Penti Basic Çamaşır Serisiyle "Yokluk" Hissi!

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2023 defa incelendi
  • Puan : star star star 45 incelemede 2,67 puan almıştır.
Penti, yeni sezon için ürettiği fonksiyonel iç çamaşırlarıyla kadınların ruhuna dokunuyor. Fonksiyonelliği ve rahatlığıyla kadınların beklentilerini karşılayan ürünler, kotonun yanı sıra saten alternatifi, dantelin yanı sıra basic görünümüyle her tarza uygun bir alternatif sunuyor.

Süper dekolte…
POP süper dekolte sutyenler, ekstra dolgusu sayesinde göğsü yukarı doğru toparlarken, silikon bantları ve çıkabilen askılarıyla dekolte kıyafetlerin kurtarıcısı oluyor.
Fiyatı: 51,90 TL
     
Dantel şıklığı…
İç giyimde de dantel şıklığından vazgeçmeyen kadınlar için üretilen SIDNEY sutyen, dolgulu yapısı sayesinde göğüsleri destekliyor.
Fiyatı: 51,90 TL

Rahatlık ön planda…
EXPLORE sutyen, yumuşak dolguları sayesinde göğüsleri destekleyip harika bir dekolte sunarken, günlük hayatta rahat hareket etmek isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor.
Fiyatı: 51,90 TL

İstenen destek…
Çıkarılabilen dolguları sayesinde destekli veya desteksiz kullanılabilen JUDY sutyen, dantel zarafeti sunuyor. JUDY STRAPLEZ, çıkabilen askılarıyla özel gecelerin vazgeçilmezi oluyor.
Fiyatı: 45,90 TL

İz yok…
Tamamen dikişsiz olarak üretilen COCTAIL sutyen,  iz yapmayan yapısı ve straplez kesimiyle dekoltelerin vazgeçilmez parçası oluyor. Balenli ürün, silikon bantlı yapısıyla da kaymayı önlüyor.
Fiyatı: 59,90 TL

Pamuksu doku…
FLEX sutyen, balensiz ve üçgen modeliyle rahatlık sağlıyor. Pamuksu iç ve dış yapısıyla vücudu rahatça sarıyor, terletmiyor.
Fiyatı: 36,90 TL

Toparlayıcı…  
Anında 1 Beden küçülten MARVEL sutyen, özel kesimi sayesinde göğüsleri toparlıyor. Sabit, kalın askılarıyla göğüslere destek sağlıyor ve özellikle büyük göğüslü kadınlar için kurtarıcı oluyor.
Fiyatı: 49,90 TL
     
Straplez…
SMART STRAPLEZ sutyen, çift katlı kumaşı ile konfor sağlıyor. Toparlayıcı özelliğe sahip sutyen, çıkabilen askıları sayesinde pek çok kıyafetin altında rahatça giyilebiliyor.
Fiyatı: 49,90 TL
     
Özel kesim…
JOLIE sutyen, özel kesimiyle göğüsleri toparlayarak form veriyor ve en az bir beden küçülmesini sağlıyor. Dantel şıklığı sabit kalın askılarıyla da göz dolduruyor.
Fiyatı: 49,90 TL




İlgili etiketler : Penti, Basic Çamaşır Serisi, İç Çamaşır, Sutyen,

Haber Sahibi

Penti
  • Eklenme Tarihi

    : 30 Ocak 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2013
  • Trafik

    : 2023

Diğer Penti Haberleri

Benzer Haberler