Oleg Cassini'den Burclara Göre Abiye Elbise Önerileri

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2506 defa incelendi
  • Puan : star star star star 67 incelemede 3,63 puan almıştır.
Birbirinden şık abiye modelleri ile farklı tarzlara sahip her yaştan kadına ışıltılı ve zarafet dolu bir dünya vadeden Oleg Cassini, burçların kişisel özelliklerine göre ne tarz elbiseleri tercih edebileceklerini belirledi.

Birbirinden şık tasarımlarıyla kadınlara ışıltılı bir dünya vadeden Oleg Cassini, burçların özelliklerine göre tercih edebilecekleri elbise modellerini belirledi. Nişanlık seçme telaşındaki gelin adayları, stil sahibi anneler, mezuniyet gecesinde mükemmel görünmek isteyen genç kızlar ya da özel bir davette kendini gecenin en parlak yıldızı gibi hissetmek isteyenler… Siz de burcunuza göre en uygun modeli seçmek isterseniz, bu tavsiyeleri takip edebilirsiniz.

Koç: Koç burcu kadını her alanda olduğu gibi modada da öncüdür. Bu nedenle farklı tasarımlar denemek konusunda cesurdur. Elbise seçiminde canlı renkler ona göredir. Koç burcu kadınına en uygun renkler kırmızı, pembe ve kahve tonlarıdır.

Boğa: Boğa burcu kadını, trend olanın değil zamansız klasikleri tercih eder. Kaliteden asla ödün vermez. Elbise seçimini klasiklerden yana yapar ve gösterişsiz şıklığı tercih eder.

İkizler: Dinamik karaktere sahip İkizler burcu kadını, tarzıyla da enerjisini ortaya koyar. Elbise seçiminde daha rahat ve spor tarza göndermeler olan modelleri tercih eder.

Yengeç: Sade bir stile sahip olan Yengeç burcu kadını zıtlıklardan veya yakın tonların uyumundan yararlanır. Elbise seçiminde yengeç kadınına en yakışan renkler yeşil, haki, kahve ve siyah tonlarıdır.

Aslan: Baskın karaktere sahip Aslan burcu kadını parlak ve vurgulu parçaları tercih eder. Lüks görünümlü parçalar onun içindir. Renklerde ise altın sarısı ve turuncu tonları tam ona göredir.

Başak: Rasyonelliği ile ön plana çıkan Başak burcu kadını estetik ve fonksiyonelliği bir arada bulunduran parçaları tercih eder. Ufak dokunuşlar ve eklemeler yapabileceği basic elbise modellerini tercih eder.

Terazi: Terazi burcu kadınının stilinde denge ve tutarlılık öne çıkar. Uyumluluk onun için çok önemlidir. Elbise seçiminde tercihleri mini elbiselerden farklı modellerdeki abiyelere kadar geniş bir skalada değişiklik gösterir. Renk olarak ise açık pembe, açık mavi ve pastel tonları onun için idealdir.

Akrep: Akrep burcu kadını vücut hatlarını ön plana çıkaran kesimleri tercih eder. Dekolte Akrep kadınında çok şık durur. Altın ve gümüş renkte ayrıntılar içeren klasik elbiseler tam da onun tarzıdır.

Yay: Yay burcu kadını hayatının dinamiğini yansıtan aykırı bir stile sahiptir. Modayı takip etmek yerine kendi stilini yaratan Yay kadını, özellikle eflatun, bordo ve kızıl gibi tonları tercih eder.

Oğlak: Otoriter Oğlak burcu modası geçmeyen parçaları tercih eder. Tek parça elbiseler onun dolabında mutlaka bulunması gereken parçalardır. Siyah, lacivert ve koyu gri tonlardaki elbiselerin içinde kendini rahat ve çekici hisseder.

Kova: Kova burcu kadını, en son modayı takip eder ancak moda parçalar içindeki en aykırı ve parlak olanları seçer. Kova kadınının alışılmadık bir tarzı vardır. Elbise seçiminde sıra dışı kesimlere sahip etekler, transparan ve desenli detaylar yer alır.

Balık: Balık burcu kadını uyumlu, romantik ve kadınsı bir stile sahiptir. Işıkla beraber renk tonları değişen uzun elbiseler ona göredir. Ayak bileklerini kapatan uzun elbise modelleri Balık kadınına kendini güvende hissettirecektir. Renk seçiminde ise lacivert, eflatun, pembe ve yeşili tercih eder.



