Pegasus'un 59. Uçuş Noktası Erzincan Oldu

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1943 defa incelendi
  • Puan : star star star star 33 incelemede 4,24 puan almıştır.
Yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağını Pegasus misafirleri için genişletmeye devam eden Pegasus Hava Yolları’nın en yeni uçuş noktası olan Erzincan’a uçuşlar 39.99TL’den başlayan fiyatlarla gerçekleşecek

Yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağını genişletmeye her geçen gün hız kesmeden devam eden Pegasus Hava Yolları’nın en yeni uçuş noktası Erzincan için biletler Pegasus misafirleri için satışa sunuldu.

Pegasus Hava Yolları’nın 5 Kasım 2012 tarihinden itibaren gerçekleşecek Erzincan uçuşlarının biletleri 39.99TL’den başlayan fiyatlarla seyahat severlerin beğenisine sunuluyor.

Erzincan’a her hafta Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Pazar günleri karşılıklı olarak Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleşecek uçuşların saatleri, İstanbul’dan saat 08.20 ve Erzincan’dan saat 10.25.

Pegasus misafirleri, 59. Uçuş noktası olan Erzincan’dan, Türkiye’de Ankara, Antalya, Adana ve İzmir’e; yurtdışında ise Almaata, Beyrut, Bükreş, Dubai, Kıbrıs, Londra, Lviv, Omsk, Paris, Telaviv, Tiflis ve Üsküp‘e bağlantılı olarak uçabilecek.

Doğu Anadolu’nun incisi Erzincan
Erzincan kültürel zenginliğinin yanı sıra doğal güzellikleri, coğrafyası, mutfağı ve alışveriş olanakları ile seyahat severler için tercih edilen bir destinasyon oluyor.

Anadolu'nun en eski kültür merkezlerinden biri olan Erzincan, tarih boyunca farklı kültürlerin egemenliği altında kalmış olması ve  İpek Yolu üzerinde bulunması sonucunda farklı esintileri yelpazesinde bulunduruyor.

Sunduğu dört mevsime uygun farklı aktiviteleri ve doğal güzellikleri ile ziyaret edenleri etkileyen Erzincan, Pegasus misafirleri için farklı bir tatil seçeneği oluyor.

Adrenalin sevenler için rafting yapma imkanı, yürüyüş ve dağ bisikletini tercih edenler için ise bol oksijen ve temiz hava sunan Erzincan, doğa ile iç içe vakit geçirmek için kaçırılmaz bir alternatif oluyor.

Şehir, çağlayanlar, göller ve kaplıcalar gibi bir çok  doğa harikasını aynı anda Pegasus misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Bu farklı tatil seçeneği için Pegasus Hava Yolları’nın 5 Kasım’dan itibaren başlayan uçularını kaçırmayın.



İlgili etiketler : Pegasus, Erzincan, Uçak Bileti, Uçak Seferleri, Erzincan Seferleri,

Haber Sahibi

Pegasus Airlines
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Eylül 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2012
  • Trafik

    : 1943

Diğer Pegasus Airlines Haberleri

Benzer Haberler

  • Atlasjet Atlasjet, İran ve Kuzey Kıbrıs Arasında Turizm Köprüsü Kuracak

    Atlasjet, İran ve Kuzey Kıbrıs Arasında Turizm Köprüsü Kuracak

    Tahran seferlerini kısa bekleme süreleri ile başta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olmak üzere Antalya, İzmir, Bodrum ve Dalaman'a bağlayacak olan Atlasjet; bu sayede Kuzey Kıbrıs için önemli...
    4 Nisan 20113619 defa incelendi
  • Sky Airlines SKY Airlines Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi Seçildi

    SKY Airlines Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi Seçildi

    Sky Airlines “Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” seçildi http://www.worldtravelawards.com/award-europes-leading-charter-airline-2010 Sky Havayolları, dünyanın en önemli turizm orga...
    15 Ocak 20113946 defa incelendi
  • OnurAir Onur Air Lefkoşa Kıbrıs Uçuşları Başlıyor

    Onur Air Lefkoşa Kıbrıs Uçuşları Başlıyor

    Kıbrıs'a Uygun Fiyatla Uçuş Dönemi Başladı Tarifeli uçuş ağına 31 Mart günü Lefkoşa'yı ekleyecek Onur Air 'in Kıbrıs biletleri tüm vergiler dahil 69 TL'den satışa sunuldu. Onur Ai...
    21 Mart 201110329 defa incelendi
  • Borajet Borajet Van Çıkışlı Seferlerine Başladı

    Borajet Van Çıkışlı Seferlerine Başladı

    Borajet, bugün itibariyle ilk olarak Van çıkışlı Trabzon Kayseri ve Gaziantep ve karşılıklı seferlerine başlıyor. Türkiye’nin içinde bulunduğu coğrafi koşullar nedeniyle şartlara uygun hav...
    19 Şubat 20131922 defa incelendi
  • Pegasus Airlines Pegasus Lviv ve Dubai Uçuşlarına Başladı

    Pegasus Lviv ve Dubai Uçuşlarına Başladı

    Pegasus Hava Yolları, 17 Ekim’de başlayan Lviv ve 18 Ekim’de başlayan Dubai uçuşları ile misafirlerini 25 ülkede 59 noktaya uçuruyor. Yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağını genişletm...
    18 Ekim 20122369 defa incelendi