McDonald's Kavacık Restoranı Açıldı

  • 13 yıl önce eklendi
  • 4225 defa incelendi
  • Puan : star star star 190 incelemede 2,51 puan almıştır.
McDonald’s, Türkiye’deki 25‘inci yılında hız verdiği restoran açılışlarına  İstanbul Kavacık  restoranı ile devam ediyor.  Türkiye’deki 175’inci, İstanbul’daki 79’uncu McDonald’s restoranı 31 kişiye istihdam sağlıyor.

McDonald’s, Türkiye’deki 25‘inci yılında yeni restoranlar açmaya devam ediyor. İstanbul’daki 79’uncu, Türkiye’deki 175’inci McDonald’s restoranı, Beykoz İlçesi’ne bağlı Kavacık Cumhuriyet Caddesi’nde yer alan Hasoğlu Plaza’da açıldı. Saat 02.00’ye kadar hizmet verecek restoran 31 kişiye istihdam yaratıyor.

Restoranın açılışına, McDonald’s Operasyon Müdürü Rıdvan Sancaktaroğlu’nun da aralarında bulunduğu üst düzey yöneticiler katıldı. McDonald’s Operasyon Müdürü Rıdvan Sancaktaroğlu, McDonald’s’ın Kavacık’ta açılan restoranı ile toplam 31 kişiye iş imkânı sağladığını hatırlattı. Sancaktaroğlu, Kavacık’ın en işlek caddesinde yer alan konumu ve rahat oturma düzeni ile restoranın çok ilgi çekeceğini beklediklerini kaydetti. 

Doyurucu ve lezzetli yeni ürün McBeefy Kavacık’ta da çok sevilecek...
McDonald’s’ın Türkiye’deki 25’inci yılı dolayısı ile geliştirdiği yeni ürünü McBeefy’den de bahseden Sancaktaroğlu, Türk tüketicisinin damak tadına uygun olarak birçok araştırma sonucunda McBeefy’yi geliştirdiklerini belirtti. Sancaktaroğlu, ‘McBeefy, tuz, karabiber, baharat ve soğan içeren, yüzde 100 dana etinden hazırlanmış satır köfteden oluşuyor. Doyurucu susamlı ekmeğin arasında, harmanlanmış taptaze soğan, salata, domates, peynir ve turşu ile sunulan McBeefy hem lezzeti hem de doyuruculuğu ile ön plana çıkıyor’ dedi. 18 Kasım’da McDonald’s misafirleriyle buluşan McBeefy’nin şimdiden çok sevildiğini ve tercih edildiğini belirtti.

Kavacık’ın gözdesi olacak
McBeefy’yi Kavacık sakinlerinin çok seveceğini tahmin ettiğini belirten Sancaktaroğlu, Kavacıklıları Hasoğlu Plaza’da açılan yeni McDonald’s restoranına davet etti. Gece 02.00’ye kadar hizmet verecek restoranın 180 kişilik oturma kapasitesi bulunuyor. 9 Aralık’ta hizmete giren restoranda McDonald’s Alo Servis hizmeti de bulunuyor.


İlgili etiketler : Mcdonald's, Kavacık Mcdonald's, Restoran Açılışı,

Haber Sahibi

Mc Donalds
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Aralık 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2011
  • Trafik

    : 4225

Diğer Mc Donalds Haberleri

Benzer Haberler