Pepee Koleksiyonunu Panço Mağazalarında

  • 13 yıl önce eklendi
  • 4871 defa incelendi
  • Puan : star star star 88 incelemede 3,49 puan almıştır.

Panço’dan hem çocuklara hem de ailelerine Pepee müjdesi!  

Çocuk giyimi denince Türkiye’de akla gelen ilk markalardan biri olan Panço, hem çocukların hem de anne babaların uzun zamandır büyük bir heyecanla bekledikleri Pepee koleksiyonunu  Panço mağazalarında satışa sundu.

Pepee koleksiyonunun içerisinde renkli ve eğlenceli tasarımlarıyla dikkat çeken tişörtler, salopetler ve denim pantolonlar bulunuyor.

Çocuk sağlığı konusuna çok önem veren Panço Pepee koleksiyonunda da bu konudaki hassasiyetini gösterdi.

Panço sayesinde 2–6 yaş aralığındaki tüm çocuklar en sevdikleri çizgi film olan Pepee’li kıyafetleri üzerlerinden çıkartmak istemeyecekler.

Türkiye’de çocuk giyiminin akla gelen ilk markalarından birisi olan Panço uzun zamandır büyük bir heyecanla beklenen Pepee koleksiyonu sayesinde hem çocukları hem de ailelerini çok mutlu edecek.

Uzman bir ekip tarafından hazırlanan ilk Türk çizgi film Pepee çocuklara sayıları, renkleri ve doğru davranışları öğretmeyi hedefliyor. Çocuklar ve aileleri tarafından oldukça fazla sevilen Pepee’nin yaratıcısı Ayşe Şule Bilgiç Panço’da satışa sunulan Pepee koleksiyonu ile ilgili mutluluğunu “Pepee'nin beklenen kıyafetleri Panço güvencesi ile Pepee severlerle buluşuyor. Panço ile yaptığımız bu işbirliğinden çok memnunum. Tüm Pepee’cilerin de ürünleri gördüklerinde çok mutlu olacaklarına eminim.“ sözleri ile belirtiyor.

Panço mağazasında satışa sunulan Pepee koleksiyonunun içerisinde renkli ve eğlenceli tasarımları ile dikkat çeken tişörtler, salopetler ve denim pantolonlar bulunuyor.

Çocuk sağlığı konusunda hassasiyeti ile tanınan Panço Pepee koleksiyonunda da çok dikkatli davrandı. Koleksiyonda yer alan baskılı ürünler çocukların sağlıkları konusunda hiçbir tehlike oluşturmayacak şekilde büyük bir özen göstererek tasarlandı.

Panço’nun Pepee koleksiyonu sayesinde 2–6 yaş aralığındaki çocuklar en sevdikleri çizgi film olan Pepee’yi bir an bile üstlerinden çıkartmamanın mutluluğunu yaşayacaklar.Pepee tişörtlere 26 TL’den, salopetlere 78 TL’den, denim pantolonlara ise 69 TL’den başlayan fiyatlarla Panço mağazalarından ve Panço’nun internet sitesinden ulaşmak mümkün.


İlgili etiketler : Panço, Pepee, Pepee Koleksiyonu, Çocuk Giyim,

Haber Sahibi

Panço
  • Eklenme Tarihi

    : 31 Ocak 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2012
  • Trafik

    : 4871

Diğer Panço Haberleri

Benzer Haberler

  • Pepee Pepee Şimdi de Mobil Oyunlarıyla Apple Store’da!

    Pepee Şimdi de Mobil Oyunlarıyla Apple Store’da!

    Tüm çocukların heyecanla ve tutkuyla takip ettiği Türkiye’nin ilk milli çizgi film kahramanı Pepee, televizyon ekranlarından sonra şimdi de mobil ekranlardan Apple Store sayesinde sevenlerin...
    2 Ekim 20122518 defa incelendi
  • Pepee Çocuklarin Sevgilisi Pepee'den Muhteşem Müzikli Gösteri

    Çocuklarin Sevgilisi Pepee'den Muhteşem Müzikli Gösteri

    Düşyeri Çizgi Film Stüdyoları’nda hazırlanan Türkiye’nin ilk milli çizgi film kahramanı Pepee ve teyzesinin kızı Şila  en sevilen şarkılarını minik hayranları ile birlikte söyleyecek. ...
    14 Kasım 20122871 defa incelendi
  • LC Waikiki LC Waikiki Pepee Koleksiyonu!

    LC Waikiki Pepee Koleksiyonu!

    Artık Pepee'li kıyafetler LC Waikiki'de... Çocuğunuzun en sevdiği çizgi karakter Pepee şimdi LC Waikiki Mağazalarında satışda. Markanın 2-9 yaş gurubu için hazırladığı özel seride, çocuklar...
    18 Haziran 20145105 defa incelendi
  • Pepee Pepee ve Arkadaşları, Türkiye Turuna Çıkıyor

    Pepee ve Arkadaşları, Türkiye Turuna Çıkıyor

    Türk çocuklarının en sevdiği çizgi film karakterlerinden Pepee, arkadaşlarıyla birlikte Türkiye turuna çıkıyor. İlk etabı 7-8 Eylül’de İçerenköy’dekiCarrefour’da gerçekleştirilecek Düşyeri Ç...
    7 Eylül 20131948 defa incelendi
  • İstikbal Pepee'nin Lisanslı Ürünleri İstikbal'de

    Pepee'nin Lisanslı Ürünleri İstikbal'de

    Türkiye’nin lider mobilya markası İstikbal, okul öncesi yaş grubu için tasarlanmış ve Türkiye’de izlenme rekorları kıran çizgi film Pepee’nin lisanslı ürünleriyle çocuk odalarına renk katıyo...
    13 Kasım 20143721 defa incelendi