Mutfaklara Stil Kazandıran SMEG, Şimdi Altıncı Cadde'de!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2273 defa incelendi
  • Puan : star star star 112 incelemede 3,39 puan almıştır.
Tasarım cenneti İtalya’nın çılgın markası SMEG, yarattığı rengarenk vintage buzdolapları ile altincicadde.com’da!

Açıldığı günden bu yana ev dekorasyonunda her stile uygun farklı mobilya ve aksesuar tasarımlarını çok özel fiyatlarla sunan altincicadde.com, özel tasarım mobilyalar ve exclusive ürünleri ile e-ticaret sektöründe önemli bir paya sahip. Altincicadde.com’u benzerlerinden ayıran başlıca özelliği ise tüm ürünlerin tasarım ve orjinallik ekseninde seçilmesi, konsept ve temalar ile müşterilerinin beğenisine sunulması.

Altincicadde.com, müşterilerinin beğenisine sunduğu seçkin markaların sonuncusu,  1948 yılında, tasarımcı Emilliane Guastall tarafından İtalya’da kurulan “tasarım beyaz eşya” üreticisi SMEG. “Beyaz eşya” sözü sizi aldatmasın çünkü SMEG, ürettiği eşyalardaki renk ve dokularla, kurulduğu yıllardan bu yana özgün çizgisini yaratan özel bir marka. 50’liyıllarda tasarladığı yenilikçi buzdolabı / dondurucu grubu ürünlerle adından söz ettiren SMEG, hem inovatif hem de vintage şeklinde tanımlanabilecek tarzını içinde bulunduğumuz yıllara taşımaya devam ediyor.

Özellikle küçük mutfaklar / stüdyo daireler için tasarladığı birbirinden eğlenceli tasarımlara sahip buzdolapları ile dekorasyon meraklıların gönüllerini fetheden SMEG, buzdolabı / dondurucu grubunun yanı sıra çamaşır / bulaşık makineleri de üretiyor. Mutfaklarda 1950’li yılların minimalist ve renkli esintilerini görmek isteyen tasarım tutkunları SMEG markasının Türkiye’deki tek online satış kanalı olan Altincicadde.com’a göz atabilirler!


 SMEG - 1

SMEG - 1

 SMEG - 2

SMEG - 2

 SMEG - 3

SMEG - 3

 SMEG - 4

SMEG - 4

 SMEG - 5

SMEG - 5

 SMEG - 6

SMEG - 6

Altıncı Cadde Adresine Git!

İlgili etiketler : Altıncı Cadde, Altincicadde.com, Smeg,

Haber Sahibi

Altıncı Cadde
  • Eklenme Tarihi

    : 30 Temmuz 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 30 Temmuz 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2013
  • Trafik

    : 2273

Diğer Altıncı Cadde Haberleri

Benzer Haberler