Oleg Cassini'den Kadınlar Günü'ne Özel %20 İndirim

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1562 defa incelendi
  • Puan : star star star star 12 incelemede 3,75 puan almıştır.
Oleg Cassini tüm kadınların Kadınlar Günü’nü özel bir kampanyayla kutluyor. 6-7-8 Mart tarihleri arasında Oleg Cassini’nin biribirinden şık gece elbiselerinde yüzde 20 oranında indirim uygulanıyor. Oleg Cassini, zengin abiye koleksiyonu ile kendisine ya da sevdiklerine Kadınlar Günü’nde özel bir jest yapmak isteyenleri mağazalarında bekliyor.

Oleg Cassini, Kadınlar Günü’nü özel bir kampanya ile kutluyor. 6-7-8 Mart tarihleri arasında tüm Oleg Cassini mağazalarında geçerli olan Kadınlar Günü kampanyası kapsamında birbirinden göz alıcı gece elbiselerinde yüzde 20 oranında indirim yapılacak.

Oleg Cassini’nin abiye modelleri kadınlara ışıltılı ve nadide bir görünüm vadediyor. Oleg Cassini’nin bu sezonki koleksiyonunda zümrüt, yakut ve safir gibi mücevher renklerinden, pudra pembesi, mint yeşili ve şampanya gibi pastel tonlara kadar farklı onlarca seçenek bulunuyor. Oleg Cassini’de her yaşa, vücut tipine ve zevke uygun bir model bulunuyor. Payetler, danteller, tül ve şifonlarla bezeli abiyelerin yanı sıra, vintage geometrik desenler, doğadan ilham alınarak hazırlanan boncuk işlemeler ve tığ örgüsü nostaljik modeller de öne çıkıyor.

Kadınlar Günü’nde kendinize ya da sevdiklerinize özel bir jest yapmak isterseniz, Oleg Cassini sizi mağazalarına bekliyor.



İlgili etiketler : Oleg Cassini, Oleg Cassini Kampanyaları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Kadınlar Günü Kampanyaları, Gece Elbisesi, Bayan Giyim,

Haber Sahibi

Oleg Cassini
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Mart 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 8 Mart 2015
  • Trafik

    : 1562

Diğer Oleg Cassini Haberleri

Benzer Haberler