Molton Brown Parfüm Koleksiyonu Yeni Kolular ile Çok İddalı

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1805 defa incelendi
  • Puan : star star 291 incelemede 2,02 puan almıştır.
Molton Brown’ın parfüm koleksiyonu yeni kokular ile büyümeye devam ediyor. Dünyaca ünlü koku uzmanlarınca kadın ve erkeklere özel olarak titizlikle hazırlanan yepyeni Molton Brown parfümleri yoğun, kalıcı ve sofistike kokuları ile yine baş döndürüyor.

Mesmerising Oudh Accord & Gold Eau de Toilette, Bushukan Eau de Toilette ve Re Charge Black Pepper Eau de Toilette eşsiz içerikleri ile erkeklere birbirinden farklı seçenekler sunarken; Ylang Ylang Eau de Toilette, Heavenly Gingerlily Eau de Toilette,  Honeysuckle & White Tea Eau de Toilette, Fiery Pink Pepper Eau de Toilette  ve Orange & Bergamot Eau de Toilette  ise zarif ve çekici kokuları ile kadınların vazgeçilmezi olmaya aday.

"Mesmerising Oudh Accord & Gold Eau de Toilette" doğunun sofistike havasını teninizle buluşturuyor...
Nadir ve zengin içeriklerin Molton Brown ustalığında titizlikle harmanlanmasından oluşan Mesmerising Oudh Accord & Gold Eau de Toilette, gizemli ormanların derin ve odunsu kokusunu teninizle buluşturuyor.  Temel notalarındaki kokuların efendisi olarak da bilinen Oudh’un siyah çay, bal, tütün, vetiver, elemi ve mür yağı ile birleşiminden oluşan bu özel parfüm ile Doğu’nun mistik ve görkemli havasını hem teninizde hem de ruhunuzda hissedin

"Re Charge Black Pepper Eau de Toilette" teninizi baharatların egzotik esintisi ile sarıyor...
Molton Brown’ın en çok sevilen ikonik erkek kokularından Re Charge Black Pepper Eau de Toilette,  yenilenen formülü ile karabiberin büyüsünü teninize taşımaya devam ediyor. Üst notalarındaki karabiber, limon ve zencefilin orta notalarda kişniş yağı ve fesleğen, alt notalarda ise vetiver, meşe yosunu ve kehribar ile Molton Brown ustalığında harmanlanmasından oluşan bu özel parfüm duyularınızı canlandırıp  teninizin  uzun saatler güzel kokmasını sağlıyor.

Gün boyu ferahlık ve tazelik için "Bushukan Eau de Toilette"
Budha’nın eli olarak da bilinen efsanevi Bushukan meyvesinin üst notalarda paçuli, sedir ağacı ve vetiver ile harmanlanmasından oluşan Bushukan Eau de Toilette, baş döndüren kokusu ile  teninizin ve ruhunuzun enerjisini tazeliyor. Orta notalarında yer alan karabiber, kakule, biberiye ve ferah limon aromalarına eklenen eşsiz akçaağaç aromaları ile bu özel parfüm günün her saatinde tazelenmiş ve bakımlı hissetmenizi sağlıyor.

"Heavenly Gingerlily Eau de Toilette" ile teninize zamansız ve kadınsı bir dokunuş...
Gerçek gül yağlarının üst notalarda zencefil yağı, orta notalarda sümbül ve temel notalarda baş döndüren sedir ağacı ile Molton Brown ustalığında harmanlanması ile hazırlanan Heavenly Gingerlily Eau de Toilette, teninizde uzun saatler  zarif ve kadınsı bir iz  bırakıyor. Özel formülüne eklenen kakule ve miskin sıcak aromaları ile de bu özel parfüm teninizin her an baş döndüren bir çekicilikte kokmasını sağlıyor.

Gün boyu rahatlatıcı ve tazeleyici bir deneyim için  ‘’Ylang Ylang Eau de Toilette’’
Ylang Ylang Eau de Toilette, üst notalarındaki Madagaskar ylang ylang özlerinin zengin çiçeksi kokusuna eşlik eden Çin’in efsanevi bitkisi yuan zhi özü ile ruhunuzu rahatlatıp, enerjinizi dengeliyor. Kakule ve miskin sıcak aromalarına eklenen portakal çiçekleri, gül ve limon yağı, bergamot ve roman papatyalarından oluşan zengin içeriği sayesinde bu özel parfüm teninizde ve ruhunuzda gün boyu baş döndüren bir ferahlık ve tazelik hissi yaratıyor.

