Molton Brown'dan Yepyeni Bir Koleksiyon "’Oudh Accord & Gold"

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1244 defa incelendi
  • Puan : star star star star 3 incelemede 3,67 puan almıştır.
Oudh Accord & Gold koleksiyonu teninizi ve yaşam alanlarınızı altının ışıltısı ve  Oudh’un baş döndüren kokusu ile buluşturuyor

Dünyanın birçok farklı bölgesinden elde ettiği egzotik bitki esanslarını ve yağları, 40 yılı aşkın tecrübesi ile harmanlayarak yaşamı daha keyifli ve ayrıcalıklı kılan birbirinden özel ürünlere dönüştüren Molton Brown’dan göz kamaştıran yepyeni bir koleksiyon ‘’Oudh Accord & Gold’’. ‘’Oudh Accord & Gold’’ koleksiyonu teninizi ve yaşam alanlarınızı altının ışıltısı ve Oudh’un baş döndüren kokusu ile buluşturuyor.

24 karat altın yaprakçıkları ile dünyanın en özel içeriklerinden biri olan Oudh’un Molton Brown ustalığında harmanlanmasından oluşan ‘’Oudh Accord & Gold’’ koleksiyonu ile Doğu’nun eşsiz mistisizmini ve görkemini, teninizde ve ruhunuzda hissetmeye hazır olun. Bu ayrıcalıklı koleksiyon ‘’Oudh Accord & Gold Body Wash, Oudh Accord & Gold  Nourising Body Lotion ve Oudh Accord & Gold Single Wick Candle’’ olmak üzere üç üründen oluşuyor.

 ‘’Oudh Accord & Gold Body Wash’’ ile altının ışıltısı teninizi ve ruhunuzu sarıyor
Kokuların efendisi olarak bilinen Oudh’un, elemi yağı, baharatlı Hindistan cevizi yağı ve 24 karat altın yaprakçıkları ile harmanlanmasından oluşan Oudh Accord & Gold Body Wash, size unutulmaz bir banyo deneyimi vadediyor. Nadir ve zengin içeriği ile bu özel duş jeli, derin ve gizemli ormanların kokusunu teninizle buluşturmakla kalmayıp cildinize mükemmel bir bakım yapıyor. Sınırlı sayıda üretilen altın kapaklı şişesi ile de ‘’Oudh Accord & Gold Body Wash’’ teninizi olduğu kadar ruhunuzu da şımartmayı ihmal etmiyor.

Nemini uzun süre koruyan ve göz kamaştıran ışıltılı bir cilt için ‘’Oudh Accord & Gold Nourising Body Lotion’’
Gerçek altın damlacıklarının dünyanın en özel içeriklerinden biri olan Oudh, elemi ve baharatlı Hindistan cevizi yağı ile birleşmesinden oluşan ‘’Oudh Accord & Gold Nourising Body Lotion’’ yumuşak dokusu ile cilt tarafından kolayca emilirken cildi besleyip derinlemesine bakım yapıyor. Bağımsız test merkezlerince klinik olarak test edilen bu özel vücut losyonu cilt nem seviyesini üç kat artırırken; cildin nemini 24 saatten sonra bile korumasına yardımcı oluyor. Baş döndüren kokusu ile teninizin uzun saatler güzel kokmasını sağlayan ‘’Oudh Accord & Gold Nourising Body Lotion’’ ile cildiniz ışıltısı ile göz kamaştırıyor.

Oudh Accord & Gold Single Wick Candle ile lüks harmanı ile baş döndürüyor
Oudh, bal ve tütün aromasının Molton Brown ustalığında tarçın yağı, Hindistan cevizi yağı, mür, elemi yağı, siyah çay ve vetiver ile harmanlanmasından oluşan Oudh Accord & Gold Single Wick Candle yaşam alanlarını baharatlı bir orman kokusu ile sarmalıyor. Yorucu akşamlarda baş döndüren kokusu ile ruhunuzu dinlendiren ya da banyo keyfinizi unutulmaz bir ritüele dönüştüren  bu özel mum lüks harmanı sayesinde yaşam alanlarınızın atmosferini baştan aşağı değiştiriyor.




İlgili etiketler : Molton Brown, Koku,

Haber Sahibi

Molton Brown
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Kasım 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2014
  • Trafik

    : 1244

Diğer Molton Brown Haberleri