Morhipo, Günde 10 Binden Fazla Paketi Moda Tutkunlarıyla Buluşturuyor

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1172 defa incelendi
  • Puan : star star 53 incelemede 1,94 puan almıştır.
E-ticaret dünyasının moda ayağını değerlendiren ve bu yönde Türkiye'de ilk kez hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi veren Morhipo.com Genel Müdürü Şule Kuban Arditti, “Hedefimiz modayı internetin olduğu her yere götürmek” dedi.
 
Sadece Türkiye'de değil tüm dünyada e-ticaret sektörü hızla büyümeye devam ederken Türkiye'de bu alanda önemli projelere imza atan Morhipo.com'un Genel Müdürü Şule Kuban Arditti, her yıl %50'nin üzerinde büyüyüp e-ticaret pazarının çok üzerinde bir performansa ulaştıklarını söyledi. Mobil uygulamalarının 2015 yılında Mobile Marketing Association (MMA)'nın düzenlediği mobil uygulama ödüllerinde “Yılın En İyi Moda Uygulaması” kategorisinde ödül kazandığını hatırlatan Arditti, son iki seneye göre mobil trafiklerinin %380 arttığını ve üye sayılarının 5,5 milyonu geçtiğini vurguladı.
 
Günlük olarak ortalama 10 binden fazla paketin Morhipo.com depolarından moda tutkunlarına ulaştırılmak üzere yola çıktığını belirten Arditti, 2015 yılı net satışlarının 2014 yılına kıyasla %50'nin üstünde arttığını ve 2016 yılında net satışlarını yaklaşık yüzde 60 artırmayı hedeflediklerini kaydetti.
 
Türkiye'de ilk kez sezon ve indirimli ürünler bir arada
Bu başarılarının temelinde vizyoner bakış açısı ile hayata geçirdikleri projeleri, yatırımları ve farklı iş modelleri olduğunu ifade eden Arditti, “Sezon kapısı ile indirim kapısını buluşturduğumuz stratejilerimizle Türkiye'de e-ticareti büyüten önemli katkılarda bulunuyoruz. Geleceğin bu stratejide olduğunu düşünüyoruz. Türkiye'de e-ticaret pazarında bir ilki gerçekleştirerek yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getirerek, her zevke ve bütçeye uygun zengin marka ve ürün çeşitliliğimiz, hızlı teslimat ayrıcalıklarımız ve güvenli alışveriş imkânlarımızla fark yaratıyoruz. Yeni sezon bölümünde, Boyner Grup'un fiziksel mağazaları ile aynı anda binlerce sezon ürününü müşterilerimize sunarken Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları, tüm kategorilerde modayı Morhipo.com ile takip eden alışveriş severlerin beğenisine sunuyoruz.” dedi.
 
İnternetten alışveriş yapmayı seven herkesin kendileri için hedef kitle olduğunu belirten Arditti, “Pek çok oyuncunun yer aldığı bu ekosistemde Morhipo.com olarak giyimden ev yaşam ürünlerine, ayakkabıdan çantaya kadar beş binden fazla markanın yüzbinlerce ürününü moda tutkunları ile buluşturuyoruz. Türkiye'nin moda dünyasına yön veren online mağazası Morhipo.com olarak sunduğumuz trend ürünler ile modayı şekillendiriyoruz.” şeklinde konuştu.
 
“Özel markalarımız yükselişte”
Yüzlerce markanın en özel ürünlerini aynı çatı altında buluşturduklarını ve bu özel markaların yükselişte olduğunu da ifade eden Arditti sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Ziyaretçilerimize moda dünyasına öncülük eden büyük markaların her zevke ve tarza uygun tasarımlarını sunuyoruz. Agenda, People by Fabrika ve D by Divarese gibi özel markalarımızla da moda tutkunlarına çarpıcı stil vaat ediyoruz. Modern tasarımlarıyla özellikle ofis stilinde iddialı Agenda, kadınlara özel renkli ve şık parçalarıyla dikkat çekerken People by Fabrika casual stili tamamlayacak tişört ve ayakkabılar, klasik tarza uygun gömlekler ve bluzlar ile modern ve şehirli bir gardırop yaratıyor. D by Divarese ise kadın ve erkek koleksiyonlarıyla klasikten sneakara, topuklu ayakkabıdan babete uzanan geniş ürün gamıyla ayakkabı tutkusunu bir adım öteye taşıyor.”
 
