Philips Elektrikli Süpürgeler Yenilik Ve Kaliteyle Geçen 40 Yılını Kutluyor

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2436 defa incelendi
  • Puan : star star star 39 incelemede 3,18 puan almıştır.
Philips, elektrikli süpürge ürün kategorisinde 40’ıncı yılını kutluyor. Elektrikli süpürge ürün grubuyla tam 40 yıldır hayatımızı kolaylaştıran Philips, aradan geçen bu uzun zaman diliminde attığı her yeni adımda; daha güçlü ve daha yenilikçi ürünlere imza attı. Ev temizliğinde yeniliklerin öncüsü olmaya devam eden Philips, bugün de ortaya koyduğu farklı ürünlerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

1951 yılında Hollandalı üretici Van Der Heem ile birlikte, ilk elektrikli süpürge modeliyle kullanıcılarla buluşan Philips, sektöre yön veren farklı ürün ve fikirlerle bu alandaki yolculuğunu sürdürdü. 1960’larda ilk kendi kendine kablosunu saran süpürgeleri ve ilk döner mekanizmalı hortumu kullanıcılarla buluşturan Philips, kullanıcı dostu yeniliklerini bu dönemden sonra da devam ettirdi. 1970’li yılların başında ise Hollandalı üretici Van Derr Heem’i satın alarak kendi elektrikli süpürge ürün kategorisini yarattı.

1980'ler, Philips’in bu alandaki yeniliklerine sahne oldu. Süpürgelerini kendi bünyesinde üretmeye başlayan Philips, araştırma geliştirme yatırımlarını da artırarak bir çok önemli yeniliği peşi sıra tüketicilerine sundu. 80’ler ve 90’lar süresince; o güne dek görülmemiş bir filtreleme sağlayan AFS mikro filtreleri ve teleskobik boruyu tüketicilerle tanıştırdı. Akabinde kompakt süpürgelerin yüksek performans göstermesini sağlayan ilk turbo kompresörlü motoru kullandı. Philips, kullanıcıların hayatını kolaylaştırma odaklı çalışmalarına yeni örneklerle devam ederek elektrikli süpürgelerde ilk kez kablolu ve sonrasında da kablosuz uzaktan kumandayı kullandı.

Philips, 2000’li yıllarda elektrikli süpürgelerin aksesuarları konusunda da öncü yenilikler sunmaya devam etti. 2001 yılında piyasaya sunulan döner pedli “SuperParquet” ve 2003 yılında üçgen şekliyle fark yaratan “Triactive” başlıklar, süpürge aksesuarlarında önemli yeniliklerdendi.

Günümüzde ise Philips elektrikli süpürge kategorisi; birbirinden farklı, şık, güçlü ve yenilikçi modellerle kullanıcılarla buluşmaya devam ediyor. 2000’lerin ortalarında lanse edilen Marathon toz torbasız elektrikli süpürgeler, Türkiye’de torbasız süpürge pazarının katlanarak büyümesine önemli katkıda bulundu. Toz torbalı süpürgelerde 500 W’lık zamanının en yüksek emiş gücüne sahip Performer modeli ise sadece Avrupa’da, 1,7 milyondan fazla kişi tarafından tercih edildi.

Bugünün yıldızlarından, yenilenen Marathon 2200 de Philips’in elektrikli süpürge ürün gamında ne kadar iddialı olduğunu kanıtlayan bir performansa sahip. 440 ve 400 W’lık emiş gücüne sahip iki modeli bulunan yeni Marathon 2200, HEPA13 filtresi ve Philips’e ait HEPA AirSeal sistemi ile tozu sadece çekmekle kalmayıp içine de hapsediyor.  



Yıllardır yenililkerle elektrikli süpürge pazarına yön veren Philips, 2012 yılında elektrikli süpürge ürün grubunda, geride kalan 40’ıncı yılını da yeniliklerle kutluyor.  Dünyanın ilk ve tek, sert zemin temizlik robotu AquaTrio, dünyanın en ince robot süpürgesi EasyStar,ve gelişmiş ıslak filtreleme teknolojisiyle AquaAction, Philips’in inovatif ev temizliği yaklaşımının son örnekleri olarak öne çıkıyor.

Philips, elektrikli süpürge ürün kategorisindeki 40’ıncı yılını özel bir basın buluşmasıyla kutladı. Ünlü tiyatro sanatçısı Nilgün Belgün ve ekibiyle birlikte, Philips pazarlama yetkililerinin gerçekleştirdiği sunum, ilgiyle izlendi.




İlgili etiketler : Philips, Elektrikli Süpürge,

Haber Sahibi

Philips
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Eylül 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2012
  • Trafik

    : 2436

Diğer Philips Haberleri