Panço 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

  • 13 yıl önce eklendi
  • 7188 defa incelendi
  • Puan : star star star 128 incelemede 3,1 puan almıştır.
Çocuk giyimi denince Türkiye’de akla gelen ilk markalardan biri olan Panço 2012 ilkbahar/yaz koleksiyonunda çok iddialı.

Panço zorlu ve yorucu geçen kış sezonun ardından çocuklara eğlenceli, renkli ve çok şık bir ilkbahar/yaz koleksiyonu sunuyor.

Panço’nun 2012 ilkbahar/yaz koleksiyonunda dikkat çekici renkler, eğlenceli desenler ve birçok farklı detay ile çeşit çeşit modeller hem çocukların hem de anne ve babaların vazgeçilmezi olacak.

Çocukların büyük bir zevkle izlediği çizgi filmlerden Pepee, Winx, Poppixie, Ben10, Generator Rex, Sponge Bob’un kahramanları da Panço’nun ilkbahar/yaz koleksiyonunda yerlerini almışlar.

Türkiye’de çocuk giyiminin akla gelen ilk markalarından birisi olan Panço oldukça soğuk geçen kışın ardından hazırladığı ilkbahar/yaz koleksiyonu ile çok iddialı.

Panço zorlu geçen ders yılının ardından baharın ilk günleri ile beraber yaz tatiline daha çok yaklaşmış olmanın heyecanı içerisinde olan çocukların neşesine ilkbahar/yaz koleksiyonunda kullandığı canlı renklerin, eğlenceli desen ve aksesuarların eşlik ettiği kıyafet seçenekleri ile ortak oluyor.

Panço’nun kız çocukları için hazırlamış olduğu ilkbahar/yaz koleksiyonunda ağırlıklı olarak fuşya, ekru ve mercan tonları kullanılmış. Fiyonk, puantiye gibi dikkat çekici detayların sıklıkla göründüğü yeni sezon koleksiyonunda yer alan baskılı denimler ve çiçek desenli vuallerle süslenmiş elbiseler sayesinde küçük hanımlar kendilerini prenses gibi hissedecekler.


Rahatlıklarından ödün vermeyen küçük beyleri unutmayan Panço’nun yeni sezon koleksiyonu oldukça sportif çizgilere sahip. Ayrıca birçok farklı model seçeneği sunan koleksiyonda bermuda şort, ekose gömlek, polo yaka tişört ve fermuarlı sweatshirtler ile kombin yapmak hem küçük beyler için hem de aileleri için çok keyifli olacak. Özellikle baskı ve nakışları ile dikkat çeken ilkbahar/yaz sezonunda giyinmek çocuklar için adeta bir oyun haline gelecek.

Çocukların seyretmeye doyamadıkları çizgi filmler de Panço’nun yeni sezon koleksiyonunda yerlerini aldılar. Küçük hanımlar Winx kızları Bloom, Stella ve Flora’lı ya da Poppixie kahramanları Amore, Chatta ve Locketta’lı kıyafetleri giyip kendilerini onlardan biriymiş gibi hissedebilecekler. Çocukların minik Türk arkadaşı Pepee’nin ve Sponge Bob’ın da yer aldığı koleksiyonda küçük beyler kötüler ile savaşan kahraman Ben10 ya da Generator Rex’li kıyafetleri üzerlerinden çıkartmak istemeyecekler.

Tişörtleri 22 TL’den, şortları 18 TL’den, elbiseleri 34 TL’den, etekleri ise 27 TL’den başlayan fiyatlar ile tüm Panço mağazalarından satın almak mümkün.

Panço tüm enerjisi ile baharın gelmesiyle birlikte kendini doğaya atan, yazın sıcak günlerinin ise doyasıya keyfini çıkartmak isteyen çocukların yanında olacak.




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Panço Adresine Git!

İlgili etiketler : Panço, Çocuk Giyim, İlkbahar Koleksiyonu, Yaz Koleksiyonu,

Haber Sahibi

Panço
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Mart 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 15 Mart 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2012
  • Trafik

    : 7188

Diğer Panço Haberleri

Benzer Haberler

  • Marks & Spencer Marks & Spencer Çocuk 2017 İlkbahar Koleksiyonu

    Marks & Spencer Çocuk 2017 İlkbahar Koleksiyonu

    Marks & Spencer dünyasının şık stili ilkbahar çocuk giyim koleksiyonuna da yansıyor Stil ve kalitenin adresi Marks & Spencer, çocuklar için de birbirinden enerjik ve rengarenk ürünl...
    10 Mart 20171993 defa incelendi
  • F&F F&F Kids 2015 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu

    F&F Kids 2015 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu

    F&F Kids, zengin ilkbahar-yaz koleksiyonu ve rengârenk tasarımlarıyla karşımıza çıkıyor. Minik kız bebekleri için ördek ve tavşan karakterlerinin kullanıldığı tulumlar, bebe yaka, fisto...
    18 Mayıs 20152222 defa incelendi
  • F&F F&F Kids 2015 İlkbahar Koleksiyonu

    F&F Kids 2015 İlkbahar Koleksiyonu

    Çocuk modasının en sevilen markalarından F&F, stili ve fonksiyonelliği bir arada sunduğu İlkbahar koleksiyonu ile çocukları havalara uçurmaya hazır. F&F Kids kız çocuk koleksiyonu ç...
    9 Mart 20152353 defa incelendi
  • Mavi Jeans Mavi 2013 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda

    Mavi 2013 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda

    En güzel jean'i mutfağında pişiren Mavi, 2013 ilkbahar/Yaz koleksiyonuyla en renkli jean'i de mönüsüne ekliyor. 100’ü aşkın yıkama, kesim ve detay kombiniyle herkesin mükemmel jean’i bulması...
    15 Şubat 20133463 defa incelendi
  • Mavi Jeans Mavi, 2013 İlkbahar/Yaz Jean Koleksiyonu

    Mavi, 2013 İlkbahar/Yaz Jean Koleksiyonu

    En güzel jean'i mutfağında pişiren Mavi, 2013 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’ndaki 100’ü aşkın yıkama, kesim ve detay kombiniyle herkesin mükemmel jean’i bulmasını hedefliyor. Denimin her zamanki ...
    14 Mart 20133059 defa incelendi