Oriflame Çocuklarla El Ele Binlerce Tohum Ekti

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1625 defa incelendi
  • Puan : star star star star 46 incelemede 3,93 puan almıştır.
Dünyada 60’tan fazla ülkede satış yapan güzellik şirketi Oriflame, Türkiye’de çevreye karşı duyarlı bireyler yetiştirmek amacıyla sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Çocukların eğitimi ve çevre konularında tüm dünyada sayısız sosyal sorumluluk projesine öncülük eden şirket, 36 ilde 53 eğitim parkında çocuklarla buluşarak tohum ekiyor. Oriflame - TEGV ortaklığında düzenlenen proje sona erdiğinde on binlerce tohum, çocukların elinden hayat bulmuş olacak.

Çocuklar doğaya sahip çıkıyor
5 Haziran Dünya Çevre Günü öncesinde başlayan proje kapsamında, TEGV’in (Türkiye Eğitim Gönülleri Vakfı) öğrenim birimlerinde ve eğitim parklarında çocuklarla buluşacak tohumlar, bir sene içinde uygun yerlere dikilmek üzere filize ve fidana dönüşecek. Projeyle çocukların doğaya sahip çıkma ve koruma bilincinin desteklenmesi hedefleniyor.

İlk tohumlar Giresun’da ekildi
İlk tohumların ekimi geçtiğimiz günlerde 11 TEGV gönüllüsünün katılımıyla Giresun Belediyesi Serası’nda gerçekleşti. Çocuklar, toprakları sera çalışanlarının gösterdiği şekilde hazırladıktan sonra özel köpük kutuların içine özenle yerleştirdi. Daha sonra kutuların içindeki toprağa ekilen tohumlar, çimlenme dönemini geçirmesi için seraya bırakıldı.

Kurulduğu günden bugüne doğrudan tabiattan elde edilen içeriklerle ürün geliştiren ilk şirketlerden biri olan Oriflame’in,  ürünlerinin içerikleri gibi ambalajlarının da çevreye duyarlı olması en önemli konularındandır. Ürünlerini geliştirirken, sıkı çevreci politikalarına uygun olarak doğal ve çevreye zarar vermeyecek bileşenler kullanmaya özen gösteren Oriflame, her zaman sıkı bir çevreci politikayla hizmet vermeyi amaçlamaktadır.




İlgili etiketler : Oriflame, Sosyal Sorumluluk, Tegv,

Haber Sahibi

Oriflame
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Haziran 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2014
  • Trafik

    : 1625

Diğer Oriflame Haberleri

Benzer Haberler