Eti Çocuk Tiyatrosu 23 Nisan'ı Kastamınu Bozkurt'lu Çocuklarla Kutlayacak

  • 2 yıl önce eklendi
  • 869 defa incelendi
ETİ Çocuk Tiyatrosu, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kastamonu Bozkurt ilçesinde çocuklara yapacağı gösterimlerle kutluyor.

Bugüne kadar 3 milyonu aşkın çocuğa ücretsiz tiyatro deneyimi yaşatan Eti Çocuk Tiyatrosu, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda büyük sel felaketinde yaşandığı Kastamonu Bozkurt ilçesinde perdelerini açacak.

23 ve 24 Nisan 2022 tarihlerinde saat 12:00 ve 14:30'da iki farklı seansta izleyicilerle buluşacak tiyatro gösterisi Bozkurt Kaymakamlık Binası Kültür Merkezinde yapılacak.

Tiyatro gösterisiyle ilgili detaylı bilgiyi 0549 349 69 59 nolu telefondan öğrenebilirsiniz.

Davetiye Temini
Eti Çocuk Tiyatrosu’nun tüm gösterimleri ücretsiz olarak gerçekleştirilmektedir. İzleyicilerimiz oyunlara davetiye ile alınmaktadır. Davetiyeler gösterimden bir hafta öncede oyunun sahneleneceği salonun gişesinden ücretsiz alınabilmektedir. Salon büyüklüklerinin farklılık göstermesi ve sosyal mesafe kuralları gereği seyirci kapasitesinin sınırlı tutulması nedeniyle davetiyelerin gösterim günü öncesinde gişelerden temin edilmesini tavsiye ederiz. Davetiyeler tek kişiliktir. Davetiyesi olmayanlar gösterimlere kabul edilmemektedir.



İlgili etiketler : Eti, Çocuk Tiyatrosu, Eti Çocuk Tiyatrosu, Çocuk Bayramı, 23 Nisan,

Haber Sahibi

Eti
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Nisan 2022
  • Güncelleme Tarihi

    : 15 Nisan 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 24 Nisan 2022
  • Trafik

    : 869

Diğer Eti Haberleri

Benzer Haberler