Next Level'de Yılbaşı Hediyeni Kendin Hazırla!

  • 2 yıl önce eklendi
  • 467 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 3 incelemede 5 puan almıştır.
Next Level AVM’de deneyim atölyeleri başladı; katılımcılar hem öğrenecek, hem de yeni yıl hediyesini kendileri üretecekler

JLL Türkiye tarafından yönetilen, konforlu alışverişin yanı sıra gerçekleştirdiği döneme uygun etkinlikleriyle de öne çıkan Next Level AVM, “Deneyim Atölyeleri” ile atölye çalışmalarına başladı.

Seçkin marka karması ve kafe, restoranları ile ziyaretçilerine özel deneyimler sunan AVM, sosyal ve kültürel yönden de ihtiyaçlara yönelik etkinliklerine devam ediyor. Özellikle pandemi dönemi ile kişisel gelişimine önem veren ve yeni hobiler edinmek isteyen ziyaretçiler deneyim atölyelerinde hem yeni yetkinlikler kazanıyor hem de dinlendiren rahatlatan etkinliklerde sosyalleşme imkanı buluyor.

Aralık ayı itibariyle başlayan atölyelerde ilk olarak bez bebek yapımı atölyesi gerçekleştirildi. Misafirler, yeni yıl yaklaşırken sevdiklerine hediye edecekleri güzel hediyeler üretmenin keyfini çıkardılar.

Geçtiğimiz hafta düzenlenen seramik atölyesi de ziyaretçiler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Seramik sanatının her ayrıntısının anlatıldığı etkinlikte katılımcılar birbirinden güzel hediyeliklere imza attı.

Ziyaretçilerin kontenjan dahilinde AVM’nin danışmasına başvurarak katılabildiği deneyim atölyeleri farklı konseptlerle ve eğitimlerle devam edecek.



İlgili etiketler : Next Level, Next Level Avm, Yeni Yıl, Yılbaşı,

Haber Sahibi

Ankara Next Level AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 29 Aralık 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 29 Aralık 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2021
  • Trafik

    : 467

Diğer Ankara Next Level AVM Haberleri

Benzer Haberler