Altıncı Cadde, 2012 Milano Salone Mobile Fuarı'nı Evinize Taşıyor

  • 12 yıl önce eklendi
  • 3052 defa incelendi
  • Puan : star star star star 74 incelemede 3,86 puan almıştır.
Altincicadde.com, tasarım ürünlerinden vazgeçemeyenler ve evine yeni bir soluk getirmek isteyenler için dünyaca ünlü 2012 Milano Salone Mobile Fuarı’nın en özel ürünlerini sizlerle buluşturuyor
Ev-tekstil, dekorasyon, aksesuar, elektronik ev aletleri ve mobilya ürünlerini, indirimli ve süreli kampanyalarla üyelerine sunan ‘altincicadde.com’, dünyaca ünlü 2012 Milano Salone Mobile Fuarı’ndan esinlendiği en özel tasarımları olan siyah lambaderi, uzun berjeri, masa ve yan sehpasını müşterilerinin beğenisine sunuyor. ‘altincicadde.com’ üyeleri için özenle seçilen birinci sınıf el işçiliği ile mobilya zanaatkarları tarafından üretilen bu birbirinden özel tasarımlar masif ahşap gövdelerle birleşiyor.

Masif ahşap üzerine ceviz cila ayaklı siyah kumaş şapkalı lambader, yaydığı yumuşak ışık ile sizi dinlendirirken mürdüm renkli, nefes alan ve terleme yapmayan kumaştan üretilen berjer, oturulduğunda yumuşak doku hissi veriyor. Ahşap üzerine natürel cilalı gövdeye sahip masa ve temperlenmiş cam üst tabla ile birleşen yan sehpa ise evinizin en güzel köşesinde en büyük çay saatlerinize tanıklık ediyor.
Ünlü mimarlar ve tasarımcılar tarafından hazırlanan konseptlerle üyelerine evde online alışveriş keyfi sunan altincicadde.com’la uygun fiyatlı şık ürünleri satın alabilecek, yaşam alanlarınızı farklılaştırabilecek ve günlük hayatınızın parçası olabilecek özgün tasarımlarla tarzınızı evinize yansıtabileceksiniz.

2012 Milano Salone Mobile Fuarı’nı, Altıncı Cadde müşterileri için kategori ayırmaksızın; Klasik, Design, Modern, Mutfak, Banyo ile ilgili bölümlerin tamamını vizyoner bakış açısıyla inceleyen ‘altincicadde.com’un iç mimar- tasarım danışmanı Sinem Taner, izlenimlerini paylaştı.
Milano şehir merkezinde sayılabilecek Rho bölgesinde, FieraMilano adı altında ki tesiste sunuma açılan Salone Milano Fuarı, yaklaşık 230.000 m² fuar alanına sahip olup, 2.500 – 3.000 adet firmanın katılımcılığında gerçekleşti.  Beş gün süren fuar; 150 farklı ülkeden, 275.000’ne yakın ziyaretçiyi ağırladı.
Teknolojinin de desteklemesi ile her yıl yeni trend ve fonksiyonları ziyaretçilere sunan fuarda; ranza işlevine dönüşen kanepeler, yemek masasına dönüşen bilardo masaları, modüler ve boyut değiştiren sehpa ve masalar dikkat çekti. Yüzyıllardır doğallığından ve dokusundan vazgeçemediğimiz ahşap, masif kullanımıyla, direkt ağacın gövdesi ile imal edilmiş tek parça yemek masaları; dalların kombinasyonundan esinlenerek üretilmiş sehpa ve puflar yeni yılda da mekanları süsleyecek. İtalyan nesillerden nesillere devredilmiş fabrikalarda üretilen bıçak setleri, piknik setleri, cam işçilikler fuarın güzel sürprizleriydi.

