Panasonic'ten Babalara Yakışan Hediye Seçenekleri

  • 14 yıl önce eklendi
  • 4333 defa incelendi
  • Puan : star star star star 43 incelemede 3,63 puan almıştır.
Babalar Günü’nde ne hediye almalı sorusu Panasonic’in hem evde hem de elde şık duran ürünleri ile yanıt buluyor.

Panasonic, Babalar Günü için birbirinden cazip ve değerli hediye seçenekleri sunuyor. Sıcakların yaklaşmasıyla tatil planlarına dahil edilen seyahat kameralarının en iyisi Panasonic Lumix TZ20, üstün görüntü kaliteli ve opsiyonel 3D lens ile üç boyutlu çekim fırsatı tanıyan Panasonic SD90 Full HD video kamera,  Panasonic BD75 ve BDT110 Blu-ray oynatıcılar, iPhone uyumlu kompakt ses sistemi HC05 gibi ürünlerle tüm babaların hayatı renklenecek.

Seyahat tutkunu babalar için: Panasonic Lumix TZ20
LEICA DC Lens ile donatılmış yeni Panasonic Lumix TZ20 mükemmel bir seyahat kamerasından beklenilen tüm özelliklere sahip. 16x optik zumlu Leica lens, Full HD film kaydı, kullanımı kolay dokunmatik ekran ve GPS özelliği Lumix TZ20’nin kompakt gövdesinde buluşuyor. Panasonic Lumix TZ20, öncülüne kıyasla %49 oranında daha hızlı olan otomatik odaklama (Sonic Speed AF) özelliğine sahip. Oldukça hızlı olan çalışma zamanı Lumix TZ20’ye süper hızlı tepki sağlarken uçup giden anları fotoğraflamasına da yardımcı oluyor.

Panasonic Lumix TZ20 1.099 TL’ye satın alınabiliyor.

Canlı, net ve geniş açılı görüntüleriyle Panasonic SD90 Full HD video kamera
Panasonic SD90 video kamera, 2D ve 3D 1080p kayıt özelliğiyle şaşırtıcı güzellikte HD görüntüler sunuyor. Ayrıca opsiyonel 3D çevrim lensi sayesinde kısa sürede bir 3D kameraya dönüşüyor. 28 mm geniş açısı ile geniş dünyaları görüntüye sığdıran Panasonic SD90 40x akıllı zum özelliğine sahip. Panasonic SD90 bunların dışında 1920x1080p Full HD görüntü kaydı, Akıllı Çözünürlük teknolojisi, el titremesine karşı Optik Görüntü Sabitleyici ve opsiyonel 3D çevrim lensi ile üç boyutlu kayıt gibi profesyonel özellikleri şık bir tasarımda buluşturuyor.

Panasonic SD90’ın satış fiyatı 1.399 TL.

Hızlı, kompakt ve zengin özellikli Blu-ray oynatıcılar: Panasonic BD75 ve 3D uyumlu BDT110
Panasonic BD75 Blu-ray oynatıcının açılma ve diski oynatmaya başlama süresi geleneksel modellerden çok daha kısa. Oldukça ince bir tasarıma sahip olan Blu-ray oynatıcı DLNA teknolojisi ile uyumlu bir PC’ye bağlanabiliyor ve AVCHD, WMV, DivX, JPEG, MP3, MKV ve WMA formatındaki dosyaları oynatabiliyor.  Panasonic BD75 Blu-ray oynatıcının satış fiyatı 299 TL.

Panasonic BDT110 3D Blu-ray oynatıcı 2D’den 3D’ye çevrim yapabiliyor ve babaların izlemeye doyamadığı DVD/Blu-ray filmleri üç boyutlu teknolojinin derinliğiyle yeniden yaşatıyor. Skype fonksiyonuna da sahip olan BDT110 ayrıca satın alınan bir iletişim kamerası aracılığıyla uzaklardaki dostlar ya da aile üyeleriyle televizyon üzerinden görüntülü konuşabilme fırsatı sunuyor. Ayrıca gerekli uygulamanın yüklenmesi halinde iPhone ya da iPod touch Blu-ray oynatıcıyı kontrol eden bir uzaktan kumandaya dönüşebiliyor. Panasonic BDT110’un satış fiyatı ise 599 TL.

iPhone/iPod uyumlu kompakt stereo sistemi: Panasonic HC05
Paslanmaz çelik örgülü dokusu ile ses kalitesini üstün bir düzeye çıkaran HC05 Doğrudan Saf Ses Sistemi (Pure Direct Sound System) ve bambu konik hoparlörler sayesinde saf ve net bir ses kalitesi sağlıyor. Ürünün sahip olduğu ve büyük kolaylıklar sağlayan faydalı işlevler, iPod/iPhone kullanma keyfini de artırıyor. Panasonic HC05’deki Bluetooth kablosuz iletim teknolojisi iPod dokunmatik, iPhone ve iPad’e çok daha rahat bağlanılmasını sağlıyor. Panasonic HC05’in satış fiyatı 499 TL.

Babalar en sevdikleri şarkıları Panasonic HTX7 monitör kulaklığıyla yeniden keşfedecek
Klasik tasarımı modern teknolojiyle harmanlayan HTX7 kulaklık dış sesleri tamamen eleyerek müziğe odaklanmayı kolaylaştırıyor. Panasonic HTX7’nin satış fiyatı ise 179 TL.


Panasonic’in Babalar Günü için ideal olan kişisel bakım ürünleri RF 31 ile sınırlı değil. Panasonic 3 bıçaklı tıraş makinesi RL21 de ıslak (köpüklü)/kuru tıraşa imkan tanıyor ve 30 derece eğimli bıçaklarıyla mükemmel sonuç sağlıyor. 8 saatte şarj olarak 30 dakika kablosuz kullanım özelliği sunan RL21’in fiyatı ise 129 TL.