“Müşterilere özel çözümlerde öncülük yapıyoruz”
“Kısacası müşterilerimizin ihtiyaçları ve hayalleri, gelecek planlarımız üzerinde önemli rol oynuyor.” diyen Arditti, Türkiye'de ilk kez uyguladıkları projeleri ile ilgili ise şunları söyledi: “Tıkla-Gel, Kapıda Ödeme, Mağazalardan Teslimat ve İade, Tek Sepet, Hızlı Teslimat, Mobil Site, iOS ve Android Uygulamaları, Responsive Tasarım gibi hizmet ve uygulamalarımızla daha kolay ve mutlu bir deneyim yaşatmak adına çalışıyoruz. İlk defa tek sepet uygulaması ile sezon ve kampanya alışverişini birleştiriyor, böylece müşterilerimize fazladan kargo ücreti ödemeden alışveriş keyfi sunuyoruz. E-ticaret siteleri arasında ilk kez Morhipo.com müşterileri, ürünlerini teslim alırken kapıda nakit ya da kredi kartı ile ödemeye imkânına sahip oldu. Yine aynı şekilde müşterilerimizin ürün iadelerini Türkiye'deki Boyner veya YKM Mağazaları'ndan yapılabilmelerimi mümkün kıldık. Tıkla-Gel sayesinde ise satın alınan ürünlerin Boyner ve YKM Mağazası'ndan teslim alınabilme hizmetini sunmaya başladık. Son olarak müşterilerimizin kargolarını Bukoli ile diledikleri zaman seçtikleri yerden almalarını mümkün kılan önemli bir işbirliğine imza attık. Yapılan işbirliği ile artık Morhipo.com üzerinden alışveriş yapan müşteriler, ürünlerini mahallelerindeki Bukoli esnaflarından ve Bukolimatik'lerden kolayca teslim alabiliyor.”
 
Gelecek mobilde
2017 yılında da farklı bakış açıları geliştirmeye, yenilikler getirmeye ve verimliliğe yönelik çalışmalara yoğun bir şekilde devam edeceklerini vurgulayan Arditti, “Artık geleceğimiz olarak görmeye başladığımız mobile, yatırımımız da artarak devam edecek. Bu kapsamda, giyilebilir teknoloji ürünleri için geliştirmeler yapıyoruz. Hedefimiz internetin olduğu her yere modayı götürmek.” dedi.



İlgili etiketler : Morhipo, E-ticaret, Alışveriş, Moda,

Haber Sahibi

Morhipo
  • Eklenme Tarihi

    : 23 Kasım 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : 23 Kasım 2016
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2017
  • Trafik

    : 1172

Diğer Morhipo Haberleri

Benzer Haberler

  • Alışveriş Rehberi Kadınlar Online Alışverişi Sevdi!

    Kadınlar Online Alışverişi Sevdi!

    Kadınlar Online Alışverişi Sevdi Yılın ikinci Webrazzi Gündem toplantısında konuşan Hepsiburada Genel Müdürü Aytuğ İğneli, “Türkiye’de son bir yılda 1,5 milyon kadın ilk online alışveriş...
    18 Mart 20114513 defa incelendi
  • Vestel Vestel E-Mağaza 1 Milyon TL Ciroyla 1 Yaşında

    Vestel E-Mağaza 1 Milyon TL Ciroyla 1 Yaşında

    Vestel E-Mağaza, 1 yaşına 61 bini aşkın üyesiyle ve 1 milyon TL’yi aşkın ciroyla girdi. Vestel Pazarlama Genel Müdürü Timur Tuncer, Mart 2010’dan beri emagaza.vestel.com.tr adresinde belli ...
    18 Nisan 20115899 defa incelendi
  • Bella Mondini Türkiye'nin İlk Lüks E-Ticaret Sitesi Bello Marco Açıldı!

    Türkiye'nin İlk Lüks E-Ticaret Sitesi Bello Marco Açıldı!

    Burberry, Gucci,  Prada, Fendi, Miu Miu,  Dolce&Gabanna,  Bottega Veneta ve Marc Jacobs gibi, dünyanın lüks ile özdeşleşmiş markalarının koleksiyonları şimdi www.bellomarc...
    10 Ekim 20122404 defa incelendi
  • Markafoni Markafoni Grup Şirketleri, Wired'ın

    Markafoni Grup Şirketleri, Wired'ın "En Parlak 10 Online Girişim"

    Ünlü teknoloji ve iş dergisi Wired’ın İngiltere baskısında, Avrupa’nın en çok dikkat çeken internet girişimleriyle ilgili kapak haberi kapsamında Türkiye’den de en parlak 10 e-ticaret ...
    10 Ağustos 20122502 defa incelendi
  • Morhipo Kapıda Ödeme Yüz Binlerce Kişiyi E-ticaretle Tanıştırdı

    Kapıda Ödeme Yüz Binlerce Kişiyi E-ticaretle Tanıştırdı

    Farklı ödeme seçenekleriyle güvenli alışveriş imkânı sunan, modanın e-ticaretteki adresi Morhipo.com'un Genel Müdürü Şule Kuban, yüz binlerce kişiyi e-ticaretle tanıştırdıklarını belirtti. ...
    25 Temmuz 20171334 defa incelendi