Orion AVM'de Kadınlara Özel Etkinlik ve Fırsatlar Başladı

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1791 defa incelendi
  • Puan : star star star 47 incelemede 3,47 puan almıştır.
Orion'da Kadınlar Günü'ne özel Sergiler, konserler, kadınlara özel fırsatlar sizi bekliyor.

8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla Orion'da da bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek. 5 Mart Perşembe günü "Kadın" temalı resim ve fotoğraf sergisiyle başlayan etkinlikler, 7 Mart'ta tamamı kadın sanatçılardan oluşan müzisyenlerin konseriyle devam edecek. 8 Mart günü de Orion ve Çorlu Emniyet Müdürlüğü tarafından alışveriş merkezinde kadınlar çiçeklerle karşılanacak. Ayrıca Orioncard sahibi kadınlar da, sadece kendilerine özel fırsatlardan faydalanma imkanı bulacaklar.

 Orion Alışveriş Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel etkinlikler ve kampanyalarla karşılıyor. Orion'da gerçekleştirilecek etkinliklerin ilki "Kadın" temalı resim ve fotoğraf sergisi. Çorlu Kültür Sanat Derneği tarafından hazırlanan sergi 5 Mart Çarşamba günü Orion alt kattaki etkinlik alanında başladı. 7 Mart Cumartesi akşamına kadar devam edecek sergide, kadınların ve kız çocuklarının yansıtıldığı eserler yer alacak.

Çorlu Müzik Derneği de tamamı kadın sanatçılardan oluşan bir grupla 7 Mart'ta bir konser verecek. Orion etkinlik alanında yapılacak konser saat 18:00'de başlayacak. 30 solist ve 6 sazdan oluşan grup, Orion ziyaretçilerine muhteşem bir müzik ziyafeti sunacak.

Kadınlar Günü'nün kutlanacağı 8 Mart Pazar günü de Orion, kadınları çiçeklerle karşılayacak. Orion ve Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nde görevli memurlar tarafından alışveriş merkezine gelen kadınlara güller ve karanfiller verilecek.

Orioncard'dan kadınlara özel fırsatlar
Orion üye mağazalarının yanı sıra Orion dışında da pek çok fırsat ve indirim sağlayan, hediyeler kazandıran Orioncard, Kadınlar Günü dolayısıyla sunduğu özel kampanyalarıyla dikkat çekiyor. Orioncard sahibi tüm kadınların faydalanabileceği fırsatlar şöyle :

- Orion alt kattaki Moda Kuaför’de, 9 Mart'a kadar boya ve röfle işlemleri %30 indirimli.
- Orion üst kattaki Turkcell mağazasından cep telefonu satın alan kadınlara kasada anında 50 TL indirim yapılıyor. Sadece kadınlara özel bu kampanya Mart ayı boyunca devam edecek.
- 8 Mart Pazar günü Orion'a gelen tüm kadın ziyaretçiler vale hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabilecek. Ücretsiz vale hizmetiyle ilgili detaylar Orion Danışma'dan öğrenilebilecek.
- 9 Mart'a kadar 30 yaş üstü kadınlara Vatan Hastanesi'nde klinik meme muayenesi Orioncard'dan hediye.
- 8 Mart günü Orion'da, gün boyunca 50 TL ve üzeri tutarda alışveriş yapan tüm Orioncard'lı kadınlara Hair Est Güzel Yaşam Merkezi'nden ozon terapi seansı hediye edilecek. Hediye kullanımıyla ilgili ayrıntılı bilgi Orion Danışma'dan alınabilecek.

Orioncard'ı bulunmayanlar, Orion Danışma'ya başvurarak, birkaç dakika içerisinde ve ücretsiz olarak kartlarını alabiliyor.



İlgili etiketler : Orion Avm, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Kadınlar Günü Etkinlikleri,

Haber Sahibi

Orion AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Mart 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 8 Mart 2015
  • Trafik

    : 1791

Diğer Orion AVM Haberleri

Benzer Haberler

  • Optimum Outlet Ankara Dünya Kadınlar Günü'nde Tüm Optimum'larda Kadınlar Konuşacak

    Dünya Kadınlar Günü'nde Tüm Optimum'larda Kadınlar Konuşacak

    İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana’daki Optimum Outlet Alışveriş Merkezleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde özel konukların katılacağı söyleşi programları ve sergi düzenliyor. Optimu...
    4 Mart 20152178 defa incelendi
  • Optimum Outlet İzmir Kadınlar Günü'nde Merve Özbey'le Sınırsız Eğlence İzmir Optimum'da

    Kadınlar Günü'nde Merve Özbey'le Sınırsız Eğlence İzmir Optimum'd

    6 Mart'ta İzmir Optimum'a gelin, 17:30'daki Merve Özbey'in mini konser ve imza günü etkinliğini kaçırmayın! İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezi’nde Kadınlar Günü coşkusu Merve Özbey ile...
    5 Mart 20161939 defa incelendi
  • Akbatı AVYM Ayşe Arman ve Nükhet Duru Kadınlar Günü'nde Akbatı'da

    Ayşe Arman ve Nükhet Duru Kadınlar Günü'nde Akbatı'da

    8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gazeteci yazar Ayşe Arman ve Türkçe Pop müziğin sevilen kadın sesi Nükhet Duru ile Kadınlar Günü'ne özel söyleşi Akbatı'da Türkçe pop müziğin en sevilen k...
    22 Şubat 20202589 defa incelendi
  • 365 AVM Ayşe Arman Kadınlar Günü'nde 365 AVM'de

    Ayşe Arman Kadınlar Günü'nde 365 AVM'de

    Keyfe özel alışveriş merkezi 365, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Gazeteci-Yazar Ayşe Arman’ı Hayranlarıyla Buluşturuyor. Çankaya’nın gözde buluşma mekanı 365, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde...
    7 Mart 20143723 defa incelendi
  • Palladium Ataşehir AVM Palladium Ataşehir AVM Kadınlar Günü Etkinlikleri

    Palladium Ataşehir AVM Kadınlar Günü Etkinlikleri

    6-7-8 Mart tarihlerinde kendini şımartın.. Palladium Alışveriş Merkezi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel üç gün sürecek etkinliklerde güzellik, sağlık, astroloji, moda ve stile kadar bir...
    5 Mart 20142490 defa incelendi