Mutluluk Denince Akla, Hemen Onun Adı Gelir Eti Eti Eti

  • 12 yıl önce eklendi
  • 3228 defa incelendi
  • Puan : star star star 95 incelemede 3,42 puan almıştır.
7’den 70’e herkesin bildiği tek bilmece olan “Bir Bilmecem Var” jingle’ı, ETİ’nin “mutluluk” mottosu ile yeniden düzenlendi.

Ürünleri ile tüketicilerinin hayatına mutluluk katan ETİ, uzun yıllardır kullanmadığı “Bir bilmecem var” jingle’ını, sahiplendiği “mutluluk” mottosu ile yeniden düzenleyerek yeni reklam kampanyasında kullandı.

2 Şubat’ta gösterime giren yeni filminde, ETİ markası ile özdeşleşen, melodisi ve sözleri ile hafızalardan silinmeyen, yanıtını herkesin bildiği tek bilmece olan “Bir Bilmecem Var” jingle’ı, “mutluluk denince akla” şeklinde yeniden oluşturuldu.

Sokaktan geçen insanlara yıllardır kullanılmayan jingle’ın yeni versiyonu dinlettirildi ve sonunu tamamlamaları istendi. Mutlu ve gülümseyerek jingle’ı dinleyen herkes müziğin sonunda “ETİ, ETİ, ETİ” yanıtını verdi ve ortaya izlenmesi çok keyifli bir reklam filmi çıktı.

Hayatlarında ilk kez reklam filminde oynadılar
Doğal mutlulukların yansıtılması adına günlük hayat akışında çekilen film için Balat’tan Küçükyalı sahiline, Zekeriyaköy’den Bağdat Caddesi’ne İstanbul’un farklı semtleri üç gün boyunca çekim ekibi tarafından karış karış gezildi. Demir ustasından ev hanımına, balıkçıdan lise öğrencisine, berberden çiçekçiye, üniversiteli gençlerden nalbura kadar farklı meslek ve yaş gruplarından pek çok insana ETİ jingle’ı dinletildi.

Hayatlarında ilk defa bir reklam filminde yer alan bu kişilerin jingle’daki bilmeceyi yanıtladıkları sıradaki doğal mutluluklarının görüntülendiği kampanya, televizyon, radyo, internet ve açık hava uygulamalarıyla tüketiciler ile buluşuyor. Pow Films Yapımevi’nden Burcu Matur’un yönettiği filmin yaratıcı ajansı ise Güzel Sanatlar Saatchi & Saatchi oldu.



İlgili etiketler : Eti, Reklam,

Haber Sahibi

Eti
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Şubat 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2013
  • Trafik

    : 3228

Diğer Eti Haberleri