Media Markt Adana Optimum AVM’de 8 Nisan'da Açılıyor

  • 14 yıl önce eklendi
  • 8470 defa incelendi
  • Puan : star star star star 126 incelemede 3,63 puan almıştır.
Türkiye'nin 17. Adana'nın 2. Media Markt Mağazası, 8 Nisan 2011 Cuma günü, Adana Optimum Alışveriş Merkezi'nde açılıyor.

Dünya markalarını, en bol seçenek, uygun fiyatlar ve en kaliteli hizmet anlayışı ile ziyaretçilerine sunan Avrupa'nın dev teknoloji market zinciri Media Markt, Türkiye'deki 17'nci, Adana'daki 2'nci mağazası Media Markt Adana Optimum'u teknoloji severlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Adana'daki ilk mağazasını Mart 2009'da M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi'nde açan Media Markt, Financial Times Gazetesi tarafından yapılan araştırmaya göre, 30 Avrupa ülkesi içerisinde "yatırım potansiyeli en yüksek il" seçilen Adana'ya, ikinci yatırımı ile geliyor.

Adanalılar'ın gösterdiği büyük ilgiden güç alan Media Markt, Adana Optimum Alışveriş Merkezi'nde yer alan ikinci mağazasında, toplam 4.430 metrekarelik alanda 50.000 çeşit dünya markası ürünü teknoloji severlere sunacak. Adanalı teknoloji severler, kapı kapı gezmeden ürünleri karşılaştırabilecek, ihtiyacı olan tüm teknoloji tek çatı altında bulabilecek.

Açılışa özel kampanya…
Kapılarını 8 Nisan Cuma günü sabah saat 10:00'da açacak olan, yoğun katılımın beklendiği Media Markt Adana Optimum'un açılışında, tüm Adanalı teknoloji severler, birçok ürüne kampanyalı fiyatlar ile sahip olabilecek.

Cep telefonunda, notebooklara, beyaz eşyadan, küçük ev aletlerine, LCD televizyonlara kadar birçok ürün, Adana Optimum Media Markt mağazasında kampanyalı fiyatları ile Adanalılar'ın yüzünü güldürecek.

"Media Markt ile, teknoloji perakendeciliğindeki rekabet kızışıyor"
Türkiye'de ilk mağazasını 2007 Eylül ayında İstanbul Ümraniye'de açan Media Markt, daha sonra sırasıyla Eskişehir, Mersin, İstanbul Beylikdüzü, Ankara'daki 2 mağazasıyla hizmet ağını hızla genişletti. 2008 yılının Kasım ayında İstanbul'daki mağaza sayısını 3'e çıkaran Media Markt, aynı yıl Bursa mağazasını da açtı. Media Markt, 2009 yılında Adana, Güneşli 212, Merter, İzmir, Pendik Pendorya, Ankara Kentpark, Beşiktaş mağazalarının, 2010 yılının Ekim ayında ise Bursa Anatolium mağazalarının açılışı ile Türkiye'deki toplam mağaza sayısını 16'ya yükseltti.

8 Nisan 2011 tarihinde açılacak Media Markt Adana Optimum mağazası ile Türkiye'deki mağazası sayısını 17'ye ulaştırarak olan Media Markt, teknoloji perakendeciliğindeki iddiasını ortaya koymaya devam edecek.

"Media Markt, müşterilerini kaliteli hizmet ve uygun fiyatlarla buluşturmaya devam ediyor"
Dünya markalarını, en bol seçenek, uygun fiyatlar ve en kaliteli hizmet anlayışı ile ziyaretçilerine sunan Avrupa'nın dev teknoloji market zinciri Media Markt mağazalarında, televizyon ve görüntü sistemlerinden Hi-Fi ses sistemlerine, fotoğraf makineleri ve kameralardan film DVD, müzik CD, bilgisayar oyunları ve konsollara, bilgisayar ve cep telefonlarından beyaz eşya ve küçük ev aletlerine kadar birçok ürün çeşidi ile tüketicilerle buluşuyor.




İlgili etiketler : Media Markt Adanan, Adana Media Markt, Media Markt Açılış, Mağaza Açılışı, Media Markt Adana Açılış Fırsatları, Optimum Avm Media Markt,

Haber Sahibi

Media Markt
  • Eklenme Tarihi

    : 31 Mart 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 31 Mart 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 10 Nisan 2011
  • Trafik

    : 8470

Diğer Media Markt Haberleri

Benzer Haberler

  • Media Markt Media Markt’tan Adana’ya İkinci Yatırım - Media Markt Adana Optimum

    Media Markt’tan Adana’ya İkinci Yatırım - Media Markt Adana Optim

    Türkiye’deki ilk mağazasını 2007 yılında Ümraniye’de açan, Avrupa’nın dev elektronik mağazalar zinciri Media Markt yatırımlarına devam ediyor. Media Markt, Türkiye’deki 17’nci, Adana’daki 2...
    7 Nisan 20116675 defa incelendi
  • Media Markt Media Markt 27. Mağazası Kahramanmaraş'ta Açıldı

    Media Markt 27. Mağazası Kahramanmaraş'ta Açıldı

    Dev teknoloji market zinciri Media Markt hızlı büyümesine Kahramanmaraş’la devam ediyor. Akdeniz Bölgesi’ndeki 5. Media Markt 26 Nisan Cuma günü Kahramanmaraş Piazza AVM’de 26 Nisan Cuma gün...
    26 Nisan 20132211 defa incelendi
  • Media Markt Media Markt 24. Mağazası İle Türkiye'de 150.000 Metrekareyi Aştı

    Media Markt 24. Mağazası İle Türkiye'de 150.000 Metrekareyi Aştı

    Media Markt, Türkiye’deki 24. mağazasını 14 Şubat Perşembe günü Bostancı E5 yolu üzerinde açtı. 2.500 metrekarelik bu yeni mağaza ile Media Markt’ın Türkiye’de hizmet verdiği alan 150.000 me...
    14 Şubat 20132163 defa incelendi
  • Media Markt Media Markt 38. Mağazasını İzmit'te Açtı

    Media Markt 38. Mağazasını İzmit'te Açtı

    Dünya markalarını, bol seçenek ve uygun fiyat avantajları ile ziyaretçilerine sunan Avrupa’nın bir numaralı teknoloji market zinciri Media Markt, Türkiye’deki 38’nci mağazasını İzmit’te açtı...
    19 Şubat 20142216 defa incelendi
  • Media Markt Media Markt Ankara'daki Mağaza Sayısını 6'ya Çıkardı

    Media Markt Ankara'daki Mağaza Sayısını 6'ya Çıkardı

    Avrupa’nın bir numaralı teknoloji perakende zinciri Media Markt, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Ankara’daki 6. mağazasını açan Media Markt, mağaza sayısını 13 ilde 32’ye yükseltti....
    23 Ekim 20132527 defa incelendi