 Oleg Cassini - Akrep Burcu

Oleg Cassini - Akrep Burcu

 Oleg Cassini - Akrep Burcu

Oleg Cassini - Akrep Burcu

 Oleg Cassini - Aslan Burcu

Oleg Cassini - Aslan Burcu

 Oleg Cassini - Balık Burcu

Oleg Cassini - Balık Burcu

 Oleg Cassini - Başak Burcu

Oleg Cassini - Başak Burcu

 Oleg Cassini - Başak Burcu

Oleg Cassini - Başak Burcu

 Oleg Cassini - Boğa Burcu

Oleg Cassini - Boğa Burcu

 Oleg Cassini - Boğa Burcu

Oleg Cassini - Boğa Burcu

 Oleg Cassini - İkizler Burcu

Oleg Cassini - İkizler Burcu

 Oleg Cassini - Koç Burcu

Oleg Cassini - Koç Burcu

 Oleg Cassini - Koç Burcu

Oleg Cassini - Koç Burcu

 Oleg Cassini - Kova Burcu

Oleg Cassini - Kova Burcu

 Oleg Cassini - Oğlak Burcu

Oleg Cassini - Oğlak Burcu

 Oleg Cassini - Terazi Burcu

Oleg Cassini - Terazi Burcu

 Oleg Cassini - Yay Burcu

Oleg Cassini - Yay Burcu

İlgili etiketler : Oleg Cassini, Bayan Giyim, Abiye,

Haber Sahibi

Oleg Cassini
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Nisan 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 14 Nisan 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2015
  • Trafik

    : 2506

Diğer Oleg Cassini Haberleri

Benzer Haberler

  • Beymen Yılbaşı Gecesi İçin Farklı Abiye Modelleri Beymen'lerde

    Yılbaşı Gecesi İçin Farklı Abiye Modelleri Beymen'lerde

    Beymen’lerde satışa sunulan dünyaca ünlü markaların abiye koleksiyonları, ışıltılı tasarımlarıyla, yılbaşında büyüleyici bir görünüm yakalamak isteyenleri bekliyor. 2014-15 Sonbahar/ Kış abi...
    10 Kasım 20142566 defa incelendi
  • Oleg Cassini Yılbaşı Gecesi Oleg Cassini ile Işıldayın

    Yılbaşı Gecesi Oleg Cassini ile Işıldayın

    Monako Prensesi Grace Kelly ve First Lady Jacqueline Kennedy gibi pek çok ünlü stil ikonuna hazırladığı kostüm ve tasarımlarla adını moda tarihine altın harflerle yazdıran Oleg Cassini, yeni...
    23 Aralık 20141685 defa incelendi
  • İpekyol İpekyol, Zeynep Tosun Abiye Koleksiyonu

    İpekyol, Zeynep Tosun Abiye Koleksiyonu

    Türk Tekstil sektörünün amiral gemilerinden Ipekyol, Türkiye’nin başarılı moda tasarımcısı Zeynep Tosun ile tüm bakışları üzerinize çekecek iddialı bir kokteyl ve abiye koleksiyonu hazırladı...
    13 Ekim 20153316 defa incelendi
  • Beymen Beymen 2013 Abiye Koleksiyonu

    Beymen 2013 Abiye Koleksiyonu

    Beymen’de satışa sunulan dünyaca ünlü markaların 2013 abiye koleksiyonları, birbirinden renkli ve hareketli tarzlarıyla yaz gecelerinin vazgeçilmez şıklığını oluşturuyor. Beymen’in, gece elb...
    21 Haziran 20133845 defa incelendi
  • Odrella Odrella 2015 İlkbahar - Yaz Abiye Koleksiyonunu Sundu

    Odrella 2015 İlkbahar - Yaz Abiye Koleksiyonunu Sundu

    Odrella, yeni sezon abiye koleksiyonunu Fashionist fuarında izleyicilerle buluşturdu. Podyumda Çağla Şikel ve Özge Ulusoy'unda yer aldığı defilede modern ve dinamik kadınlara hitap eden abiy...
    21 Kasım 20143979 defa incelendi