Panasonic’in ayrıca 3 bıçaklı RT31, 2 bıçaklı RW30 ve 1 Bıçaklı SA40 tıraş makinesi modelleri de bulunuyor. Panasonic’in tıraş makinesinin yanı sıra erkeklere özel kişisel bakım ürünleri ise şunlar: Hassas kesim makinesi GN30, sakal kesme makinesi ER2403, vücut bakım makinesi GY30 ve saç kesim makinesi GC50.

Babanızın sağlığı her şeyden önemli!
Panasonic babanızın pratik ve en doğru şekilde nabız ve kan basıncını ölçmesi için üst koldan tansiyon ölçen EW3106 tansiyon aletini sunuyor. 42 ölçüm hafızası bulunan EW3106, Precise Logic Teknolojisi ve Dijital Filtreleme Teknolojisi sayesinde tıbbi olarak doğruluğu kanıtlanmış, güvenilir ölçümler sunuyor.  EW3106’in kolay kullanımı ve güvenilir ölçümleri ile Almanya’daki prestijli test kuruluşunun incelemelerinde “pekiyi” almayı başardığı biliniyor. 3 satır geniş ekranlı Panasonic tansiyon aletlerinin büyük göstergeleri, ileri yaştaki hastalar tarafından rahatlıkla okunabiliyor. Ayrıca alkalin pillerle çalışan Panasonic tansiyon aletleri çalışırken ses de çıkarmıyor. Panasonic’in ayrıca bilekten tansiyon ölçümüne imkan tanıyan EW3006 tansiyon aleti bulunuyor.

Panasonic tıraş makinesi ve tansiyon aletini Türkiye genelindeki elektronik mağazalarda bulabilirsiniz. 

Panasonic RF31- 4 Bıçaklı Tıraş Makinesi: 229 TL (KDV dahil)
Panasonic RT31- 3 Bıçaklı Tıraş Makinesi: 149 TL (KDV dahil)
Panasonic RL21 3 Bıçaklı Tıraş Makinesi: 129 TL (KDV dahil)
Panasonic RW30 2 Bıçaklı Tıraş Makinesi: 99 TL (KDV dahil)
Panasonic SA40- 1 Bıçaklı Tıraş Makinesi: 79 TL (KDV dahil)
Panasonic GN30 Hassas Kesim Makinesi: 29 TL (KDV dahil)
Panasonic GC50 Saç Kesme Makinesi: 89 TL (KDV dahil)
Panasonic ER 2403 Sakal Kesme Makinesi: 59 TL (KDV dahil)
Panasonic GY30 Vücut Bakım Makinesi: 89 TL (KDV dahil)
Panasonic EW3106 Tansiyon Aleti: 99 TL (KDV dahil)
Panasonic EW3006 Tansiyon Aleti: 79 TL (KDV dahil)




İlgili etiketler : Panasonic, Babalar Günü, Babalar Günü Hediyesi, Babalar Günü Hediye Seçenekleri, Panasonic Ürünleri, Htx7 Monitör, Panasonic Hc05, Panasonic Bd75, Panasonic Sd90, Full Hd, Video Kamera, Panasonic Lumix Tz20,

Haber Sahibi

Panasonic
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Mayıs 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 16 Mayıs 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2011
  • Trafik

    : 4333

Diğer Panasonic Haberleri

Benzer Haberler

  • DeFacto Akdenizli Babanın Hediyesi Defacto’dan Olur

    Akdenizli Babanın Hediyesi Defacto’dan Olur

    Babalar Günü’nde babanıza üç hediye birden verebilirsiniz: Şıklık, rahatlık ve Akdeniz ruhu. Üçünü birden bulabileceğiniz tek adres Defacto. Yorulduğunuzda sizi omuzlarına alan, sonsuz ...
    6 Haziran 20117017 defa incelendi
  • Jival Altın Jival'den Babalar Günü İçin Özel koleksiyon

    Jival'den Babalar Günü İçin Özel koleksiyon

    Mücevher sektörünün parlayan yıldızı Jival’den Babalar Günü için özel koleksiyon… Jival, özel günlerinde babaları da unutmuyor ve şıklıklarını tamamlamak için farklı hediye seçenekleri sunu...
    31 Mayıs 20113414 defa incelendi
  • Levi's Babalara Hediye Seçenekleri Levi’s Mağaza'larında

    Babalara Hediye Seçenekleri Levi’s Mağaza'larında

     Levi’s®’ın erkeklere  özel kareli şortları, modern babalar  için  ideal  bir  hediye  alternatifi. Mavi ve haki  tonlarda, bütünü  ekose  d...
    7 Haziran 20113624 defa incelendi
  • Goldaş Goldaş Babalar Gününe Özel Hediye Seçenekleri

    Goldaş Babalar Gününe Özel Hediye Seçenekleri

    Babalar birçoğumuz için bu dünyada tutunulacak en güvenli dal, zor zamanlarda sığınılacak bir liman. Omuzlarında büyük bir yükü taşıyan babalara ne yapsak az. Her zaman yanımızda olan, b...
    26 Mayıs 20113104 defa incelendi
  • Mavi Jeans Mavi'den Babalara Özel Hediye Önerileri

    Mavi'den Babalara Özel Hediye Önerileri

    Mavi’den Babalara Özel En Moda Öneriler Mavi, 2015 İlkbahar/Yaz koleksiyonuyla, babalarını mutlu etmek isteyenlere birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor. Stil sahibi genç babaların be...
    13 Mayıs 20152392 defa incelendi