Kadınsı, sofistike ve bir Tanrıça kadar zarif... ‘’Blossoming Honeysuckle & White Tea Eau de Toilette’’
Çin’in efsanevi Sichuan Tanrıçası Semo’nun güzelliği ve zarafetinden ilham alınarak hazırlanan Blossoming Honeysuckle & White Tea Eau de Toilette  doğadan gelen notaların Molton Brown ustalığında harmanlanmasından oluşan çiçeksi kokusu ile baş döndürüyor. Bergamot, mandalina, beyaz çay, hanımeli ve yaseminin; sandal ağacı, kedi otu ve vanilya ile birleşmesinden oluşan zarif ve sofistike kokusu ile Blossoming Honeysuckle & White Tea Eau de Toilette  kadının ruhuna ve  özüne vurgu yapıyor.

"Fiery Pink Pepper Eau de Toilette" ile ateşli pembe biberlerin çekici, dengeli ve egzotik kokusu teninizde...
Gine Körfezi’nin ateşli pembe biberlerinin mandalina, elemi yağı, muskat, zencefil yağı, paçuli ve sedir ağacı yağı ile Molton Brown ustalığında harmanlanmasından oluşan Fiery Pink Pepper Eau de Toilette gizemli ve egzotik kokusu ile baş döndürücü bir deneyim vadediyor. Ateşli pembe biberler ve mandalina ile teninizin taze ve çekici kokmasını sağlayan bu özel parfüm zencefil, muskat, elemi yağı, sedir ağacı yağı ve paçulinin eşsiz baharatlı aroması sayesinde ise enerjinizi açığa çıkarıp zinde hissetmenizi sağlıyor.

Tazeleyici, ferahlatıcı ve canlandırıcı bir deneyim için ‘’Orange & Bergamot Eau de Toilette’’
Orange & Bergamot Eau de Toilette ile günün her saatinde taze, ferah ve canlı hissetmeye hazır olun. Limon, bergamot ve mandalina aromalarının portakal çiçekleri, müge, ylang ylang ve hanımeli özleri ile harmanlanmasından oluşan Orange & Bergamot Eau de Toilette doğal bir ferahlık hissi yaratarak  teninizin uzun saatler baş döndüren bir tazelikte kokmasını sağlıyor. Neşeli ve çarpıcı aromaları ile bu özel parfüm  gün boyu enerji vererek ruhunuzu da canlandırmayı ihmal etmiyor.



İlgili etiketler : Molton Brown, Parfüm, Kozmetik,

Haber Sahibi

Molton Brown
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Ağustos 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2015
  • Trafik

    : 1805

Diğer Molton Brown Haberleri

Benzer Haberler

  • Avon Avon'dan Olivia Wilde İle Sonsuz Aşkın Kokuları

    Avon'dan Olivia Wilde İle Sonsuz Aşkın Kokuları

    Türkiye’nin bir numaralı parfüm markası AVON, ünlü yıldız Olivia Wilde’ın yüzü olduğu yeni parfüm serisi ile sonsuz aşkın notalarını etkileyici bir şekilde harmanlıyor. AVON, yeni Today Tomo...
    13 Ağustos 20142306 defa incelendi
  • Kliksa Dünyaca Ünlü Parfüm Markaları Cazip Fiyatlarla Kliksa.com'da

    Dünyaca Ünlü Parfüm Markaları Cazip Fiyatlarla Kliksa.com'da

    E-ticaret platformu Kliksa, dünyaca ünlü orijinal erkek ve kadın parfümlerine cazip fiyat avantajıyla sahip olmak isteyenleri yeni kategorisine davet ediyor. Kategori; seçkin markaların parf...
    11 Şubat 20142175 defa incelendi
  • Douglas Ma Vie Pour Femme Ferahlatıcı Kokusu ile Douglas Mağazaları'nda

    Ma Vie Pour Femme Ferahlatıcı Kokusu ile Douglas Mağazaları'nda

    Çiçeksi meyveli kokusu ile tazeliği gün boyu hissettiren Boss Ma Vie Pour Femme, şişe tasarımıyla moda esintilerini parfüme taşıyor. Güçlü kadın imajı yaratan Ma Vie Pour Femme, ferahlatıc...
    20 Ekim 20142042 defa incelendi
  • Amway Amway ANCESTRY in PARIS Eau De Parfum

    Amway ANCESTRY in PARIS Eau De Parfum

    Dünyanın en büyük doğrudan satış şirketi Amway, yeni yıla damgasını vuracak ANCESTRY in PARIS Eau De Parfum’u kullanıcıların beğenisine sunuyor. Paris gecelerinin gizeminde kaybolmak isteyen...
    11 Aralık 20142838 defa incelendi
  • Batik Batik 2015 İlkbahar-Yaz Parfüm Koleksiyonu

    Batik 2015 İlkbahar-Yaz Parfüm Koleksiyonu

    Baharın enerjisi ve rengini yeni sezon koleksiyonuna yansıtan Batik, şimdi de parfüm koleksiyonu ile şehirli kadınlara tepeden tırnağa şıklık vaat ediyor. Kadın hazır giyimin öncü markası ...
    28 Mart 20152279 defa incelendi