N11.com'un 11.11 Alışveriş Festivali Heyacanı Başladı

  • 5 yıl önce eklendi
  • 1867 defa incelendi
  • Puan : star star star star 85 incelemede 3,56 puan almıştır.
n11.com'un Türkiye'ye kazandırdığı online alışveriş festivali 11.11 başlıyor.

1 Ekim itibarıyla n11.com ana sayfa üzerinden toplanarak, satın alınarak ve oyunlardan kazanılarak elde edilen kuponlar, 11 Kasım'da kullanıcılara 'gerçek' indirimli online alışveriş yapma fırsatı sunuyor. Her kategorinin popüler ve lüks ürünlerinde gerçekleşecek çok özel fırsatların yanı sıra e-ticaret dünyası n11.com'la yeniden otomobil satışına tanıklık edecek. Sürpriz Volkswagen modelleri 11 Kasım'da n11.com'da satışa açılacak.

E-ticaret platformu n11.com'un Türkiye'nin dört bir yanından on binlerce iş ortağıyla milyonlarca ürünü online alışveriş kullanıcılarına dev indirimlerle sunduğu 11.11 kampanyası başladı. İnternetten otomobil satışını Türkiye'ye ilk kez 11.11'le kazandıran n11.com, bu yıl yine iddialı ürünlerde yapacağı büyük indirimlerle 11.11 geri sayımını başlatıyor. 1 Ekim itibarıyla n11.com ana sayfa üzerinden satın alınacak, toplanacak ya da günlük oyunlardan kazanılacak kuponlar, 11 Kasım'da 'gerçek' indirimli online alışverişe dönüşüyor.

Sınırlı sayıda Volkswagenler çok özel indirim fırsatlarıyla satışa sunulacak
Online alışveriş kullanıcılarının her gün farklı tutarlarda satın alacağı, toplayacağı ya da eğlenceli oyunlardan kazanacağı kuponlar 11 Kasım'a kadar birikirken, 11.11 festivalinde ayrıca kullanıcıları n11.com ana sayfada günün belirli saatlerinde iki farklı oyun karşılıyor. 'Kuponmatik'le çark çeviren kullanıcılar kupon kazanırken, 'Eşle Kazan' oyunuyla da aynı iki kartı bulan kullanıcılara kupon hediye ediliyor. 11 Kasım'a kadar kullanıcı hesabında biriken kuponlar 11 Kasım'da 'gerçek' indirimlerle alışverişe dönüşüyor. Sınırlı stok ve dev indirimlerle 11 Kasım'da satışa açılacak farklı kategorilerdeki popüler ve lüks ürünlerin yanı sıra sürpriz Volkswagen modelleri de avantajlı anahtar teslim fiyatlarıyla online alışveriş sahnesinde yerlerini alacak.



İlgili etiketler : N11.com, N11.com Kampanyaları, Kupon, Uğurlu Kampanya, 11 Kasım,

Haber Sahibi

N11.com
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Ekim 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 11 Kasım 2018
  • Trafik

    : 1867

Diğer N11.com Haberleri

Benzer Haberler