LG, Yeni 4K OLED TV'leri ile Oyunun Kurallarını Baştan Yazıyor

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1492 defa incelendi
  • Puan : star star star star 2 incelemede 3,5 puan almıştır.
LG Electronics en iyi teknoloji ve nefes kesici bir izleme deneyimiyle geleceğin televizyonlarını tüm kullanıcıların beğenisine sunuyor.

LG Electronics yaptığı duyuruyla dünyanın ilk 4K ULTRA HD (3840 x 2160) çözünürlüklü OLED TV’sini piyasaya çıkarttığını açıkladı. LG’nin yeni televizyonu 77 ve 65 inçlik iki farklı modelle (77EG9700 ve 65EC9700) ve ışık emici organik diyotlar içeren kavisli ekranıyla günümüzde var olan en iyi görüntü teknolojisini kullanıcılarının beğenisine sunuyor. LG 4K OLED TV, OLED teknolojisinin geleneksel ekran teknolojisine olan üstünlüğünü ortaya koymanın yanında mükemmel bir izleme deneyimiyle geleceğin televizyonunu kullanıcılarına sunuyor.

LG 4K OLED TV, LG Display tarafından geliştirilen gelişmiş paneliyle LG’nin tescilli Four-Colour Pixel WRGB teknolojisini de içeriyor. 33 milyon sub-piksel ile hayatın içindeki renkleri ve sonsuz kontrast oranını yakalayan LG 4K OLED TV, izleyen kişilere en gerçekçi görüntüyü sunuyor. Daha zengin, daha parlak ve daha doğal tonlara sahip kendinden ışıklandırmalı pikseller aynı zamanda daha derin siyah renkler sağlıyor. Hızlı tepkime süresi sayesinde herhangi bir bulanıklık ya da titreme olmadan hareketleri kusursuz bir şekilde gösterebiliyor.


“LG Electronics, 4K OLED TV’lerle oyunun kurallarını değiştirecek”
LG Electronics Ev Eğlencesi CEO’su Hyun-hwoi Ha konuyla ilgili şunları söyledi: “LG 4K OLED TV, yeni jenerasyon TV pazarının dinamiklerini kökten değiştirecek bir bakış açısıyla bu alandaki teknolojik gelişimin tepe noktasını oluşturuyor. Görüntü teknolojilerinde devrim yaratacak yeni bir adım atarken OLED teknolojisi de tüm endüstriyi yeniden şekillendirecek önemli bir rol üstlenecek. 4K OLED TV’nin oyunun kurallarını değiştireceğini büyük bir samimiyetle söyleyebilirim.”

Yaprak şeklindeki ayağı ve ince, kavisli ekranıyla birlikte LG 4K OLED TV, sinema salonunu evinize getirmekle birlikte tasarımıyla da evinize renk katıyor. 65EC9700 ve 77EG9700 kurulum kolaylığını sağlamak için duvara da asılabiliyor. LG’nin çoklu kanal ULTRA SURROUND ses sistemi, ekranın sağladığı üstün kaliteli ve gerçekçi görüntülere yine en gerçekçi seslerle eşlik ediyor. Ses sistemleri üzerindeki uzmanlığıyla tanınan Harman Kardon’un ses teknolojisi ile zengin ve detaylı bir atmosfer yaratıyor.

Ödüllü 4K OLED TV’ler
Bu yıl gerçekleşen Tüketici Electroniği Fuarı’nda (CES) En İyi İnovasyon Ödülü’nü alan LG 4K OLED TV, kolay bağlantı, kolay geçiş ve kolay keşif konseptleri ışığında birçok gelişmiş ve rahatlık sağlayan özelliğe sahip webOS platformunu da beraberinde sunuyor. webOS çok yakın bir zaman önce Avrupa Görüntü ve Ses Birliği (EISA) ödüllerinde de eşsiz sezgisel kullanıcı arayüzü sayesinde ödüle layık görüldü.

Hyun-hwoi Ha ayrıca şunları da ekledi: “OLED TV’ler birkaç sene içerisinde tamamen LCD televizyonların yerini alacak. Bu değişime LG Electronics’ten daha iyi hazırlanan bir şirket olduğunu düşünmüyoruz. OLED teknolojisinin faydaları tartışılmaz şekilde ortada. Görüntüde bulanıklık, bozulma ve kavisli LED ünitelerindeki renk kayması gibi durumlar OLED TV teknolojisiyle tamamen ortadan kalkıyor. 4K OLED TV, renk üretimi, kontrast oranı, detaylılık ve görüş açısı olarak kullanıcılar için tamamen mükemmel bir değer yaratıyor.”

LG, yakın zaman içerisinde 65 ve 77 inç 4K OLED TV’ler için ön sipariş sürecini başlatacak. Yeni 4K OLED TV’ler Kore başta olmak üzere Kuzey Amerika ve Avrupa pazarlarında da kısa süre içerisinde yerlerini alacak.



 LG 4K OLED TV - 1

LG 4K OLED TV - 1

 LG 4K OLED TV - 2

LG 4K OLED TV - 2

İlgili etiketler : Lg, 4k Oled Tv, Lg Televizyon,

Haber Sahibi

LG
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Eylül 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 5 Eylül 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2014
  • Trafik

    : 1492

Diğer LG Haberleri

Benzer Haberler

  • LG LG, HDR Teknolojili 4K OLED TV'lerini Tanıttı

    LG, HDR Teknolojili 4K OLED TV'lerini Tanıttı

    LG’nin IFA 2015 kapsamında sergilediği yeni genişletilmiş TV ürün ailesi, dünyanın ilk HDR teknolojisi uyumlu 4K OLED TV’lerini kullanıcıların beğenisine sunuyor. Dünyanın ilk 4K OLED TV ür...
    8 Eylül 20151439 defa incelendi
  • Samsung Samsung, Dünyanın İlk Kavisli OLED TV’sini CES 2013'te Tanıttı!

    Samsung, Dünyanın İlk Kavisli OLED TV’sini CES 2013'te Tanıttı!

    Samsung’un kavisli OLED TV’si panorama etkisi yaratarak, gerçek bir sarmal izleme deneyimi sunuyor Samsung Electronics, Las Vegas’ta 8-11 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Tü...
    10 Ocak 20131535 defa incelendi
  • LG LG, Dual Premium Stratejisi ile TV Pazarına Yön Verecek

    LG, Dual Premium Stratejisi ile TV Pazarına Yön Verecek

    Yeni stratejinin mihenk taşı, kusursuz görüntü kalitesine sahip yeni televizyonlar olacak. LG Electronics, Seul’de dünya çapında satışa sunulacak yeni TV ürün gamının tanıtımını gerçekleşti...
    28 Şubat 20151282 defa incelendi
  • LG LG 8K LG OLED TV'yi Tanıttı

    LG 8K LG OLED TV'yi Tanıttı

    Büyük ekranlı OLED TV'lerin ilk kez toplu üretimini gerçekleştiren LG, gelişmiş premium TV teknolojilerinde de sektörün öncüsü olmaya hazır? OLED TV'ler ile uzun zamandır gelişmiş televizyo...
    3 Eylül 20181014 defa incelendi
  • LG LG Kavisli OLED TV’ye Yeşil Sertifika Yağmuru

    LG Kavisli OLED TV’ye Yeşil Sertifika Yağmuru

    LG kavisli OLED TV enerji tasarruflu ve çevresel tasarımlara uygun yapısıyla üç ayrı kuruluştan sertifika ile ödüllendirildi. LG kavisli OLED TV enerji tasarruflu ve çevresel tasarımlara u...
    18 Temmuz 20131283 defa incelendi