“Form, formsuzluktur” sözünün benimsendiği belli markalarda; ufak objelerden, mutfak – banyo teknolojisine, ev tipi mobilyaya kadar her kalemde işlevsellik sürdürülmüş ancak malzeme ve formlar sıra dışılıkta yarışıyordu. Aydınlatmaya ayrı bir hol ayrılmamış olunmasına rağmen, aydınlatma teknolojisi kendini her stantta gösteriyordu. Pleksi’yi en kaliteli görünümüne ulaştırarak, eski tip barisol’e yeni işlev ve formlar katarak çok geniş yelpazede aydınlatma modelleri kullanılmış olup, Lambader; klasikliğinden arınıp yeni malzemelerle modernleşerek hayatımızda yer almaya devam ediyor.

Kullanılması her zaman tercih edilen pastel tonlara ek olarak çok canlı renklerin de yeni yılda koleksiyonlara girdiğini gözlemledik. Eskitme cila teknikleri trend olmaya devam ederken, modern olması arzulanan mekanlara cıvıl cıvıl renkler eşlik edecek bu yıl.

Altıncı Cadde Genel Müdürü Başak İlhan, mobilya sektörünün önümüzde ki yıllarda da büyüyerek devam edeceğini, iç mekan ürünlerinin tüketiciye internet yolu ile ulaşacağını söyledi. Türkiye ve Ortadoğu ülkelerinin artık evlerine daha da özen göstererek, sektörün büyümesini sağladığını, ayrıca Avrupa’da yaşanan ekonomik zorlukların İtalya’ya yansımasından doğan faydadan bahsetti.  Mobilya duayeni İtalya’nın tasarımları daha erişilebilir rakamlarla bizlere ulaşacak gibi görünüyor.




İlgili etiketler : Altincicadde.com, Ev Tekstil, Dekorasyon, Aksesuar, Elektronik Ev Aletleri, Mobilya,

Haber Sahibi

Altıncı Cadde
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Mayıs 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 27 Mayıs 2012
  • Trafik

    : 3052

Diğer Altıncı Cadde Haberleri

Benzer Haberler

  • Civil Çocuklar Civil İle Mis Gibi

    Çocuklar Civil İle Mis Gibi

    Civil Bebek – Çocuk mağazalar zinciri, tekstil, kozmetik, aksesuar ve anne ürünlerinde müşterilerine aradıkları herşeyi birarada bulma olanağı sağlıyor. Miniklerin çantalarında taşıyabilecek...
    7 Ocak 20132145 defa incelendi
  • Tepe Home Tepe Home 2014 İlkbahar Dekorasyon Koleksiyonu

    Tepe Home 2014 İlkbahar Dekorasyon Koleksiyonu

    Dekorasyon severlerin merakla beklediği İlkbahar koleksiyonu Tepe Home mağazalarında yerini aldı. Doğanın renklerinden ve floral etkilerinden esinlenilen koleksiyonda; Yeşiller, maviler, c...
    10 Mart 20142211 defa incelendi
  • Boyner Evde Boyner Evde 2014-2015 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Boyner Evde 2014-2015 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Ev tekstilinden mobilyaya, mutfak aksesuarlarından dekorasyona kadar uzanan zengin ürün yelpazesi ve her sezon yenilenen konseptleriyle evlerin çehresini küçük dokunuşlarla değiştiren Boyner...
    10 Eylül 20142322 defa incelendi
  • Sabri Özel Sabri Özel Türk Tekstil Sektörünün Geleceğini Anlattı

    Sabri Özel Türk Tekstil Sektörünün Geleceğini Anlattı

    İstanbul Ticaret Odası tarafından, 24 Mart 2011 Perşembe günü düzenlenen, Türk Tekstili’nin Geleceği‘nin masaya yatırıldığı toplantıda, sektörün yapısal ve güncel sorunları tartışıldı. Teks...
    26 Mart 20114504 defa incelendi
  • Crate and Barrel Crate and Barrel Sonbahar Koleksiyonu ile Evlere Yepyeni Bir Tazelik Getiriyor

    Crate and Barrel Sonbahar Koleksiyonu ile Evlere Yepyeni Bir Taze

    Dekorasyon tutkunlarının gözde markası Crate and Barrel, ‘Ev Sıcaklığı’ kavramından esinlendiği 2015 Sonbahar Koleksiyonu ile modern ve klasiği buluştururken, mevsimin sıcak tonları, ışığı v...
    29 Eylül 20151736 defa incelendi