Media Markt İstanbul Beşiktaş Gökhan Türkmen İmza Günü

  • 14 yıl önce eklendi
  • 4537 defa incelendi
  • Puan : star star star 113 incelemede 3,11 puan almıştır.
İmza attığı bütün şarkıları dillere pelesenk olan Gökhan Türkmen, Media Markt İstanbul Beşiktaş mağazasında sevenleriyle buluşacak.

Avrupa'nın dev elektronik mağazalar zinciri Media Markt, son albüm çalışması "Biraz Ayrılık" ile müzik listelerinde zirve olan Gökhan Türkmen’i, Media Markt İstanbul Beşiktaş mağazasında müzik tutkunları ile biraraya getirecek.

Duygusal müzik tarzı ve aşk dolu şarkılarıyla müzik severlerin sevgisini kazanan Gökhan Türkmen, 3 Nisan Pazar günü 17:00-18:00 saatleri arasında Media Markt Fulya mağazasında hayranları ile buluşacak ve yeni albümünü imzalayacak.

Büyük İnsan albümüyle yaptığı çıkış sonrası 2010 yılında piyasaya çıkan Biraz Ayrılık isimli ikinci albümünün heyecanını yaşayan Gökhan Türkmen'in, 12 şarkıdan oluşan albümünde “Yas” isimli şarkı Sezen Aksu’nun imzasını taşıyor. Albümlerinde ağırlıklı olarak kendi bestelerini kullanan Gökhan Türkmen, Media Markt Fulya mağazasında gerçekleştireceği imza gününde, hayranlarına vereceği mini konserde sürpriz şarkılar seslendirecek.

11 yıldır müzik dünyasının içinde olan Gökhan Türkmen'in farklı seslerle düet yaptığı son albümünde Biraz Ayrılık, Rüya, Körebe, Yüreğim, Bir Öykü, Ayıp Ettin, Ağır Ağır, Tütün, Yas, Yaprak Dökümü, Dayanamam ve Yüreğim parçasının "Akustik Versiyonu"nun yer aldığı 12 parça bulunuyor.

Dünya markası ortalama 50.000 ürünü en iyi hizmet kalitesi, en bol seçenek ve uygun fiyatlarla müşterilerine sunan Media Markt İstanbul Beşiktaş mağazası, Gökhan Türkmen’in imza günü ile, sanatı ve teknolojiyi birarada sunmaya devam edecek.

Media Markt mağazalarında, televizyon ve görüntü sistemlerinden Hi-Fi ses sistemlerine, fotoğraf makineleri ve kameralardan film DVD, müzik CD, bilgisayar oyunları ve konsollara, bilgisayar ve cep telefonlarından beyaz eşya ve küçük ev aletlerine kadar on binlerce ürün çeşidine en bol seçenek, en kaliteli hizmet ve uygun fiyatlarla ulaşmak mümkün.




İlgili etiketler : Media Markt, Media Markt Beşiktaş, Media Markt İstanbul, Gökhan Türkmen, Media Markt İmza Günü, Fırsat,

Haber Sahibi

Media Markt
  • Eklenme Tarihi

    : 31 Mart 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 3 Nisan 2011
  • Trafik

    : 4537

Diğer Media Markt Haberleri

Benzer Haberler