece konferans çağrı numaralarını yönetmekle kalmıyor, aynı zamanda erişim kodlarını doğrudan takviminizden giriyor. Bu uygulama, kolayca çağrı yapmanıza ve çağrılarınıza takviminizden tek tuşla erişmenize olanak sağlıyor. Çağrı, şarj ve sessiz işlevleri için LED durum göstergelerine sahip Philips WeCall konferans hoparlörünün pili, arama sırasında kullanılırken en fazla 8 saat, beklemede ise 200 saat dayanıyor. Birlikte verilen USB kablosuyla da kolay ve kullanışlı şarj imkanı sunuyor.

Dizüstü bilgisayarlar üzerinden görüşme yapmak için USB bağlantısı bulunan Philips WeCall, her yere kolay taşıyabilmeniz için ince ve kompakt bir tasarıma sahip. Aynı zamanda ince ve hafif bir seyahat çantası da bulunuyor.

Philips WeCall konferans hoparlörü, 279,90 TL’den satışa sunuluyor.




İlgili etiketler : Philips, Konferans Hoparlörü,

Haber Sahibi

Philips
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Kasım 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2014
  • Trafik

    : 1390

Diğer Philips Haberleri